Eminmisin cicim
Sen dörtbiryana haber sal..oylamada kapisma var diye,bak nasil geliyorlar oy kullanmaya![]()
Evet gidiyorum aksiyon var yetişin diyeceğim:89:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminmisin cicim
Sen dörtbiryana haber sal..oylamada kapisma var diye,bak nasil geliyorlar oy kullanmaya![]()
Tamamm kos hemenEvet gidiyorum aksiyon var yetişin diyeceğim:89:![]()
Eminmisin cicim
Tamamm kos hemen
Bu arada sende kullanmamissin oyunu..hem ben kac defa yaristim sen bana hic oy vermedin haberin olsun yazdim bir köseye
Ic ses:yüzsüzlügünde bu kadari
![]()
Canım ben yollanmıyor biliyorum diğer kategorilerden![]()
Ben biliyorum hemsom..ip ucu vereyimmiCanım haklısın ama oy vermem çok ama çooooooooookkkkk zorNe yapacağım bilmiyorum
![]()
Öyle mi oluyormuş, ben yeni öğrendim bak
Sorun etme twim, bana yollarsın seve seve kabul ederim
Ha sen, ha ben ne farkeder değil mi![]()
Evet biliyorum ama söylememCanım Pegasus bunu çok iyi bilir o Annesine yolladı hediyeyi
![]()
Ben biliyorum hemsom..ip ucu vereyimmi
Cidden hepsi harika olmus..bende kime vereyim bilemedim..az daha bekleyeyim:26:
Benimkilerde ayni canim..kücügüne zorla yediririm baligi..büyügüde hamsiden baskasini yemez..Hamsili pilavı hiç denemedim çok istiyorum yapmayıBenim kızçeler balıkla pek araları yok sadece hamsi seviyorlar
Ama hamsili pilavı yerler mi bilmiyorum:44:Birkez kaşarlı hamsi yaptım çok güzel oldu ama benim kızçeler mıy mıy yediler
Karar vermek sahiden çok zor![]()
Bende yurtdisindayim..bende kazanirsam anneme yollarim ne var yani
Demek öyle vuslatcigim![]()
Benimkilerde ayni canim..kücügüne zorla yediririm baligi..büyügüde hamsiden baskasini yemez..
ben onlara yanina patates kizartmistim,yesinler diye:26:
anladim canim mesaj alindi senin oyu ben rüyamda anca görecem bu gidisle..neyse kazenin 2 defa oyunu almistim,teselli olsun bana bu
![]()
Gözünden de hiç bir yorum kaçmıyor canım ya
Kuzum sen birinciliğin tadını almıştın zatenBu sefer twimiz 1.lik alsın istiyorum
Bir daha ki sefer katılırsam beni 1. yapın tamam mı![]()
sayfanin traji artti..6 oldum
yokmu karadenizli,hamsili pilav seven,gel vatandas gel
![]()