Saç Rengi ve Saç Boyama Colour B4 Ekstra Güçlü Saç Boyası Çıkarıcı saçını boyatıp pişman olanlar

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
[video=youtube;CeHQFYW-HCg]http://www.youtube.com/watch?v=CeHQFYW-HCg[/video] Tek ve süper çıkarma sistemi ile istenmeyen veya yanlış uygulanan boyayı anında kolay ve emin bir şekilde saçtan arındırırken saçın doğal yapısına zarar vermez.
Colour B4 ekstra güçlü boya çıkarıcı saç renginiz istediğinizden daha koyu bir renk olduğunda rengi düzeltme ya da tamamen boyayı silmek için kullanılır saçını boyatmayanlarda kulana Bilir,bu ürün yeni olmasıgerek umarım işinize yarar.

nerelerde satılıyor bu boya çıkarıcı acaba?..fiyatı ne kadar

Ben bu ürünü yurtdışından aldım canım 12 euroya , bu ürün türkiye de var boya satılan şampuan satılan yerlere sorman gerek bu yada internetten bakacaksınız bu ürün yeni olması gerek ve bildiğim pahalı değil hazır saç boyası gibi düşün o fiyata cnm

faydalı hatun bi bilgide benden saçını boyayıp istediğinden koyu olursa renk rengi açmak için badem yağına limon sıkın saçınıza sürün bekletin duş alırken akan boyalara inanmayacaksınız

faydalı hatun bi bilgide benden saçını boyayıp istediğinden koyu olursa renk rengi açmak için badem yağına limon sıkın saçınıza sürün bekletin duş alırken akan boyalara inanmayacaksınız

bunu hemen bu akşam deneyeceğim inşallah akar canım :) yüzümde bir tebessüm içimde bir umut doğuran msjın için teşekkürler

bunu hemen bu akşam deneyeceğim inşallah akar canım :) yüzümde bir tebessüm içimde bir umut doğuran msjın için teşekkürler

oyyyy kuzuuuum inşallah hepiciği akar ben salak bi tezgahtarın hatasının kurbanı oldum kahve dedim siyah verdi kömür gibi oldum bunu uyguladım epeyce aktı rengi açılmadı tabi siyahın ama yumuşadı rengi. sonucu yaz tamamı duştan sonra

limon zaten açıyor saç rengini ama saçı kurutuyor badem yağıda yıpratmıyor..ben maya kullanıyorum buda faydalı hem açıyor hem besliyor..özellikle kızıl saçı açıyor..ben siyah boyalı saç rengimi bile mayayla açtım..

Canım süreceğim şimdi de acaba ne kadar bekleteceğim ve ne kadar limon sıksam

Canım süreceğim şimdi de acaba ne kadar bekleteceğim ve ne kadar limon sıksam

4-5 damla sık canım valla tam hatırlamıyorum ama o küçük şişeler varya badem yağının satıldığı en minikleri ben hepsini kullanmıştım sanırım. 45 dk kadar beklettim diye hatırlıyorum yarım ssaatten daha uzun bekledim şekerim hadi inşallah ak pak olursun

onu nasıl kullanıyosun canım buarada maya yaş mayamı? boyasız saça faydası varmı?:26:

onu nasıl kullanıyosun canım buarada maya yaş mayamı? boyasız saça faydası varmı?:26:

inan boyasız saçta nasıl etki yapar bilmiyorum ama boya tabakası olan saçta çok etkili..saç derimi beslesin diye maya maskesini saçıma uyguluyordum..baktım saçımın boyasını almış açık kumral oldu siyah boyalı saçım gerçi saçımda bir tabaka siyah boya vardı yani bir kez boya yapmıştım..o zamandan sonra hep yaptım boyayı çıkarmak istesem maya uyguluyorum..kızıl yaptım onuda akıttı..ama gece boyunca saçında kalacak streçle bağla yat..sabah yıka..

tam olarak nasıl kullanıyosun? yaş mayamı bu

tam olarak nasıl kullanıyosun? yaş mayamı bu

bildiğiniz hamur mayası marketten aldığımız küçü paketlerde..saçının uzunluğunna göre 1 veya bir kaç taneyi bir tabak içine al bir kaç kaşık su ile krem kıvamına gelene kadar erit ama sulu olmasın akmasın saçına sürünce.saç diplerine uç kısımlarına kadar saçına sür bula daha doğrusu...saçını topuz gibi yap streç film ile sar birde eşarp bağla kaymasın yastıkta..sabaha kadar öyle kalsın..sabah yıka kremle...saçı besler yıpratmaz boyayıda açar...benim öyle oldu..

Buda benden olsun 2 paket kabartma tozuna 2 bardak suyla karıştırıp saçınıza sürüp 1 saat bekletiyorsunuz ve de sonra yıkıyorsunuz . Yıkarken beyaz sabunla hacı şakirin kullanırsanız dahada etkili olur. 1 hafta boyunca her gün yapın. Fakat saçınız kuruyor, önlemek içinde zeytinyağla bakım yapın hepsi bu kadar. İnşallah işinize yarar kızlar ama böyle uğraşamam tekseferde çıksın diyorsanızda colourbB4""öneriyorum sevgiler ("V")

benim dokununca ele geliyo hepsi iki tüy kaldı zaten kafamda dökmez dimi besler demişsin gerçi. bi arkadaşta mayayla sütü kar saçına sür dökülmeye iyi demişti ama cesaret edemedim çünkü çok vahim durumdaydı saçım

maya niye döksün senin dökülme başka sebeptendir vitamin protein eksikliğine bağlı olabilir...mayayı zaten hamur işlerinde kullanıyoruz yiyoruz..kimyasallar döker sadece bu da mayada yok..korkma sen dene..

kızlar bu urun iyiymiş de acaba saci cok yıpratir mi oryal kadar falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…