Cilt Bakımı Ürünleri çökük yanaklar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.258
4.538
658
arkadaşlar yanak bölgelerim çok çökük kilom var ama yanaklarım içe doğru buda beni yaşlı gösteriyor tombul yanaklar istiyorum estetik müdahaleden başka önereceğiniz krem var mı ?

Johhny Depp de çökük yanaklı inanılmaz seksi duruyor mesela. Ben de yanaklarımı pek sevmem. Daha ince duruyorsundur daha seksi duruyordur bence. Kıymetini bil bence ben de çok isterdim ince yanaklı olmayı

o öneriyi ben de rica etsem olabilir mi o_O
Canım, Norwegian başka bir konu başlığında bir şey danışmış, ben ona istinaden öneride bulundum yazdım bu konuyla alakası yok ama seninde derdin çökük yanaklarsa sende google'da yüz yogasını araştır ve uygula zaten en geç 15 güne müthiş bir değişim yaşayacaksın.

Canım, Norwegian başka bir konu başlığında bir şey danışmış, ben ona istinaden öneride bulundum yazdım bu konuyla alakası yok ama seninde derdin çökük yanaklarsa sende google'da yüz yogasını araştır ve uygula zaten en geç 15 güne müthiş bir değişim yaşayacaksın.

yüz yogasının suratta asimetri yaptığını iddia edenler olmuştu o yüzden biraz korkmuştum. cevabınız için teşekkür ederim :KK51:

yüz yogasının suratta asimetri yaptığını iddia edenler olmuştu o yüzden biraz korkmuştum. cevabınız için teşekkür ederim :KK51:

Yüzümüz ve bedenimiz zaten doğal olarak asimetriktir, büyük ihtimalle arkadaşlar yüz yogasında dolayı nasıl bir değişim olduğunu anlamak için yüzlerini dikkatlice incelediklerinde zaten var olan asimetriyi yeni keşfetmişler, acı ama gerçek.

saolun arkadaşlar ne yazık ki bende yüz çöküklüğü yaşlı gibi duruyor herkes ne kadar çökmüşsün dedi yaşlanmışsın dedi canım sıkıldı yogayı araştırıyım bari

Yüzümüz ve bedenimiz zaten doğal olarak asimetriktir, büyük ihtimalle arkadaşlar yüz yogasında dolayı nasıl bir değişim olduğunu anlamak için yüzlerini dikkatlice incelediklerinde zaten var olan asimetriyi yeni keşfetmişler, acı ama gerçek.
teşekkür ederim eğer zahmet olmazsa sizden link rica etsem? çünkü bu konu hakkında bi sürü video var.

kremi bilmem de arkadaşın dediği gibi yüz yogasıyla oluyor diyorlar kendim denemedim ama

yüz yogasının tarifleri varda ben pek bişey anlamadım vede hep sıkılıyorum bu yüzden aldım kendime 3-5 tane balon şişiriyorum :KK59: hem yanaklara hemde burun kenarından dudak kenarına inen çizgilere iyi gelir diye ama haftada 1 şişirmek ne kadar işe yararsa artık :KK73::KK73::KK73:

Back
X