- 23 Eylül 2016
- 65
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi blackwhite9335
-
asık edıp evlenmesını saglamakta nedır yaa.öyle olsa ztn bunu acık acık belırtırdm.ısıme yarayıp yaramadıgnıı ınan bılemezsn..aSenin istedigin oneri, adami sana asik edip evlenmesini saglamak icin taktikler. Ama biz kac kurtul diyoruz. Zorla kendini sevdiremezsin zorla evlenemezsin. Bizim onerilerimiz de senin isine yaramiyor..
Arkadasim ya anlamiyosun yada anlamak istemiyorsun..ilk basta ztm belirttm ben tek tarafli dusunuyorm olumsuz yonleri göremiyorum diye..o yuzden ztn konu actm. Olumlu oldugu kdr olumsuzda yorum aldm bu konuda..kendi bildigimi okucak olsam niye vakit kaybedeym burda..sen gitmissn ilk msjmi ornek gostermissn ztn konu acma amacm belli bn mantikli dusunemiyorm diye yardm istedm !Bu kırmızı yaptığım yerde sordugun sey tam olarak ne o zaman?
Iste bende boyleym hayali bile bana guzel geliyor mutlu oluyorm.ama isin gercegi tbikide degismiyor benimki tek tarafli bir hayal smdilik .bnm gibi olup sonunda mutlu olanlar varmi diye merk ediyordum yada uzulenler.bu arada Allah mutlulugunuzu hic bozmasinbenim eşimde kesinlikle evlilik düşünmüyordu zamanında ama ben nişandan tut düğüne kadar her türlü hayal kuruyordum ( o zamalar eşim istemediği için midir nedir bilmiyorum imkansız olduğu için hayal kuruyordum) her detaya kadar düşünüyordum çok ayrıldık barıştık her seferinde yineledi evlilik düşünmüyorum diye sabırla sustum hiç belli etmedim hatta bende düşünmüyorum çok gereksiz geyikleri yaptım bolca ama için için üzülüyordum . sonraaaaaa adama bi haller oldu bir süre sonra nişan falan demeye başladı 1.5 yıllık evliyiz. (4 sene rol kestim bu arada evlilik ne saçma birşey diye)
AskerPolis mi?
29 yasindakaç yaşında bu çocuk?
bencede hıssedıyor ztn benım ona karsı bos olmadıgımı.ıste benı uzen bır konuda bu.madem sevmıyorsn nıye her dk opuyosun sarılıyosn.yada her kadına boylemı ? bu kadar nazık kıbar mı..msela ben onada söyledım ben bı kadın olarak sevmeden bırsey hıssetmeden sevısemem ama erkekler ıste oyle degıl dedm sadece sarldı bırsey demedı..
kzlar merhaba cok uzun zamandır takıpcıyım ama işin içinden cıkamayınca uye olmaya karar verdım.
hayatımda ılk defa bırınden bu kadar hoslandım.beraber vakıt gecırıyoruz eglenıyoruz hersey cok guzel.bırgun konusma arasında agzını aradım ben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm dıyor.(kendısı devlet memuru daha yenı sark görevı bıttı acaba bundan mı braz boyle dusunuyor dıyorm)halbukı bılmıyorkı ben hayatımda ılk defa bırıyle evlılık hayallerı kurdum bu kdr ıstedım..cok sevdım..onu kaybetmek ıstemedıgım ıcınde bırsey soyleyemıyorm cunku bılıyorm kı ters teper.
sımdı sıze sorum şu : arkadas gıbı devam edıp zamana bıraksam bır ıse yarar mı ?benden hoslanıyor gıbıde davranıyor bende ne oldugumu bılemıyorm.buı ınsan gezmeyı dolasmayı cok sevıyor kısıtlanmaktanda korkuyor.ısız olsanız ne yapardınız bu durumda ?
Eşimle internetten tanışmıştık, ilk buluşmamız bile fazla elektrikliydi :) Bana daha o gün "ben evlenmeyi düşünmüyorum, öyle aşkım , canım, cicim muhabbetlerini sevmem" dedi...3-4 ay sonra "sen kitap okumayı çok seviyorsun,ileride evlenince evde sana bir kütüphane lazım" demeye başladı...Bu süre zarfında hiç evliliğin adını anmadım, ilerisi için plan program yapmadım. Hatta o bana "ileride evlenince....." diye başlayan cümleler kurduğunda bile duymazlıktan geldim ...Sonuç ? 3 yıllık evliyiz, 2. bebeğimizi bekliyoruz :) Ona büyü yaptığımı düşünüyor hala
4 yıl boyunca hiç evlilikten bahsetmedin mi? ya da o kadar isterken nasıl sabrettin.benim eşimde kesinlikle evlilik düşünmüyordu zamanında ama ben nişandan tut düğüne kadar her türlü hayal kuruyordum ( o zamalar eşim istemediği için midir nedir bilmiyorum imkansız olduğu için hayal kuruyordum) her detaya kadar düşünüyordum çok ayrıldık barıştık her seferinde yineledi evlilik düşünmüyorum diye sabırla sustum hiç belli etmedim hatta bende düşünmüyorum çok gereksiz geyikleri yaptım bolca ama için için üzülüyordum . sonraaaaaa adama bi haller oldu bir süre sonra nişan falan demeye başladı 1.5 yıllık evliyiz. (4 sene rol kestim bu arada evlilik ne saçma birşey diye)
ee küçükte değilmiş yani ama sen yine de bunu beklicem diye kısmetlerini tepme sakın. hem böyle evlenmeyi düşünmüyorum diyenleri çok gördük hepsi bizden önce evlendi gitti..29 yasinda
valla canim denenmis uygulanmistir soyliyim :) erkekler kovalmayi sevio kovalanmayi degil 28 yasinda biri olarak soyluyorum bunlari29 yaşında adama böyle ergen taktikler uygulama. Hatta taktik hiç uygulama. Zaten ailemden başka kimse vazgeçilmez değil
Üzülmeni istemem ama senle bir gelecek düşünmüyor bence
opuselım sevıselm ama sevgılı olmayalım yınede hayatmda bunları yasadgm bır sen ol.modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?