çook isteyince olmazmıs..

Siz çıkıyor musunuz yani sevgili misiniz yoksa sizinki platonik mi. Hoşlanıyor da biliyorum demişsiniz çünkü ama belki arkadaşı olarak görüyor geziyor eğleniyor ama bir şey düşünmüyordur zaten aşık olsa söylerdi dayanamazdı yani böyle de söylüyorsa evlenmeyi de düşünmüyor demek ki ve sevgili de değilseniz biraz görüşme sıklığını azaltın unutursunuz belki.

sevgılı degılız ama hep beraberız.haftada 2 kere görusuyoruz.zaten yaz bıtıyor calısmaya baslayacagım ok gorusme fırsatımızda olmcak.

Zaten yeni üyesiniz kim ne derse desin umursamayın geçin; cinsel birliktelik yaşıyor musunuz? Bu hakikaten önemli çünkü. Ona göre yorum yapalım.

Zaten yeni üyesiniz kim ne derse desin umursamayın geçin; cinsel birliktelik yaşıyor musunuz? Bu hakikaten önemli çünkü. Ona göre yorum yapalım.
evet ysıyoruz ve o esnada sankı bana delı gıbı asık gıbı nazık ve romantık davranıyor.cınsellık olmsada evdeyken sureklı elımı tutuyor opuyor

evet ysıyoruz ve o esnada sankı bana delı gıbı asık gıbı nazık ve romantık davranıyor.cınsellık olmsada evdeyken sureklı elımı tutuyor opuyor

Seksi o şekilde yaşamayı seviyordur. Erkekler sevmediği kadınla hunharca sevişir diye bir şey yok ki. Kıyamam ya, bu öküz sizin duygularınızdan feci yararlanıyor bence.

Seksi o şekilde yaşamayı seviyordur. Erkekler sevmediği kadınla hunharca sevişir diye bir şey yok ki. Kıyamam ya, bu öküz sizin duygularınızdan feci yararlanıyor bence.
bencede hıssedıyor ztn benım ona karsı bos olmadıgımı.ıste benı uzen bır konuda bu.madem sevmıyorsn nıye her dk opuyosun sarılıyosn.yada her kadına boylemı ? bu kadar nazık kıbar mı..msela ben onada söyledım ben bı kadın olarak sevmeden bırsey hıssetmeden sevısemem ama erkekler ıste oyle degıl dedm sadece sarldı bırsey demedı..

Yahu madem sevgililik olsun istiyorsun da neden sarılmasına,öpmesine izin veriyorsun?
Adam seninle sevgili olma gereği bile duymuyor ki.

Yahu madem sevgililik olsun istiyorsun da neden sarılmasına,öpmesine izin veriyorsun?
Adam seninle sevgili olma gereği bile duymuyor ki.
ızın verıyorm cunku o bana sarıldıgında dunyanın enn mutlu ınsanı ben oluyorm huzuru buluyorm..

bence adam takılmalık sevgili arıyor ciddi düşündüğü biri olsa ben evlilik düşünmüyorum demez aşık olursa görür düşünüp düşünmediğini

Aşığım kendimi durduramiyorum diyorsun ama bu isin sonu adamin hevesini alip seni terketmesiyle ve senin buyuk pismanlik yasamanla son bulacak. Çünkü fena halde kullaniyor seni.. Kendini bu duruma düşürme.

Aşığım kendimi durduramiyorum diyorsun ama bu isin sonu adamin hevesini alip seni terketmesiyle ve senin buyuk pismanlik yasamanla son bulacak. Çünkü fena halde kullaniyor seni.. Kendini bu duruma düşürme.
haklısın ama zaten bunları yasayacagm son 2 hafta onun dısında ıstesekte ne fırsat nede zaman pek olmcak

Uu beybi. İşin rengi değişti.

Sevisiyorsunuz ama sevgili değilsiniz
Adam sizinle sevgili bile olmuyor ama siz evlilik düşünüyorsunuz. enteresan.

Bakın ben ciftlerin cok renkli cinsel hayat yasamalari taraftariyim ama adam sizinle sevgili bile olmuyor. Çift bile degilsiniz yani

bılıyorm herseyın farkındayım.belkı benım suan yaptıgımı bır arkadasım yapıyor olsa ona kızardm besbellı kendını kullandırtıyorsun bıle derdım ama ınan basıma hıc boyle bırsey gelmemıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…