- 23 Eylül 2016
- 65
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi blackwhite9335
-
ynaı bana yansıttıgı bu.acıkcası bende sızın dusundugunuz gıbı dusunmuyor degılımYoooo bir sen ol,bir o olsun,bir bu olsun modunda.
Sadece seni istese sevgili olmak ister zaten.
Allah Allah yaşın da küçük değil ama...ynaı bana yansıttıgı bu.acıkcası bende sızın dusundugunuz gıbı dusunmuyor degılım
aşk ışte..kendıme engel olamıyormAllah Allah yaşın da küçük değil ama...
Neden böyle gereksiz bir işin içindesin anlamadım?
sevgılı degılız ama hep beraberız.haftada 2 kere görusuyoruz.zaten yaz bıtıyor calısmaya baslayacagım ok gorusme fırsatımızda olmcak.Siz çıkıyor musunuz yani sevgili misiniz yoksa sizinki platonik mi. Hoşlanıyor da biliyorum demişsiniz çünkü ama belki arkadaşı olarak görüyor geziyor eğleniyor ama bir şey düşünmüyordur zaten aşık olsa söylerdi dayanamazdı yani böyle de söylüyorsa evlenmeyi de düşünmüyor demek ki ve sevgili de değilseniz biraz görüşme sıklığını azaltın unutursunuz belki.
evet ysıyoruz ve o esnada sankı bana delı gıbı asık gıbı nazık ve romantık davranıyor.cınsellık olmsada evdeyken sureklı elımı tutuyor opuyorZaten yeni üyesiniz kim ne derse desin umursamayın geçin; cinsel birliktelik yaşıyor musunuz? Bu hakikaten önemli çünkü. Ona göre yorum yapalım.
evet ysıyoruz ve o esnada sankı bana delı gıbı asık gıbı nazık ve romantık davranıyor.cınsellık olmsada evdeyken sureklı elımı tutuyor opuyor
bencede hıssedıyor ztn benım ona karsı bos olmadıgımı.ıste benı uzen bır konuda bu.madem sevmıyorsn nıye her dk opuyosun sarılıyosn.yada her kadına boylemı ? bu kadar nazık kıbar mı..msela ben onada söyledım ben bı kadın olarak sevmeden bırsey hıssetmeden sevısemem ama erkekler ıste oyle degıl dedm sadece sarldı bırsey demedı..
Seksi o şekilde yaşamayı seviyordur. Erkekler sevmediği kadınla hunharca sevişir diye bir şey yok ki. Kıyamam ya, bu öküz sizin duygularınızdan feci yararlanıyor bence.
Aşk değil bence takıntı.aşk ışte..kendıme engel olamıyorm
Yahu madem sevgililik olsun istiyorsun da neden sarılmasına,öpmesine izin veriyorsun?bencede hıssedıyor ztn benım ona karsı bos olmadıgımı.ıste benı uzen bır konuda bu.madem sevmıyorsn nıye her dk opuyosun sarılıyosn.yada her kadına boylemı ? bu kadar nazık kıbar mı..msela ben onada söyledım ben bı kadın olarak sevmeden bırsey hıssetmeden sevısemem ama erkekler ıste oyle degıl dedm sadece sarldı bırsey demedı..
oda bır bakıs acısı tabıkıde ama takıntı yapcak bır durumda yokkiAşk değil bence takıntı.
Aşk böyle körü körüne sevdalanmak değildir.
ızın verıyorm cunku o bana sarıldıgında dunyanın enn mutlu ınsanı ben oluyorm huzuru buluyorm..Yahu madem sevgililik olsun istiyorsun da neden sarılmasına,öpmesine izin veriyorsun?
Adam seninle sevgili olma gereği bile duymuyor ki.
bence adam takılmalık sevgili arıyor ciddi düşündüğü biri olsa ben evlilik düşünmüyorum demez aşık olursa görür düşünüp düşünmediğinikzlar merhaba cok uzun zamandır takıpcıyım ama işin içinden cıkamayınca uye olmaya karar verdım.
hayatımda ılk defa bırınden bu kadar hoslandım.beraber vakıt gecırıyoruz eglenıyoruz hersey cok guzel.bırgun konusma arasında agzını aradım ben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm dıyor.(kendısı devlet memuru daha yenı sark görevı bıttı acaba bundan mı braz boyle dusunuyor dıyorm)halbukı bılmıyorkı ben hayatımda ılk defa bırıyle evlılık hayallerı kurdum bu kdr ıstedım..cok sevdım..onu kaybetmek ıstemedıgım ıcınde bırsey soyleyemıyorm cunku bılıyorm kı ters teper.
sımdı sıze sorum şu : arkadas gıbı devam edıp zamana bıraksam bır ıse yarar mı ?benden hoslanıyor gıbıde davranıyor bende ne oldugumu bılemıyorm.buı ınsan gezmeyı dolasmayı cok sevıyor kısıtlanmaktanda korkuyor.ısız olsanız ne yapardınız bu durumda ?
orası oyle asık ollan bırı neden evlenmek ıstemesın kı.bence adam takılmalık sevgili arıyor ciddi düşündüğü biri olsa ben evlilik düşünmüyorum demez aşık olursa görür düşünüp düşünmediğini
haklısın ama zaten bunları yasayacagm son 2 hafta onun dısında ıstesekte ne fırsat nede zaman pek olmcakAşığım kendimi durduramiyorum diyorsun ama bu isin sonu adamin hevesini alip seni terketmesiyle ve senin buyuk pismanlik yasamanla son bulacak. Çünkü fena halde kullaniyor seni.. Kendini bu duruma düşürme.
oda bır bakıs acısı tabıkıde ama takıntı yapcak bır durumda yokki
ızın verıyorm cunku o bana sarıldıgında dunyanın enn mutlu ınsanı ben oluyorm huzuru buluyorm..
bılıyorm herseyın farkındayım.belkı benım suan yaptıgımı bır arkadasım yapıyor olsa ona kızardm besbellı kendını kullandırtıyorsun bıle derdım ama ınan basıma hıc boyle bırsey gelmemıstı..Uu beybi. İşin rengi değişti.
Sevisiyorsunuz ama sevgili değilsiniz
Adam sizinle sevgili bile olmuyor ama siz evlilik düşünüyorsunuz. enteresan.
Bakın ben ciftlerin cok renkli cinsel hayat yasamalari taraftariyim ama adam sizinle sevgili bile olmuyor. Çift bile degilsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?