Saç Rengi ve Saç Boyama Colour B4 Ekstra Güçlü Saç Boyası Çıkarıcı saçını boyatıp pişman olanlar

canım ben senin dediğini yaptımmm

mayayı kızılsaça nasıl uyguladın , benım saç suan kızıldan aka aka bakıra döndü, ve artık kendı rengimi istiyorum..

Bu ürünü dün kullandım. Yazın saçımı aralardan açık sarıya kadar açtırmıştım siyahla kapattım ama yazın tekrar açmak istediğimi söyleyince kuaför siyah boyayla olmaz dedi bende bu ürünü gördüm hemen denedim. Saçım hem orjinal koyu kahve rengine döndü hemde eskiden sarı olan yerler sarı-açık kahve renklere döndü. Çok memnunum ince ve az olan saçlarıma hiç zarar vermedi sadece kokusu iğrenç çok yıkamanız gerek koku için. Tabi siyah, kızıl ve koyu tonlar için extra olanı almanız gerekiyor sanırsam. Sorunuz varsa alabilirim

Bende denemek istiyorum saçlarım siyah biraz doğal yollarla kırdım ama çokta etki etmedi hangisini almalıyım

Boya silici watsonlarda satılıyor. Saçımdaki siyah boyayı sildi. Ama saç sonradan eski boyalı haline dönüyor yani tekrar siyah oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…