- 22 Şubat 2010
- 235
- 38
- 123
- Konu Sahibi ebbrruuuu22
bundan 1ay önce sabahlara kadar oturup bu basligi 1.sayfasindan itibaren okumus doktorlar hakkinda bilgi almis ve ortayüz germe ameliyatini yapmaya karar verip istanbula gitmek için hazirliklara baslamistim ve bugün 11.gün arkadaslar ameliyatimi oldum okdar doktordan eleye eleye geriye 2doktor biraktim onuda 1e düsüp seçtim güven veren doktoruma ameliyatimi oldum suan agri kesicilerle iyi durumdayim yoksa agrilarim oluyor onun disinda sisliklerim var yer yer iyilesme asamasinda olan sararan moraran yerlerimde var ama en aci tarafi agiz içindeki dikislerin olmasi rahat yiyemiyorum konusamiorm vede dislerimi fircalayamiyorm sorusu olan sorabilir herseyi anlatirim amaç yapacak olan arkadaslara bilgi vermek ha buarada bu ameliyattan önce baya bi 4yil kadardir bi çok yöntem denedim ben dolgu ,thermage ,botoks falan ama hiç biri yanakalri kaldirmaya gözlatlarini doldurmaya faysasi olamdi sadece zaman ve para kaybi o yüzden iyilesme asamasi uzun sürsede ameliyat oldum suan sis olmama ragmen yanaklar yukarda gözaltlari dolgun doktorumda çok iyiydi degerli bi insan sayesinde güzel geçti...