Saç Rengi ve Saç Boyama Colour B4/Saç Rengi Açıcı

Öncelikle izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Kılavuzda yazdığı şekilde aynen uyguladım. Dillerden gelen kendi saçıma bir etkisi olmadı ama geri kalan saçımdaki boyayı temizledi çiğ bir sarı elde etmedim. Ortaya çıkan renk fena değil. Bütün aşamaları yaptım ama söylendiği gibi şampuan ve saç kremini kullandıktan sonra saçımın renginde bir koyulaşma olmadı. Kağıdında yazıyor zaten saçın ph ını normale döndürmek için kullanılması gerektiği. Kokusu iğrenç bunu söylemeliyim. Çok iyi durulanması gerekiyor. Sonuçtan memnunum ne bir yanma ne bir kopma oldu gayet sağlıklı saçlarım. Resim ekledim fikriniz olsun. Henüz ıslakken saçlarım;

Eklentiler

• DSC_0123.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 570
  • DSC_0121.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 536

Çok güzel gözüküyor. Kuru ve fönlü hali kimbilir nasıldır

Bu muhteşem ürün sayesinde kızıldan eski rengim olan açık bakıra döndüm. Bence yüzyılın icadı

işte :)

Eklentiler

• 12062795_10153530694087368_1681322094_o.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 401
merhaba arkadaşlar. çoğunuzun olumlu sonuç aldığını okuyunca umutlandım sevindim. benim saçlarım açık kahve gibiydi gaza gelip dün mavi siyaha boyadım. 1 gün oldu boyayalı colour b4 alsam işe yarar mı sizce

denediniz mi ?

Ben bu urunu cok kullandim, acici degildir oryal ile alakasi yoktur, detayli aciklamalarini okuyun lutfen.
Kisaca soyle soyleyim - sac renginizi actiginizda temel renginiz zarar gorur ve geri donusu yoktur, ancak boyarsiniz yine. Ancak daha koyu ton sac boyasi yaptiginizda sacinizdaki renk aslinda degismememekte farkli bir renk ile kaplamakta.
Lafin kisasi eger koyu boyayip pisman olursaniz mutlaka bu urunu deneyin, onceden sacinizin en acik tonu neyse o rengi elde edeceksiniz. Illaki ton farki olacaktir ama ben daha kotu sonucunu gormedim. Cok fazla teknik bilgisi var arastirin derim ama sacimda zararini gormedim

Ben ilk inanmadim..oyle seymi olur dedim..ama aciklamasini okuyunca mantikli geldi ve cok memnun kaldim

Kızlar Merhaba ;

Saçlarımı palette 4.60 a boyadım ve sonuç hüsran hem saçlarım yıprandı hemde saçım kutudaki görüntüden çok koyu siyaha yakın bir hal aldı. Watsonsdan saç boyası akıtıcı ürünü aldım. Mucize diye evde dolaşırken 3.günün sonunda o mucizeden eser kalmadı. Ürün fiyatı 59,00 TL. Bu kadar yüksek fiyattan olumlu sonuç elde ederim diye düşünürken saç rengim eski koyu haline geri döndü. Verdiğim parayamı üzülim,saç rengimemi üzülim,o eziyeti çektiğimemi üzülim yoksa o igrenc kokuyu çektigimemi bilemedim. Paranızı boşa harcamayın derim. Kesinlikle almayın.

Bir çok silici ürün var , benim gibi yıllar yılı koyu renklere boyuyorsanız ve ^ayyy sarisin olcam ben ya^ diyorsaniz bulasmayin . Doğal sav rengimi açtı ama yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…