Eh madem esinin diger uygulamalarini gormus oldun artik gerekeni yaparsinUyglama indirme hesap isini ben yapiyrm ole istiyo
Söyleyebilir mi hiç canım..Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Eveteski sevgili olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? whatsappta resmini gördünüz mü?
Hesabi ortak kullaniyrzSöyleyebilir mi hiç canım..
Ayıp birşey yaptığı, istersen döküman iste içini rahatlat ondan sonra da hesabını falan dondur sosyal hesaplardan
Biraz görsün bakalım nasıl oluyormuş
o zaman kadının yapışkan olduğunu nerden biliyorsunuz? evlendikten sonra aramamış sormamış,görüşmemişse??Yok hic bisey olmadi simdi cikti
zaten seni sevmediği belli. bir de askere gidip gelince düzelir diye bekliyorsun boşuna.Kizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.
sana niye söylesin? sen anlama diye erkek ismiyle kaydetmiş. kız takıntılı olabilir ama eşin de suçlu.Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Ah bu kadınların pollyanacılığı beni öldürcek..he canım emin ol görüşmüyordur...Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Bunda hiç iyi niyet göremedim bence ağır tepkinizi koyun Allâh kmseye yasatmasin bu duyguyu bence en kötü şey aldatılmakKizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.
Kizlar ben dun esimm uyurken yeni telefon aldi die watsapp indirdim indirdim actim ne acayim ahmet die kayitli ama eski sevgilisinin nosu dunya basima yikildi kalkmasini bekledim kalkti dedim ahmet aradi ac bak ne dio die bosver sonra ararim dedi ustelidim aramadi bende aramazsin hilal o dedim yokya faln dedi uzatmadim dedm seni bu kadar karektersiz bi insan oldugunu bilmiyodum istiyosan defol git ona seni tutmuyorum dedim ondan beri hic konusmuyorum cok uzgum sasirmis sekildeyim beklemiyodumm hicc.
Sadece kiz mı takıntılı senceGorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Biz cikarken bu kiz hep sorun yaratti ondan esimin pesini birakmadi dusuncem faceden numarasini aldi aradi esim arama beni dedi veya demedi bilmiyrm numarayi kaydetti ki arayinca bilsin ki o ariyo acar acar bilmiyrmm yaaaaao zaman kadının yapışkan olduğunu nerden biliyorsunuz? evlendikten sonra aramamış sormamış,görüşmemişse??
4 sene sonra kocanın telefonunda yakalayınca ne düşündün ??ne olabilir sence??
ayyy vallahi kurdeşen dökücem ,ağzınızdan laf alınmıyor.2 kelimeyle kapatıyorsunuz..
madem öyle sadece sinirliyseniz kocanıza,silin numarayı bitsin gitsin,kurcalamayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?