kesinlikle çok güzel duruyo tam küllü olmuş en kısa zamanda alıp deniycem teşekkrler :)Majirel in boyası sanirim 7.11 di tam emin olamadım numarasindan canım. Biraz yeşillik yapti ama ben o halini begendim açıkçası :) colour B4 kesinlikle cok başarılı silme yapıyor. Saclarimla cok oynadığım icin yipranma riski vardı ama gerçekten hiçbir zarar vermiyor.
Canım bn de bu ürünü kullanmak isterim nerden satın alabilirim izmirde yaşıyorum ve sorularım olacak uzun saçım belime kadar iki kutu fln mı almam gerekecek? Saçımda platin vardı ben de koyu kahve yaptım siyah gbi oldu bi hafta oldu boyayalı kullansam zarar verir mi sence ?Umarim yuklemeyi basarmisimdir. :)Koyu olan permali hali açık olan islemden sonraki hali. Yogun küllü kumral ile boyadım. Saçta kizillik olanlarda boyle olmayabilir. Permayida boyama sirasinda sacimi tararken tamamen yok ettim. Permadan kolayca kurtulmaya da yarıyor sanırım :)
Canım bn de bu ürünü kullanmak isterim nerden satın alabilirim izmirde yaşıyorum ve sorularım olacak uzun saçım belime kadar iki kutu fln mı almam gerekecek? Saçımda platin vardı ben de koyu kahve yaptım siyah gbi oldu bi hafta oldu boyayalı kullansam zarar verir mi sence ?
Bir de kullandığımda ne renk çıkar acaba siz koyu kahveye boyamadan önce ne renk vardı da turuncumsu çıktı sonuç?
Kullandım saçım bekleme süresi dolduunda nerdeyse geri platin oldu ama şampuanı mahvetti o rengi kızıl kahve açık kestane bi renk aldı kafam keşke şampuanı bilip kulllanmasaydımben de sarıya kadar açmıştım saçlarımı sonra kahve ve kızıla en son da 4.0 ile oldukça koyu bir renge boyadım. bu kadar renkten sonra açık turuncuya döndü saçım sabitleme şampuanını kullanınca da koyulaştı biraz daha. ama sonuçtan memnundum. üzerine boya yapmaya bile gerek yoktu ama ben rahat durmadım cila yaptım :)
Kullandın mı ürünü acaba?Güncel kullananlar var mı yada?Hortlatayım dedm konuyu.:)Ben de merak ediyorum ama iki kutu kullandım maddi olarak bi iki kutu daha fuzuli geldi tanesi 50 tl olunca.şampuan bence kullanmasam da olurdu diye dşünüyorum gözlerimle gördüm saçım sapsarı oldu nasıl kendiliğinden geri koyu kahve olur ki işlem yapılmazsa? Kullanma talimatında okudum saç tutam testinde kesinlikle kullanmayın kremi diyo neymiş krem tüm saçtaki sonucu etkilermiş saç tutam testi yapıp denemeliydim bnce.biraz insanları iki uygulama yapsınlar diye koymuşlar şampuanı bence:) krem diyo bildiin şampuan boya içeren.neyse saçımın rengi kötü şu an hiç sevmem kızıllı tonlar arada parlıo arada koyu kestaneler var fln.int ten bi ürün sipariş ettim az daha uygun fiyatı.bakalım işe yarıcak mı
Yüz tl boşuna gitti nolcak. Saçıma sürdüm sapsarı oldu bekleme süresi dolduğunda.sonra şampuanıyla yıkıyosun ya şampuan köpürünce zaten rengi fark ettm saçım kestane rengi olmuştuKullandın mı ürünü acaba?Güncel kullananlar var mı yada?Hortlatayım dedm konuyu.:)
Boya akitici kullanip sonra ne yapilmali peki? Bn de yarin uygulatcam.. jobaz adi.. muadili gibi colorb4un.. kesin biliosundur zaten bilmedigin yok massallahh:)))Boya akıtıcılardan sonra kutudan çıkan şampuan, veya kendi evinizde bulunan saç kremi vs bunlar kullanılmayacak. Bir kaç başlıkta yazdım bunu ama gözden kaçmış burası sanırım.
Vallahi bu sefer ben bile bilmiyorumBoya akitici kullanip sonra ne yapilmali peki? Bn de yarin uygulatcam.. jobaz adi.. muadili gibi colorb4un.. kesin biliosundur zaten bilmedigin yok massallahh:)))
bileydim goldwellnki alirdim ugrasmazdm onca iki taneyi bitrp dr ihtyacm olursa kesin ondan alicammm:)) jobaz tr de yok zaten normalde bilinmemesi dogal da umuyo insan soz konusu sen olunca:)))Vallahi bu sefer ben bile bilmiyorum
Sadece ilaç sürülecek, yeterince beklendikten sonra durulanacak ama ne saç kremi ne saç maskesi kullanılmayacak. Klasik bir şampuan kullanmak yeterli. Saç kurutulurken de herhangi bir bakım kremi, saç açıcı sprey,saç serumu vs vs yasak :)
Bu arada Goldwell'in boya silicisi de çok başarılı aklınızda olsun.
Benim saç boyaları ile pek işim yok aslında, anca arada bir arkadaşlarım veya annemle uğraşıyorum o yüzden boya silicilerden ancak bir kaç marka kullanabildim. Sen dene sonuçları da bildir ki en azından ben de aklımın bir köşesine yazayım.bileydim goldwellnki alirdim ugrasmazdm onca iki taneyi bitrp dr ihtyacm olursa kesin ondan alicammm:)) jobaz tr de yok zaten normalde bilinmemesi dogal da umuyo insan soz konusu sen olunca:)))
bugun kullanabildim. Sacim tarcin bakirdi Ilk zam boyadan eser kalmiyo ama malesef sonra koyulasyo eskisi kadar olmasa da o bayasz halini gorunce hayal kirikligi oluyo. Ikinci kutuyu ds surdum hirs yapip yine tamamen gitmedi ama epey bi acildi sonuc olarak sarimsi turuncu gibi simdi. Tabi iki uc gun sonra nol bilmiyom. Yarin kalan boya varsa diye denize gidicem. Daha da oksitlnme cekemem.:)Benim saç boyaları ile pek işim yok aslında, anca arada bir arkadaşlarım veya annemle uğraşıyorum o yüzden boya silicilerden ancak bir kaç marka kullanabildim. Sen dene sonuçları da bildir ki en azından ben de aklımın bir köşesine yazayım.
yaptım bitti işlemim. kesinlikle ve kesinlikle çok işe yarıyor saç boyasını silme konusunda. Saçım siyah boyalıydı. son siyah boyadan önce bir açma işlemi geçirmişti oryalle. o sırada ortaya çıkan renk ne ise aynısına döndü. o zamanda saç uçlarım çok ii açılmamıştı dipler turuncu -ydu aynı renge açıldı:) Üstüne boya yapılamaması önerilmesede ben boyamak zorundaydım görüntü çok kötüydü çünkü:) Garnier 5.52 kalmir kahve ile syoss 5.1 küllü kahveye boyadım. Şuan sonuç çok ii. Siyah renk kırıldı kahve şuan turunculuklar kapandı çok hafif kızıl yansımalar kaldı. o da kötü görünmüyor. bundan önceki oryalle açma deneyimimde küllü kumrla boyamıştım 7.1 e görüntü kabus olmuştu o yüzden tekrar siyaha dönmüştüm.Cokkkk iyi durulaaaa aman deyim en onemli kisimmmmiss bu boyanin akmasi lazm yabanci bi forumda ilk durulmdan snra havluyla saci ovalayp kurulaynca oksitlnme olmdgi yazyodu. Onmli olan boyayi olabldgnce sactn arindirip oksitlnme ihtmlini ortdan kaldrmk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?