teşekkür ederim canım..Kendime değil ama arkadaşımın boyasını silmek için kullandım, bir miktar yıpranma oldu tabii.Yalnız oturmuş bir saç renginde bir defa boyanmış saç kadar hızlı sonuç vermiyor. Ben senin saç rengini beğeniyorum aslında, sen ne tür bir değişiklik yapmak istiyorsun?
teşekkür ederim canım..
6 ve 7 karıştırsam dedim..5 ve 6 yerine..
ama kılıç balığım ben zor uzattım o nedenle yıpranmayı göze alamam canım..
evt haklısın sanırım..uzun zamandır düz kullanıyorum ..teşekkür ederim kılıçbalığım..6-7 karışımı ile saçlarının pek yıpranacağını sanmıyorum ama bence komple boyamak yerine balyaj yap hem genel yıpranma olmaz hemde değişiklik olur ne dersin?
Rica ederim kuzumevt haklısın sanırım..uzun zamandır düz kullanıyorum ..teşekkür ederim kılıçbalığım..
Eveeet.Ama çok sanslıyım kalmamıştı ürün,tekrar gelecekmiş alıp uygulamak istiyorum:)Kızlar bu ürün muhteşem bir şey. Saça zarar vermeden boyayı çıkartıyor. Oryalle karıştırmayın. Zaten facebookta sayfası var. Bir girip bakın derim ben. https://www.facebook.com/ColourB4Turkiye?ref=hl
Eveeet.Ama çok sanslıyım kalmamıştı ürün,tekrar gelecekmiş alıp uygulamak istiyorum:)
Femmecim resim paylaşman mümkün mü,görebilsek?Ben bu ürünü watsons'a gelir gelmez aldım. saçlarımı koyu kahveye boyamıştım. neredeyse siyah oldu. öncesinde de perma yaptırmıştım. saçlarımdan çabuk sıkıldığım için ürünü hemen aldım. pazar günü iyice inceleyip kullandım. gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim fakat kullanım talimatına mutlaka uymalısınız. saçım 3 kez boyandığı ve permalı olduğu halde hiç zarar görmedi. sonrasında hemen boya yapmak istiyorsanız geçici boya kullanmalısınız. ben geçici boya almaya üşendiğim için istediğim bir renk ile cila yaptım. şuan ki rengimden de çok memnunum.
çok başarılı olmuş. yoğun küllü kumral hangi boya kaç numara canımUmarim yuklemeyi basarmisimdir. :)Koyu olan permali hali açık olan islemden sonraki hali. Yogun küllü kumral ile boyadım. Saçta kizillik olanlarda boyle olmayabilir. Permayida boyama sirasinda sacimi tararken tamamen yok ettim. Permadan kolayca kurtulmaya da yarıyor sanırım :)
Majirel in boyası sanirim 7.11 di tam emin olamadım numarasindan canım. Biraz yeşillik yapti ama ben o halini begendim açıkçası :) colour B4 kesinlikle cok başarılı silme yapıyor. Saclarimla cok oynadığım icin yipranma riski vardı ama gerçekten hiçbir zarar vermiyor.çok başarılı olmuş. yoğun küllü kumral hangi boya kaç numara canım
Umarim yuklemeyi basarmisimdir. :)Koyu olan permali hali açık olan islemden sonraki hali. Yogun küllü kumral ile boyadım. Saçta kizillik olanlarda boyle olmayabilir. Permayida boyama sirasinda sacimi tararken tamamen yok ettim. Permadan kolayca kurtulmaya da yarıyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?