canım benim, eğer düzgün okursan 28 aralıktan beri görüşüyorlar yazdım onu da görmüş olursun. teşekkürlerSana ne ? Bunu dert edip konu acmaya bile gerek yok bence. 5-6 ay degil 4 aymis iste ne var bunda allah askina ya.
mutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimiSanırım söylerdim. Zor bir durum ama adamın karakteri belli. Zararın neresinden dönülse kârdır. Evlendikten sonra da böyle bir şey başına gelir bu karakterle kıza yazık olmasın.
Adamla iletişiminiz varsa önce ona soruncanım benim, eğer düzgün okursan 28 aralıktan beri görüşüyorlar yazdım onu da görmüş olursun. teşekkürler
Profil resmine bayıldım bu aradaSana ne ? Bunu dert edip konu acmaya bile gerek yok bence. 5-6 ay degil 4 aymis iste ne var bunda allah askina ya.
mantıklı aslında. aklıma gelmemişti hiç ama acaba doğruyu söyler mi?Adamla iletişiminiz varsa önce ona sorun
Son mesajı dediginden 10 gün geç atmıştır belki. Arkadasinla 10 gun arkadasca konustu ocak ortasi aralari aşka baglandi belki. Belki bitirmeye aylardir bahane ariyordu adam veya eski sevgilisi. Allah aşkına bunu dert mi ettin sen yoksa arkadaşının evlilik düşünecek kadar mutlu olmasi şok etkisi yaratti aksiyon mu ariyorsun kendine ?canım benim, eğer düzgün okursan 28 aralıktan beri görüşüyorlar yazdım onu da görmüş olursun. teşekkürler
28 aralıkta direk sevgili mi oldular daha önce konuşmaları var mıydı? Ya da o tarihte tanıştılar sonradan mı sevgili olundu? Belli bir tanışma faslından sonramutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimi
Özgür bey paralel evrende benProfil resmine bayıldım bu arada
Allahım ya rabbim drama gelll.mutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimi
dert ettim, çünkü yakın arkadaşım.Son mesajı dediginden 10 gün geç atmıştır belki. Arkadasinla 10 gun arkadasca konustu ocak ortasi aralari aşka baglandi belki. Belki bitirmeye aylardir bahane ariyordu adam veya eski sevgilisi. Allah aşkına bunu dert mi ettin sen yoksa arkadaşının evlilik düşünecek kadar mutlu olmasi şok etkisi yaratti aksiyon mu ariyorsun kendine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?