çook acill..transferim dündü çok şiddetli kasık ağrım var nolur yardım edin..

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
kızlar transfer dündü çok şiddetli kasık ağrım var bazen hafifliyo bazen artıyo adet sancısı gibi tuvalet sorunumda yok

canim moralini bozma hemen.bence hemsireyle bi görüs derim.ama telaslancak bisey yok.benimde bugün 7.günüm ara ara adet sancisi vuruyo.hani sökülemeyince bi sanci olur ya.hemsireler bana bunlarin normal oldugunu söylemisti...

canim moralini bozma hemen.bence hemsireyle bi görüs derim.ama telaslancak bisey yok.benimde bugün 7.günüm ara ara adet sancisi vuruyo.hani sökülemeyince bi sanci olur ya.hemsireler bana bunlarin normal oldugunu söylemisti...

çok saol cnm aradım açmadılar denicem tekrar patlicam sanki....

bebislerin çok hizlidir belkide annesi.tutunuyolardir sana :) insallaaah...

gizemli canım hayırlı olsun transferin bol bol dinlen ve su iç canım.şikayetlerin artarsa da doktorla görüş mutlaka.inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

gizemli inşallah güzel sonuc alırsın. öyle hemen telaşa kapılma. yumurta toplamadan kalan veya ondan kaynaklanan bir agrı olabilir. benimde transferden sonra 3 gün falan agrım sürmüştü. mümkün oldugunca dinlenmen laızm. bir de ne olursa olsun su içmelisin. çatlıycak gibi bile olsan su içmen lazım.

kızlar ayrı ayrı hepinize cevap yazdığınız için teşekkür ederim...benim ağrım ara ara hafiflio yani en çok gaz çıkartamadığım ve tuvalate gidemediğim zaman oluyor..bide iştahım çok açık devamlı yiyince şişiyorum...ara ara kasıklarıma şiddetli ağrı giriyor işte bakalım ne zaman geçecek...bide devamlı yatmaktanmıdır nedir belim çok ağrıyo...sizlerde ne belirtiler var kızlar

Back
X