Saç Rengi ve Saç Boyama Colour B4/Saç Rengi Açıcı

teşekkür ederim canım..
6 ve 7 karıştırsam dedim..5 ve 6 yerine..
ama kılıç balığım ben zor uzattım o nedenle yıpranmayı göze alamam canım..

teşekkür ederim canım..
6 ve 7 karıştırsam dedim..5 ve 6 yerine..
ama kılıç balığım ben zor uzattım o nedenle yıpranmayı göze alamam canım..

6-7 karışımı ile saçlarının pek yıpranacağını sanmıyorum ama bence komple boyamak yerine balyaj yap hem genel yıpranma olmaz hemde değişiklik olur ne dersin?

6-7 karışımı ile saçlarının pek yıpranacağını sanmıyorum ama bence komple boyamak yerine balyaj yap hem genel yıpranma olmaz hemde değişiklik olur ne dersin?
evt haklısın sanırım..uzun zamandır düz kullanıyorum ..teşekkür ederim kılıçbalığım..

bana da yardımcı olurmusunuz konu açtım ama net bi cevap alamadım ben saçlarımı açık küllü kumral yapmak istiyorum ama hangi renk boyaları karıştırcağım konusunda hala kararsızım . saç rengim bu

saç rengim ve istediğim renk

Eklentiler

• 20141231_151726.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 602
  • 579855_detay.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 364
Ben bu ürünü watsons'a gelir gelmez aldım. saçlarımı koyu kahveye boyamıştım. neredeyse siyah oldu. öncesinde de perma yaptırmıştım. saçlarımdan çabuk sıkıldığım için ürünü hemen aldım. pazar günü iyice inceleyip kullandım. gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim fakat kullanım talimatına mutlaka uymalısınız. saçım 3 kez boyandığı ve permalı olduğu halde hiç zarar görmedi. sonrasında hemen boya yapmak istiyorsanız geçici boya kullanmalısınız. ben geçici boya almaya üşendiğim için istediğim bir renk ile cila yaptım. şuan ki rengimden de çok memnunum.

Femmecim resim paylaşman mümkün mü,görebilsek?

Umarim yuklemeyi basarmisimdir. :)Koyu olan permali hali açık olan islemden sonraki hali. Yogun küllü kumral ile boyadım. Saçta kizillik olanlarda boyle olmayabilir. Permayida boyama sirasinda sacimi tararken tamamen yok ettim. Permadan kolayca kurtulmaya da yarıyor sanırım :)

Eklentiler

• 2015-01-12-22-11-16_deco-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 890
  • 2015-01-12-22-12-48_deco.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1.127
çok başarılı olmuş. yoğun küllü kumral hangi boya kaç numara canım

çok başarılı olmuş. yoğun küllü kumral hangi boya kaç numara canım
Majirel in boyası sanirim 7.11 di tam emin olamadım numarasindan canım. Biraz yeşillik yapti ama ben o halini begendim açıkçası :) colour B4 kesinlikle cok başarılı silme yapıyor. Saclarimla cok oynadığım icin yipranma riski vardı ama gerçekten hiçbir zarar vermiyor.

Çok güzel olmuş saçlarınız. Öneriniz için teşekkürler.

Cidden inanmıyorum çok basarılı.Silme işlemi sonrası çıkan renk turuncu gibimiydi? Üstüne boyadığın renk ilk boyama olmasına ragmen basarılı olmuş:) Yeşillik çok gözüme batmadı toplu oldugundan herhalde.

Tam bir turuncu kavunici rengiydi ama sabitleme kremi ile yikayinca koyulasti sonra yoğun küllükumral kullaninca biyle oldu. Biraz şansım yaver gitti sanırım. Majirelin de etkisi var tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…