Evet 50 tl civarı idi.fiyatını hatırlıyor musun ?
50 tl ye saç boyasımı olurmuş?
Fiyatı fena değil aslında ama yabancı bloglarda araştırdım biraz saç boyamadan önce saç rengini açmak için değilmiş bu ürün... yani doğal rengine birşey yapmıyor en fazla parlatırmış biraz.. asıl amacı bir önceki boyayı saçtan silmek... kuaförlerde bu işlemi 100 liradan aşağı yapmazlar...
yani bildiğimiz oriyel...
bu ürünün türkiyeye geldiğine inanamıyorum. yabancı blogları karıstırırken rastlamıştım ve baya bi araştırma yaptım çoğu videoyu izledim sonuç çok iyiydi saça zarar vermiyo yani kuaförlerdeki normal oryaller gibi açmıyo eşit oranda ve güzel bi şekilde açıyo. yani benim izlediklerim bu yöndeydi watsonsta hala vardır umarım hemen alıcam
bence orjinaldir çünkü türkiyeye ilk defa gelen bi ürün. orjinal olmayan ürünler genelde türkiyeye geliyo beğeniliyo talep oluyo ve sahteleri üretiliyo. zaten yurtdışında da 15 euro gibi bi fiyattaymış. en kısa zamanda alıp deniycem. bide watsonsun sahte ürün satıcağını hiç sanmıyorum sıradan bi kozmetik değil çünkü sahte ürün satmaya cesaret edemez böyle firmalar :)
Saç boyamadan önce saç rengini açmak için derken, şöyle ki saçta koyu boya varsa onu açarak istediğimiz açık tonda ki renk için zemin hazırlamak bunu belirtmek istedim keza bilgilerin bi kısmında da bu yazıyordu. Açmak + istediğin renk için boyamak derken o civarı bulur gibi geliyor canım ama sadece silmeye uçuk rakam isteyen kuaförler ile sonucu hüsran olacak şekilde dekarşılaştım.:) Beni ilgilendiren oriel olmaması saça zarar vermeden bunu yapması,çünkü kuaföre gittiğimde yıpranma ile başbasa kalmıştım:)
canım konu dışı yazmışsın..ama iyi olmaz yeşerme olur..7,3 te hafif kızıllık var..dorelik..küllü kumralla karımaması gerek asla asla..külsüz her renkle olur ama..tatlım 7.3 fındık kabuğu ve küllü kumral karışımı nasıl olurrrrrrrrr
kılıç balığım,sen kullandınmı hiç ürünü?Ürün klasik oryal gibisaç rengini açmaya yönelik bir ürün değil, diyelim saçlarınızı sarı renkten kestaneye boyadınız ve memnun kalmadınız. Bu ürün ile kahverengi boyayı saçtan silip sarı halinize dönebiliyorsunuz veya işlem görmemiş koyu renk zemininizde kendi doğal saçınızın rengini bir miktar kırabiliyorsunuz.
Kendime değil ama arkadaşımın boyasını silmek için kullandım, bir miktar yıpranma oldu tabii.Yalnız oturmuş bir saç renginde bir defa boyanmış saç kadar hızlı sonuç vermiyor. Ben senin saç rengini beğeniyorum aslında, sen ne tür bir değişiklik yapmak istiyorsun?kılıç balığım,sen kullandınmı hiç ürünü?
saçta yıpranma olurmu?benim saçları beyaz, orta kumral karışık..bir kaç senedir..5 .30....6,30 renklerde boyuyorum bu ürünü ullansam nasıl sonuç alırım acaba?
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?