- 12 Aralık 2012
- 1.961
- 2.337
- 333
İyi günler hanımlar
Şuan beni dibe çeken konu fazla kilolarım. Boy 173 kilo 116. Son 20 kilosunu 15 ay içinde eski çalıştığım iş yerimde aldım. Her gün ucuz diye dürüm ayran yendi. Arada evden de getirdim ama tabi yetişemedim. 8-7 6 gün çalışıyodum. İş çıkışı hareket etmeye halim kalmıyodu. Öncesinden de ailemden peşpeşe kayıplar yaşadım onlarda kilo olarak yansıdı.
Daha önce üni zamanı kendi çabamla 93 kilodan 58 e düşmüştüm. 1 buçuk senede. Sonra doğum kilolarımı da verdim 106 dan 74 e düşmüştüm. Yani neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyorum. Ama bir türlü motive olamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Milletin derdi de benim kilolarım olmuş. Kilo aldım diye sevinen tipler var . En son kızım gelinlik fotoma bakıp anne orda ki gibi olmanı istiyorum dedi.
. En son kızım gelinlik fotoma bakıp anne orda ki gibi olmanı istiyorum dedi. 
Neyse hanımlar beni motive edecek cümlelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Harekete geçmek istiyorum artık. Eliptik bisikletimde var.

Şuan beni dibe çeken konu fazla kilolarım. Boy 173 kilo 116. Son 20 kilosunu 15 ay içinde eski çalıştığım iş yerimde aldım. Her gün ucuz diye dürüm ayran yendi. Arada evden de getirdim ama tabi yetişemedim. 8-7 6 gün çalışıyodum. İş çıkışı hareket etmeye halim kalmıyodu. Öncesinden de ailemden peşpeşe kayıplar yaşadım onlarda kilo olarak yansıdı.
Daha önce üni zamanı kendi çabamla 93 kilodan 58 e düşmüştüm. 1 buçuk senede. Sonra doğum kilolarımı da verdim 106 dan 74 e düşmüştüm. Yani neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyorum. Ama bir türlü motive olamıyorum. Hemen sıkılıyorum. Milletin derdi de benim kilolarım olmuş. Kilo aldım diye sevinen tipler var
 . En son kızım gelinlik fotoma bakıp anne orda ki gibi olmanı istiyorum dedi.
. En son kızım gelinlik fotoma bakıp anne orda ki gibi olmanı istiyorum dedi. Neyse hanımlar beni motive edecek cümlelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Harekete geçmek istiyorum artık. Eliptik bisikletimde var.

Ben de zayıflamak istiyorum beni de motive eden bir şey yoktu. Sonra düşündüm ki neden sağlıklı ve güzel bir vücudum olmasın. Aynaya bakıyorum özellikle göbeğim, basenim ve kalçam kocaman. Giydiğim şeyler bana neden yakışmasın? Fiziği geç gerçekten sağlıklı olan fazla kilolardan kurtulmak. Anneymişsiniz Allah bağışlasın, onun için de sağlıklı olmanız gerekir bence. Çoğu hastalığın başı kilo. Özellikle göbek etrafındaki yağlanmalar. Nasıl vereceğinizi biliyormuşsunuz zaten. Kilolular olarak daha fazla kalori yakıyoruz spor ve diyetle. Deneyip kısa sürede de değişim görünce bence kimse tutamayacak sizi.
 Ben de zayıflamak istiyorum beni de motive eden bir şey yoktu. Sonra düşündüm ki neden sağlıklı ve güzel bir vücudum olmasın. Aynaya bakıyorum özellikle göbeğim, basenim ve kalçam kocaman. Giydiğim şeyler bana neden yakışmasın? Fiziği geç gerçekten sağlıklı olan fazla kilolardan kurtulmak. Anneymişsiniz Allah bağışlasın, onun için de sağlıklı olmanız gerekir bence. Çoğu hastalığın başı kilo. Özellikle göbek etrafındaki yağlanmalar. Nasıl vereceğinizi biliyormuşsunuz zaten. Kilolular olarak daha fazla kalori yakıyoruz spor ve diyetle. Deneyip kısa sürede de değişim görünce bence kimse tutamayacak sizi. 
 şeker canın çekince tarçınlı yoğurt ye
 şeker canın çekince tarçınlı yoğurt ye  

bide ben alınca aşağıdan başlıyorum almaya ,üst tarafım daha ince alta göre. Burda bi başarı hikayesi okumuştum yıllar önce hanımefendi diyodu ki “Bu zamana kadar yedim de ne oldu”. O cümle beni çok motive etmişti öyle başlamıştım. Bugün yeniden başladım dediğiniz gibi eksi görmeye başlasam devamı gelecek.
  bide ben alınca aşağıdan başlıyorum almaya ,üst tarafım daha ince alta göre. Burda bi başarı hikayesi okumuştum yıllar önce hanımefendi diyodu ki “Bu zamana kadar yedim de ne oldu”. O cümle beni çok motive etmişti öyle başlamıştım. Bugün yeniden başladım dediğiniz gibi eksi görmeye başlasam devamı gelecek.