Cökük Yanaklar

bundan 1ay önce sabahlara kadar oturup bu basligi 1.sayfasindan itibaren okumus doktorlar hakkinda bilgi almis ve ortayüz germe ameliyatini yapmaya karar verip istanbula gitmek için hazirliklara baslamistim ve bugün 11.gün arkadaslar ameliyatimi oldum okdar doktordan eleye eleye geriye 2doktor biraktim onuda 1e düsüp seçtim güven veren doktoruma ameliyatimi oldum suan agri kesicilerle iyi durumdayim yoksa agrilarim oluyor onun disinda sisliklerim var yer yer iyilesme asamasinda olan sararan moraran yerlerimde var ama en aci tarafi agiz içindeki dikislerin olmasi rahat yiyemiyorum konusamiorm vede dislerimi fircalayamiyorm sorusu olan sorabilir herseyi anlatirim amaç yapacak olan arkadaslara bilgi vermek ha buarada bu ameliyattan önce baya bi 4yil kadardir bi çok yöntem denedim ben dolgu ,thermage ,botoks falan ama hiç biri yanakalri kaldirmaya gözlatlarini doldurmaya faysasi olamdi sadece zaman ve para kaybi o yüzden iyilesme asamasi uzun sürsede ameliyat oldum suan sis olmama ragmen yanaklar yukarda gözaltlari dolgun doktorumda çok iyiydi degerli bi insan sayesinde güzel geçti...

bundan 1ay önce sabahlara kadar oturup bu basligi 1.sayfasindan itibaren okumus doktorlar hakkinda bilgi almis ve ortayüz germe ameliyatini yapmaya karar verip istanbula gitmek için hazirliklara baslamistim ve bugün 11.gün arkadaslar ameliyatimi oldum okdar doktordan eleye eleye geriye 2doktor biraktim onuda 1e düsüp seçtim güven veren doktoruma ameliyatimi oldum suan agri kesicilerle iyi durumdayim yoksa agrilarim oluyor onun disinda sisliklerim var yer yer iyilesme asamasinda olan sararan moraran yerlerimde var ama en aci tarafi agiz içindeki dikislerin olmasi rahat yiyemiyorum konusamiorm vede dislerimi fircalayamiyorm sorusu olan sorabilir herseyi anlatirim amaç yapacak olan arkadaslara bilgi vermek ha buarada bu ameliyattan önce baya bi 4yil kadardir bi çok yöntem denedim ben dolgu ,thermage ,botoks falan ama hiç biri yanakalri kaldirmaya gözlatlarini doldurmaya faysasi olamdi sadece zaman ve para kaybi o yüzden iyilesme asamasi uzun sürsede ameliyat oldum suan sis olmama ragmen yanaklar yukarda gözaltlari dolgun doktorumda çok iyiydi degerli bi insan sayesinde güzel geçti...

ya sen ne güzel bi kelebeksinnn

benimde aynı sorunlar...göz altım boşaldı...
yani küçükkende gözümün altı full dolu değildi
ama elmacık kemiğimin üzeri sarkınca,
iyice ortaya çıktı...

hımm off seninki hngi dr ki?

ya sen ne güzel bi kelebeksinnn

benimde aynı sorunlar...göz altım boşaldı...
yani küçükkende gözümün altı full dolu değildi
ama elmacık kemiğimin üzeri sarkınca,
iyice ortaya çıktı...

hımm off seninki hngi dr ki?

geçmiş olsun öncelikle... bu ameliyat beni çok korkutuyor nedense bir de ben dışarıdan belli olsun istemiyorum çok burnumla ilgili ufak bir oprasyonum var onunla birlikte yaptırmak istiyorum zaten burunda da şişlik oluyor diğer oprasyonu söylemicem. ama endoskopide çok belli olcak:(((ne yapıcam iyice kararsız kaldım. doktorunun istanbulda sarı villalardan birinde miydi muayenehanesi???

yok o sarı villadaki değilmiş...
hahahah, sarı villaya bende gittim...
pek güzel biyerlerdi...
kaydirigubbakcemile5

yok o sarı villadaki değilmiş...
hahahah, sarı villaya bende gittim...
pek güzel biyerlerdi...
kaydirigubbakcemile5

ordaki doktor daha erken dedi ama ben yüzümü böle görüdkçe dayanamıyorum. şimdi en güzel zamanalrımız daha sonra ne yapcamki HEM DAHA SONRA SIRF YÜZ DEĞİL KİMBİLİR NE SORUNLAR ÇIKCAK:)))

Çok geçmiş olsun. Umarım tam istediğiniz gibi olur. Doktorunuz kim?

Çok geçmiş olsun. Umarım tam istediğiniz gibi olur. Doktorunuz kim?

tesekkür ederim canim bugün 20.gün ve normale döndüm ameliyat olmus insan psikolojisini bile attip tabi yüzümün bazi herlerinde hala bi uyusukluk var ama zamanla geçecek bisey doktorumda oytun bey oytun idildi.

tesekkür ederim canim bugün 20.gün ve normale döndüm ameliyat olmus insan psikolojisini bile attip tabi yüzümün bazi herlerinde hala bi uyusukluk var ama zamanla geçecek bisey doktorumda oytun bey oytun idildi.

yeşilkelebek senin sislerin tamamen indimi, elmacık kemiklerinde hala sislikler varmi, benimde gerci sislerim indi ama elmacikkemiklerim hala sis gibi yani alisamadim cikik duruyor

yeşilkelebek senin sislerin tamamen indimi, elmacık kemiklerinde hala sislikler varmi, benimde gerci sislerim indi ama elmacikkemiklerim hala sis gibi yani alisamadim cikik duruyor

benim sislikler kalmadi diyebilirim tek kalan yüzümün uyusuk olmasi sag tarafimda biraz uyusukluk var sislik solda hiç yok ama sagda hafif var oda biriki güne gecer yarin 3hafta olucak benim ohh atlattik wallaopuyorumnanaktan

Kızlar ben dolgu yaptırcam.. Ertelediğim için pişmanım şuan çünkü yaza düğün yapmaya karar verdk ve maalesef zamanım çok sıkışık.. Temmuzda düğün olacak ve ondan önce yaptıracağım dolgu yüzümde çok kötü durursa mahvolurum..Sizce ööle bi ihtimal var mı? Bu yaza çok güzel olmam gerek...

Kızlar ben dolgu yaptırcam.. Ertelediğim için pişmanım şuan çünkü yaza düğün yapmaya karar verdk ve maalesef zamanım çok sıkışık.. Temmuzda düğün olacak ve ondan önce yaptıracağım dolgu yüzümde çok kötü durursa mahvolurum..Sizce ööle bi ihtimal var mı? Bu yaza çok güzel olmam gerek...

bizimkisi endoskopik yanak kaldırma şişlikler uzun sürüyor, dolgudada okadar uzun sürüyormu bilmiyorum ama sen bir yeşilkelebeğe sor. o valla her konuda bilgi sahibi olmuş.

canım yağ injeksiyonu yaptıracaksan 1 ay önceden yaptrı bence ne olur ne olmaz ama dudak kenarı ise sivilce izi gibi iz kalıo sadece önemli bişiy değil.

doktoruna söylersin ben sislikten ziyade dinç bir yüz istiyorum de abartmadan böle tüp tüp koyar abarti yapilirsa çirkin olur sis yüzün olur ama az az gereken yerlere koydur ben en son 2,5 yil önce yaptirmistim 4gün falan sis kaldi bende ilk gün hele ari sokmus gibiydi igne yerleri belli uyusuk yüz sen en iyisi dügünden bikac hafta önce yaptir ve sadece dolguda degil vitamin falanda verilio cilde biriki seasta ondan yaparsan piril piril bir ciltle dünya evine girersinkaydirigubbakcemile5

doktoruna söylersin ben sislikten ziyade dinç bir yüz istiyorum de abartmadan böle tüp tüp koyar abarti yapilirsa çirkin olur sis yüzün olur ama az az gereken yerlere koydur ben en son 2,5 yil önce yaptirmistim 4gün falan sis kaldi bende ilk gün hele ari sokmus gibiydi igne yerleri belli uyusuk yüz sen en iyisi dügünden bikac hafta önce yaptir ve sadece dolguda degil vitamin falanda verilio cilde biriki seasta ondan yaparsan piril piril bir ciltle dünya evine girersinkaydirigubbakcemile5

ayy saol cnmm zemuszemus opuyorumnanaktan
yÜzümdeki yorgunluk ifadesi gitsin ve şu gözlatlarım düzgün görünsün yeter..Boşalmış gözaltı için ne yaptırmak lazm cnm? Dolguyu ben elmacık kemiğine sıktırsam gözaltlarım daha iyi görünür mü?
:kedi:

elmacik kemiklerinede yapiyorlar göz altinada dolguyu heryerine koyduran var ama 1göz altina çok tehlikeli
2elmacik kemigide öle yan etkileri 1sene sonra çikabiliyormus çünkü bi yil sonra vücut bu maddeyi yikima ugratiyor ve neticede apayri bi sey ortaya cikiyormus ve oda igrenc sis yamuk yumuk bir yüz yapiyormus sahsen ben o dolgulardan korkuyorum bak ayhak arkadas yeni dolgu yaptirdi yüzüne kendi yaglarindan en sagliklisi o sanirim en azindan kendi yagin ve onu istedin yerede koydurursun ama diyer dolgulara göre biraz fiyati yüksek ama en hizli ve iyi dolgu görünürde o tabiki uzaman bi elin bunu yapmasi sartiyla...:)

elmacik kemiklerinede yapiyorlar göz altinada dolguyu heryerine koyduran var ama 1göz altina çok tehlikeli
2elmacik kemigide öle yan etkileri 1sene sonra çikabiliyormus çünkü bi yil sonra vücut bu maddeyi yikima ugratiyor ve neticede apayri bi sey ortaya cikiyormus ve oda igrenc sis yamuk yumuk bir yüz yapiyormus sahsen ben o dolgulardan korkuyorum bak ayhak arkadas yeni dolgu yaptirdi yüzüne kendi yaglarindan en sagliklisi o sanirim en azindan kendi yagin ve onu istedin yerede koydurursun ama diyer dolgulara göre biraz fiyati yüksek ama en hizli ve iyi dolgu görünürde o tabiki uzaman bi elin bunu yapmasi sartiyla...:)

Cnm elmacık kemiğine yaptırdığın zaman mı yüz yamuk yumuk oluyo? Ben gözaltına zaten yaptırmıycam ama elmacık kemiğe sıktırsam belki gözüm de iyi görünür die düşünyom. Ya yağ enjeksiyonundan korkuyom ya travestiye dönersem diye? Valla evleneceğim kişi bile vazgeçer benden :roflol: Zamanım çok az kaldı. Haziranın ilk haftası yaptırmak istiyorum. Ne yaptırcağıma karar vermeliyim eyvahedigeldismile

kisaca söyle anlatayim suan zararsiz oldugu söylenen benim bildim bikaç dolgu var 1- H. asit 2-yag enjeksiyonu dersen hangisi kalici?
yag daha kalici ve diyerinden daha pahali bi islem ayrica yukarda sormus oldun yamuk yumus yüz de rasgele yüzüne bisey enjekte ettirirsen uzun vadede (vucut enjekte edilen dolguyu yikima ugratmaya baslayinca) bu bir yilda olur 6ayda o zaman yüzde enjekte edildi yerde sorun yaratabiliyor bikaç kez görmüstüm kadinin birine silikon enjekte edilmis bilmem kaç ay sona dudaklarini çok kötü hale gelmis dolgulari iyi yerlerde uzman kisilere yaptir kesinlikle .

kisaca söyle anlatayim suan zararsiz oldugu söylenen benim bildim bikaç dolgu var 1- H. asit 2-yag enjeksiyonu dersen hangisi kalici?
yag daha kalici ve diyerinden daha pahali bi islem ayrica yukarda sormus oldun yamuk yumus yüz de rasgele yüzüne bisey enjekte ettirirsen uzun vadede (vucut enjekte edilen dolguyu yikima ugratmaya baslayinca) bu bir yilda olur 6ayda o zaman yüzde enjekte edildi yerde sorun yaratabiliyor bikaç kez görmüstüm kadinin birine silikon enjekte edilmis bilmem kaç ay sona dudaklarini çok kötü hale gelmis dolgulari iyi yerlerde uzman kisilere yaptir kesinlikle .

Cnm zaten ööle rastgele dolgu yaptırmam yaptırırsam Juvaderm düşünüyorum. Yağ enjeksiyonuna cesaret edemiyorum çünkü geri dönüşü yok. Dolgu bana kısa vadede daha pratik gibi görünüyo.. Kalıcı olmasından çok yaza güzel görünmeyi düşünüyorum..Jayjay Juvaderm yaptırmıştı ve memnun kalmıştı.Jayjaycım acaba dolgu eridikten sonra kötü bi görüntü oluşuyomu yüzde? Yağ enjeksiyonuyla şiş suratlı ve çirkin gelin olmak istemyom :sinifsinif:
Yağ enjeksiyonuda eminim uzun vadede güzelleştiriyodur. Yani zamanın olması lazm bunu yaptırmak için gibi geliyo bana

Son düzenleyen: Moderatör:
internette resimler var juvederm restylanela ilgili. bütün yüz bölgesinde bilinçli şekilde yapılınca büyük değişim yaratıyor. yaşlanmak gerekmiyor zaten dolgu için. Ama işte bunu yapacak doktoru bulmak gerek. ben ciddi düşünüyorum bu işi. erhan eryılmaz var mesela ama bu doktor yüz ameliyatlarında iyiymiş ben ameliyat istemiyorum. sadece yüzümün belli bölgelerine ve yanaklara belli bölgelere dolgu ile daha çekici hale getirmek istiyorum. bütün ünlüler genci yaşlısı bunu yaptırıyor. zaten güzelken daha fazla güzelleşmek istiyorlar bu bizim gibi sıradan insanların da hakkı değil mi arkadaşlar ya

tabiki hakkimiz canIm güzel bi yerde yaptirinca insanin güzlligine güzellik katar bakimli olmak bambaska bisey insana yasam sevinci verir...kaydirigubbakcemile2

Back
X