Cola'dan Nasıl Vazgeçebiliriz ?

kola yerine meyvalı soda içerek koladan uzaklaşabilirsiniz. tamamen bırakmasanızda azaltmış olurşunuz en azından.

bir şeyi 40 gün yemez içmezsen vücut onu unutur istemez kendini tutup denemeni tavsiye ederim ve hatta 40 gün olmadan bile o yiyeceğe karşı isteksizlik başlar zaman çok uzun yapamam dersen dua et bırakabilmek için şekerim çünkü cidden çok tehlikeli bir içecek kardeşlerime kesinlikle içirmiyorum ve hatta o uyduruk katkılı meyve sularını dahi onun yerine meyve veriyorum yesin

Amerikada çok kilolu bir kadın va kola bağımlısı resmen.
firmaya bağımlılık yaptı diye dava açıyor ve kazanıyor. kanıtlanmış doğru bir bilgi kola bağımlılık yapar.
lütfen içmeyin. ben çok uzun yıllar içtim nasıl yapıldığını izledim içindeki şeker miktarını öğrendim ogün attım evdeki kolayı.
biz eve hiç kola almayız. yemeklerin yanına misafir gelince limonata meyvesuyu benzeri şeyler alırım.
ama asla kola almam. uzun bi zaman içmeyin sonra zaten içemeyeceksiniz.

Çok haklısın sudefne. Bağımlılık konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum, kaldı ki kanıtlanmış bir durum...

içindekileri düşününce nefret ediyorum bile
sade maden suyu öneririm

Icetea şeftali önerebilirim. Cola'nın yerine ben ona alıştım.

Arada da çeyrek bardak elma suyunun üzerine maden suyu ekleyerek değişik bir içecek yapabilirsiniz.

Icetea şeftali önerebilirim. Cola'nın yerine ben ona alıştım.

Arada da çeyrek bardak elma suyunun üzerine maden suyu ekleyerek değişik bir içecek yapabilirsiniz.

Icetea'de de çok fazla şeker ve katkı maddesi olduğu söyleniyor... Bilmiyorum kafam karışık o içecekle ilgili.

Ama ikinci öneriniz daha yakın geldi damak zevkime. Denicem, tşk ederim.

Icetea'de de çok fazla şeker ve katkı maddesi olduğu söyleniyor... Bilmiyorum kafam karışık o içecekle ilgili.

Ama ikinci öneriniz daha yakın geldi damak zevkime. Denicem, tşk ederim.

Rica ederim ne demek...

Aslında haklısın, şeker ilavesiz diyorlar ama o tadı yakalamak için neler katıyorlardır içine... Yanlış yazmadıysam Pffafner marka meyva suları da iyi ancak gene şeker ilavesi konusunda bir şey söyleyemeyeceğim, en azından kola ve asidik değil :)

Bu markayı hiç duymadım ama araştırıcam. Tşk.ederim.
Şeker konusu çok sıkıntılı maalesef. Herşeyde var ver bi yere kadar kaçabiliyoruz. Özellikle de ucuza mal edildiği için mısır şurubu içeren tatlandırıcılar.
Neler yiyip, içiyoruz görüyorsunuz. Şimdi herkes kanser hastası ya da diyabet çok yazık

ben netten yapılışını izlediğimden beri siyah kola içmiyorum seneler oldu. çok tiksiniyorum sende izle istersen

ileri derecede selilüt yapıyormuş benim de her içişimde bu aklıma geliyor çok nadir içmeye başladım bu yüzden :)

benim gibi 48 kilodan 59'a yağlanarak ve selülitlenerek çıktığın zaman mı bırakmayı düşünüyorsun canım??
ben bırakalı yaklaşık 3 ay oldu, bazen arada sırada aklıma geliyor ama sonra hemen vazgeçiyorum.
inan 3 ayda sporsuz, diyetsiz 52 kiloya düştüm. valla kilo ve selüliti düşün başka birşey düşünmene gerek yok...

ya kardeşim hayatı boyunca kola içmemiştir. yaşı 22. kilo alıp verir cildinde kalçasında tek bir pürüz yoktur. bende var ve geçmiyor o yüzden ben de fazla içmiyorum

bendede çok fena çikolata hastalığı vardı. şekersiz çayla birlikte yerdim gece 1 2 farketmezdi ne zaman hesap kartımda para kalmadı,o günden beri ne kola ne şeker nede çikolata alabiliyorum evdede benden başka abur cubur alan yok. parasızlığın gözü kör olsun ihi:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…