- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi maviucurtma33
-
Emir i bende düşünüyorum canım ama çok fazla var gibi bakalım. Teşekkür ederim :)yusuf ege
yusuf emir
yusuf ali
yusuf buğra
Emir i bende düşünüyorum canım ama çok fazla var gibi bakalım. Teşekkür ederim :)
Evet yusuf Ziya da birlikte kullanılıyor baya ama Ziya bana çok uzak :) zaten yusuf klasik yanına modern bir isim daha iyi olacak gibirica ederim canım
benim kardeşimin adı yusuf ziya
ama onu söylemedim ben pek sevmiyorum dedemin adı :)
Evet yusuf Ziya da birlikte kullanılıyor baya ama Ziya bana çok uzak :) zaten yusuf klasik yanına modern bir isim daha iyi olacak gibi
Yusuf ayaz gayet hoş bir isim :)
Tamam canım :)bence de
haber verin karar verince :)
Teşekkür ederim canım işte son moda olan isimlerden mi acaba ayaz diyorum öyle olmasını istemiyorum sonra sınıfta okulda 5 10 tane olmasın :)Yusuf ayaz gayet hoş bir isim :)
Ben konuyu açtığımda sordum ya canım yusuf ayaz nasıl diye kaç aydır bunu düşünüyorum ama karar veremedim bir türlüaa bu güzelmiş gerçekten
yusuf adını zaten severim yanına ayaz harika olmuş
konu sahibi benmişim gibi ilgimi çekti yalnız :))
Teşekkür ederim :) arasta uyuyor aslında ama son zamanlarda çok varYusuf Aras
Ben konuyu açtığımda sordum ya canım yusuf ayaz nasıl diye kaç aydır bunu düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü
Olabilir canım heleki gebelik testiyse :))bugün bende bir haller var :))
dikkatli okumamışım demekki yusufa odaklanıp
testler kafamı bozuyor benim bak :)
Olabilir canım heleki gebelik testiyse :))
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine :)aynen onlardan :))
Teşekkür ederim canımYusuf Talha
Yusuf Adem
Yusuf Alp
Yusuf Kerem
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?