Makyaj hileleri yapınarkadaşlar yanak bölgelerim çok çökük kilom var ama yanaklarım içe doğru buda beni yaşlı gösteriyor tombul yanaklar istiyorum estetik müdahaleden başka önereceğiniz krem var mı ?
tatlım yüz yogası hakkında bilgin varsa bana da öneride bulun :) kırışmak istemiyırum yanaklarım benimde çökükKremı falan geç, yüz yogası konusunu araştır :)
Ben sana şimdi başka bir öneride bulundum, mesaj kutuna bak :)tatlım yüz yogası hakkında bilgin varsa bana da öneride bulun :) kırışmak istemiyırum yanaklarım benimde çökük
Ben sana şimdi başka bir öneride bulundum, mesaj kutuna bak :)
Canım, Norwegian başka bir konu başlığında bir şey danışmış, ben ona istinaden öneride bulundum yazdım bu konuyla alakası yok ama seninde derdin çökük yanaklarsa sende google'da yüz yogasını araştır ve uygula zaten en geç 15 güne müthiş bir değişim yaşayacaksın.o öneriyi ben de rica etsem olabilir mi
Canım, Norwegian başka bir konu başlığında bir şey danışmış, ben ona istinaden öneride bulundum yazdım bu konuyla alakası yok ama seninde derdin çökük yanaklarsa sende google'da yüz yogasını araştır ve uygula zaten en geç 15 güne müthiş bir değişim yaşayacaksın.
yüz yogasının suratta asimetri yaptığını iddia edenler olmuştu o yüzden biraz korkmuştum. cevabınız için teşekkür ederim
teşekkür ederim eğer zahmet olmazsa sizden link rica etsem? çünkü bu konu hakkında bi sürü video var.Yüzümüz ve bedenimiz zaten doğal olarak asimetriktir, büyük ihtimalle arkadaşlar yüz yogasında dolayı nasıl bir değişim olduğunu anlamak için yüzlerini dikkatlice incelediklerinde zaten var olan asimetriyi yeni keşfetmişler, acı ama gerçek.
Canım forumda link paylaşmamız yasakteşekkür ederim eğer zahmet olmazsa sizden link rica etsem? çünkü bu konu hakkında bi sürü video var.
Canım forumda link paylaşmamız yasak
Lourdes Çabuk bu konuda müthiştir, onun videolarını araştır zaten Google'a yazar yazmaz çıkacak.
Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim canım, araştır ve uygula memnun kalacaksın.teşekkür ederim
inşallah canım sağolKeşke daha fazla yardımcı olabilseydim canım, araştır ve uygula memnun kalacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?