Ben hep eşimin aşırı istekliliğinden benim isteksizliğimden dem vurdum...
Karar aldım dedim ki onun isteklerine karşılık vereyim belki gerçekten herkesin dediği gibi cilveli olsam sorunlarımız azalır/çözülür dedim
Nitekim dün gece ovulasyon günümden iki gün sonrasıydı ortalama olarak
Ve prezervatif içimde kaldı
Ertesi gün hapı alamam hormonal hiç bir yöntem kullanamam sağlık sorunlarım var
Zaten ikizlerim var daha küçük eşimle sorunlarım çocukların bakım sıkıntısı bi çocuk daha ...
Düşününce bile içim daralıyo, ben ki yıllarca tüp bebek denedim şimdi olacak diye korkudan ağlıyorum
Bu ne yaman çelişki???
prezervatif nasıl içinizde kaldı ya
sen de amma meraklısın ha nasıl anlatsın kız
meraktan değil de yani nasıl kaldığını da anladık da
nasıl bi şehvet yawwww
ona şaşırdım
prezervatif nasıl içinizde kaldı ya
ne gibiayy katılıyorum bu soruya
o içeride kalabilen birşey mii
kesinlikle karşı olmakla birlikte;
eğer ki sağlık sorunlarınız varsa gebeliği sonlandırmak için belli yasal süreler içerisinde yapılabilecek işlemler var..
şehvetle alakasınıda ben anlayamadım
meraktan değil de yani nasıl kaldığını da anladık da
nasıl bi şehvet yawwww
ona şaşırdım
yahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi varbende merak ettim açıkçası
ki yıllarca öyle korunduk hiç öyle bişey yaşamadık
bizde şehvet eksikliği mi var ki
yahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi varyani o süreyü geçince şey eski halinde olmadığı için diğer şey işte içerde kalır nasıl güzel anllattım Allah beni naapmasın
ne demek efenim bilimsel başka bir açıklama gerekirse buralardayımiyi anlattın canım saol
yahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi varyani o süreyü geçince şey eski halinde olmadığı için diğer şey işte içerde kalır nasıl güzel anllattım Allah beni naapmasın
kıvrılıp içinde buruşması lazım. o nasıl oldu? oldu nasıl çıktışehvetle alakasınıda ben anlayamadım
ama süre anlık bir şeyyahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi varyani o süreyü geçince şey eski halinde olmadığı için diğer şey işte içerde kalır nasıl güzel anllattım Allah beni naapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?