Doğuma Hazırlık çook kararsız anne. lütfen yardımcı olun kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yusuf Ayaz
Yusuf Kerim
Yusuf Eymen
Yusuf Emir
bunlar benim cok hosuma gidiyor :)
Teşekkür ederim canm bizde yusuf ayaz düşünüyoruz ama çok yaygın olmasından korkuyorum batı da öğretmenlik yapıyor olsam daha iyi anlardım bu durumu ama buralarda hiç yok ayaz ismi :)

Bende ic anadolu bolgesindeyim canim buralarda da pek yaygin degil Ayaz ismi en azindan benim bulundugum ilcede yaygin degil diyebilirim :)
Hm Demek oralarda da çok yok teşekkür ederim canım belki istanbul izmir oralarda çok vardır bakalım zaten yeni bir isim türetecek halim yok ama işte her 3 çocuktan birinin adı da olmasın diyorum

Haklisiniz oyle dusunmekle isim konusu onemli.. Biraz daha vaktinizz var bulursunuz icinize sinen cok yaygin olmayan bir isim :) Hayirli evlat olsun insallah :)

Ayaz tercih edilen bir isim ama korktuğunuz gibi her üç çocuktan birinin adı değil benim gözlemlerime göre.Bir çınar ,efe ,ege ,aras gibi bıkkınlık verecek bir yaygınlığı yok.Ne insanların garipseyecegi kadar az ne de biktiracak kadar çok tam kararında.

Ay çok teşekkür ederim canım yorumun için içime su serptin biraz :) evet ben de hep çınar aras poyraz filan duyuyorum etrafta bakalım..Peki anlamsız mı sizce bana cool bir isim gibi geliyor ama bazıları soğuk diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…