Cook uzguuunumm yardim edin

verdiğiniz cevaplardan şokta olduğunuz sonucuna vardım:):)
henüz anlayamadınız sanırım..eşiniz eski sevgilisi ile konuşuyor...
bu kadın yapışkandır dediniz,evleneli 3 sene olmuş,öncesi de vardır en a 4 yıldrı siz berabersiniz.4 yıldır bu kadınla ilgili başka şeyler oldu mu?

Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Söyleyebilir mi hiç canım..
Ayıp birşey yaptığı, istersen döküman iste içini rahatlat ondan sonra da hesabını falan dondur sosyal hesaplardan
Biraz görsün bakalım nasıl oluyormuş

eski sevgili olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? whatsappta resmini gördünüz mü?

Yok hic bisey olmadi simdi cikti
o zaman kadının yapışkan olduğunu nerden biliyorsunuz? evlendikten sonra aramamış sormamış,görüşmemişse??
4 sene sonra kocanın telefonunda yakalayınca ne düşündün ??ne olabilir sence??

ayyy vallahi kurdeşen dökücem ,ağzınızdan laf alınmıyor.2 kelimeyle kapatıyorsunuz..

madem öyle sadece sinirliyseniz kocanıza,silin numarayı bitsin gitsin,kurcalamayın..

zaten hep kadın yapışır hiç adamların suçu yok ne işi var kadının numarasının onda benim için anında kıça tekme basmayı gerektiren bir durum biraz onurlu olun lütfen

zaten seni sevmediği belli. bir de askere gidip gelince düzelir diye bekliyorsun boşuna.
senin üzülmen, küsmen onun hiç umurunda değil bence. nasıl olsa biliyorsun diye rahat rahat görüşür.

Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
sana niye söylesin? sen anlama diye erkek ismiyle kaydetmiş. kız takıntılı olabilir ama eşin de suçlu.

Ahmet ismiyle kayıtlıysa görüşüyorlar kısa ve net!

Eger gorusuyorlarsa esin senin farkettigini soylemistir o yuzden kiz cevap vermemis olabilir.

Konuşup konuşmamalarından ziyade o kızın numarası başka bir isimle eşinizin telefonda kayıtlı mı tamam, ötesine gerek yok bence

maşallah renk vermeden de sonra ararım demiş ! hala kayitliysa ya g,r];me var yada g,r];meye .abalayan adam !

Bunda hiç iyi niyet göremedim bence ağır tepkinizi koyun Allâh kmseye yasatmasin bu duyguyu bence en kötü şey aldatılmak

Telefonun kayıtları konuşma dökümünü al bencede konuşmuş mu ne sıklıkta konuşmuş belki kayıtlı öyle kaldı hiç konusmadilar öyle dahi olsa gerçi silmesi gerekirdi ama konusmadiysa yani kayıtlarda çıkar ozaman çokta üstüne gitmeyin trip yapın burnu surtsun

Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…