- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
-
nerelerde satılıyor bu boya çıkarıcı acaba?..fiyatı ne kadarEki Görüntüle 893012 Eki Görüntüle 893013 Eki Görüntüle 893014 Eki Görüntüle 893015 Eki Görüntüle 893016 Eki Görüntüle 893017 Eki Görüntüle 893018 [video=youtube;CeHQFYW-HCg]http://www.youtube.com/watch?v=CeHQFYW-HCg[/video] Tek ve süper çıkarma sistemi ile istenmeyen veya yanlış uygulanan boyayı anında kolay ve emin bir şekilde saçtan arındırırken saçın doğal yapısına zarar vermez.
Colour B4 ekstra güçlü boya çıkarıcı saç renginiz istediğinizden daha koyu bir renk olduğunda rengi düzeltme ya da tamamen boyayı silmek için kullanılır saçını boyatmayanlarda kulana Bilir,bu ürün yeni olmasıgerek umarım işinize yarar.
faydalı hatunbi bilgide benden saçını boyayıp istediğinden koyu olursa renk rengi açmak için badem yağına limon sıkın saçınıza sürün bekletin duş alırken akan boyalara inanmayacaksınız
bunu hemen bu akşam deneyeceğim inşallah akar canım :) yüzümde bir tebessüm içimde bir umut doğuran msjın için teşekkürler
faydalı hatunbi bilgide benden saçını boyayıp istediğinden koyu olursa renk rengi açmak için badem yağına limon sıkın saçınıza sürün bekletin duş alırken akan boyalara inanmayacaksınız
oyyyy kuzuuuum inşallah hepiciği akarben salak bi tezgahtarın hatasının kurbanı oldum kahve dedim siyah verdi kömür gibi oldum bunu uyguladım epeyce aktı rengi açılmadı tabi siyahın ama yumuşadı rengi. sonucu yaz tamamı duştan sonra
Canım süreceğim şimdi de acaba ne kadar bekleteceğim ve ne kadar limon sıksam
limon zaten açıyor saç rengini ama saçı kurutuyor badem yağıda yıpratmıyor..ben maya kullanıyorum buda faydalı hem açıyor hem besliyor..özellikle kızıl saçı açıyor..ben siyah boyalı saç rengimi bile mayayla açtım..
onu nasıl kullanıyosun canım buarada maya yaş mayamı? boyasız saça faydası varmı?:26:
inan boyasız saçta nasıl etki yapar bilmiyorum ama boya tabakası olan saçta çok etkili..saç derimi beslesin diye maya maskesini saçıma uyguluyordum..baktım saçımın boyasını almış açık kumral oldu siyah boyalı saçım gerçi saçımda bir tabaka siyah boya vardı yani bir kez boya yapmıştım..o zamandan sonra hep yaptım boyayı çıkarmak istesem maya uyguluyorum..kızıl yaptım onuda akıttı..ama gece boyunca saçında kalacak streçle bağla yat..sabah yıka..
tam olarak nasıl kullanıyosun? yaş mayamı bu
bildiğiniz hamur mayası marketten aldığımız küçü paketlerde..saçının uzunluğunna göre 1 veya bir kaç taneyi bir tabak içine al bir kaç kaşık su ile krem kıvamına gelene kadar erit ama sulu olmasın akmasın saçına sürünce.saç diplerine uç kısımlarına kadar saçına sür bula daha doğrusu...saçını topuz gibi yap streç film ile sar birde eşarp bağla kaymasın yastıkta..sabaha kadar öyle kalsın..sabah yıka kremle...saçı besler yıpratmaz boyayıda açar...benim öyle oldu..
canım süreceğim şimdi de acaba ne kadar bekleteceğim ve ne kadar limon sıksam
maya niye döksün senin dökülme başka sebeptendir vitamin protein eksikliğine bağlı olabilir...mayayı zaten hamur işlerinde kullanıyoruz yiyoruz..kimyasallar döker sadece bu da mayada yok..korkma sen dene..benim dokununca ele geliyo hepsi iki tüy kaldı zaten kafamda dökmez dimi besler demişsin gerçi. bi arkadaşta mayayla sütü kar saçına sür dökülmeye iyi demişti ama cesaret edemedim çünkü çok vahim durumdaydı saçım
yaptınmı canım nasıl oldu
yaptım canım açıldı baya saçlarım üstüne de boya yaptım çok güzel oldu. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?