çok sevıyorsun belli![]()
Seviyorum canım

Nasıl küçük beden olduğun belli oldu pilav sevsen bedende büyük olurdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevıyorsun belli![]()
Seviyorum canım
Nasıl küçük beden olduğun belli oldu pilav sevsen bedende büyük olurdu![]()
...................
haklısın olabilirDoğru söylüyorum değil miBak pilav seviyorum bedenim ortada
![]()
haklısın olabilir![]()
nasılsın tatlım
![]()
İyiyim canım sen nasılsın dinlendin mi![]()
Nerdeeeebu gün evin altını üstüne gedirdim
temizledim daha yeni oturdum
sen ne yaptın bittimi işlerin
![]()
Ellerine sağlık canımNerde
Perşembe akşama kadar koşuşturma var
Dolapları düzeltiyorum
Akşam baklavayı yapacağım
Yarın mutfağı yaparım
![]()
Sağol canım keşke hiç kirlenmese böyle kalsayaparsın canım daha var
seninde ellerine sağlık kolay gelsin canım
![]()
Canım lütfen öyle düşünme katılman bile çok önemli ve güzelBak herkes katılamıyor o cesareti bulamıyorlar
Allah utandırmasın ne zaman ne olacağı belli olmaz
Yaptıklarını her zaman paylaşabilirsinYeni birşeyler öğrenmek öğretmek bile çok önemli
Aaaa hiç o kısma takılma bence . Bak bende 4-5 kez katıldım daha 1.lik yüzü görmedim ama yine katılıyorum .
Desteğinize çooook teşekkür ederimsöylediğiniz gibi hep birlikte paylaşımlarda bulunmak bile cok guzel Vakit bulabilirsem inşallah bu hafta katilicam yarışmaya
Desteğinize çooook teşekkür ederimsöylediğiniz gibi hep birlikte paylaşımlarda bulunmak bile cok guzel Vakit bulabilirsem inşallah bu hafta katilicam yarışmaya
günaydınnnaaaa sabahtan beri uğraşıyodum konu açtım efser yarışma için ama olmadı herşey gittii mi yoksaaa ? ağlıcammm
Günaydın canım, sen konuyu açtıktan sonra yayınlanmadan önce Kazen beyin onayı gerekiyor, onaylandığında yayınlanacaktır
Günaydın canım, sen konuyu açtıktan sonra yayınlanmadan önce Kazen beyin onayı gerekiyor, onaylandığında yayınlanacaktır
hımmmm:) ödüm koptu sabahtan beri yazıyom resim ekliyomdeli olcaktım nerdeyse.. nasılsın efser nasıl gidiyo günaydın bu arada ,şoku yeni atlattım da :)))
günayydın mujumm benm pc kafayı yedi valla .. nasılsın :)) yarışmaya katıldım daaa