- 17 Temmuz 2021
- 7.306
- 23.936
- 298
Oyyy kiyamam sana minnosummmm nasil tasiyacaksin bu yükü yarin hemen soyle rahatla. Iliski iyi de gidiyormus hatta evlilik bile dusunuluyor gec kalma. Soyle hemen ayrilsin o adi serefsizden senin yanina kosarak gelir aglar belki bu da olmadi diye iyice hayata kuser kiz, sende gunun kahramani olursunmutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimi
Arada 10 15 gün var ayrılık aşamasıdır o aralık. Ve bazen bir taraf ayrılığı kabul etmiş kafasına koymuşken diğer tarafın idrak ve kabul etmesi zaman alabiliyor. Çocuk bitirmiştir ama eski sevgili uzatmıştır zorlamıştır onun kabullenebildiği tarih 10 gün sonradir vs vs. Onun dışında size ne acaba. Güzel giden bir şeyi neden bozmak ister ki bir insan.
allah aşkınaa neden böyle düşündün şimdi ne alaka kıskanmak yaAllahım ya rabbim drama gelll.
Size ne hanımefendi sanki ortada gerçek bir aldatma var gibi. Birinin lafiyla insanların ilişkisini mi bozacaksınız. Kıskanıyor musunuz onları yoksa?
İllaki bi açıklama yaparmantıklı aslında. aklıma gelmemişti hiç ama acaba doğruyu söyler mi?
ay gece gece güldürdünüz beni deOyyy kiyamam sana minnosummmm nasil tasiyacaksin bu yükü yarin hemen soyle rahatla. Iliski iyi de gidiyormus hatta evlilik bile dusunuluyor gec kalma. Soyle hemen ayrilsin o adi serefsizden senin yanina kosarak gelir aglar belki bu da olmadi diye iyice hayata kuser kiz, sende gunun kahramani olursun
aynen olabilir, doğru. en iyisi kimseye bir şey açmamak sanırım..bonitaxx Ben de boyle dusundum. Bence kafaya cok takacak bir sey degil. “Arkadasinizla” gorusmeye basladigi anda sevgili olmaya karar vermemis olabilir. Eski sevgiliyi de kafasinda bitirmis ama kizla gorusmekte gec kalmis olabilirler.
o kadar haklısınız ki. ben de bu sebepten dolayı çok üzüldüm ve arada kaldım. çok değişik yorumlar geliyor gülmeden de edemiyorum:dYa biriyle sevgiliylen dört ay önce iliskim bitti deyip yeni ilişkiye başlamak ne zaman normal oldu ? Yedeklemenin nesini kıskansın konu sahibi çok değişik bakış açıları var . On gün önce kafasında bitirdiyse de sevgilisi varmış sadakatin bir önemi yok mu ? İki kadını oyalamis adam
Yok bacim biz serefsiz seviyoruzYa biriyle sevgiliylen dört ay önce iliskim bitti deyip yeni ilişkiye başlamak ne zaman normal oldu ? Yedeklemenin nesini kıskansın konu sahibi çok değişik bakış açıları var . On gün önce kafasında bitirdiyse de sevgilisi varmış sadakatin bir önemi yok mu ? İki kadını oyalamis adam
4 ay değil ki çocuk 28 aralıkta bitirdim demiş kız da 12 ocakta bitti diyormuş. Arada 10 15 gün bisey var. Belki çocuk bitti dedi. Kız kabul etmedi sündürdü uzatti. Kabullenmesi 2 hafta aldı.Ya biriyle sevgiliylen dört ay önce iliskim bitti deyip yeni ilişkiye başlamak ne zaman normal oldu ? Yedeklemenin nesini kıskansın konu sahibi çok değişik bakış açıları var . On gün önce kafasında bitirdiyse de sevgilisi varmış sadakatin bir önemi yok mu ? İki kadını oyalamis adam
Bence de tuhaf bunu duydugum adamla beş sn devam etmem ben bu aldatmao kadar haklısınız ki. ben de bu sebepten dolayı çok üzüldüm ve arada kaldım. çok değişik yorumlar geliyor gülmeden de edemiyorum:d
Ben öyle birşey demedim kafasında bitirmesi bitirmesi sadakatsizligini değiştirmez bir insanınYok bacim biz serefsiz seviyoruz
28 aralıkta sevgili oldular28 aralıkta direk sevgili mi oldular daha önce konuşmaları var mıydı? Ya da o tarihte tanıştılar sonradan mı sevgili olundu? Belli bir tanışma faslından sonra
Ama kıza dört ay önce iliskim bitti demiş . Bir iliskiden bir iliskiyr geçmek o kadar kolay mı bence adam yalancı ve yedeklemeli gidiyor tanimadigima seslenmem ama yakınıma söylerim4 ay değil ki çocuk 28 aralıkta bitirdim demiş kız da 12 ocakta bitti diyormuş. Arada 10 15 gün bisey var. Belki çocuk bitti dedi. Kız kabul etmedi sündürdü uzatti. Kabullenmesi 2 hafta aldı.
Ya nerde bitirecek evli değil bisey değil mahkeme kararıyla mi bitirecek sevgilisiyle ilişkisiniBen öyle birşey demedim kafasında bitirmesi bitirmesi sadakatsizligini değiştirmez bir insanın
Konu sahibinin bunu bu denli dert etmesi, Eyüp sultan imaminin ezaniyla beraber dayanamayip bu saate konu acmasi, vicdan yapmasi, uzgun emojiler filan uçuşmasi, kendinden gecmesi filan cok mu normal ?Ben öyle birşey demedim kafasında bitirmesi bitirmesi sadakatsizligini değiştirmez bir insanın
Yok olmaz kafanda bitirsen de o kafanin icini kağıda dokup imzalayacaksin yoksa sen sahtekar aldatici sadakatsizin tekisin.Ya nerde bitirecek evli değil bisey değil mahkeme kararıyla mi bitirecek sevgilisiyle ilişkisini
haklısınız siz de mantıklı bir yorum yapmışsınız fakat size ne demekle inanın ki olmuyor. arkadaşım ilk defa evlenmeyi düşünüyor, kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum. onun mutlu olmasını çok istiyorum ben neden bozmak isteyeyim? ortada sonuç olarak yalan yanlış bir şey var. ya onu kötü bir yola sürüklüyorsam?Arada 10 15 gün var ayrılık aşamasıdır o aralık. Ve bazen bir taraf ayrılığı kabul etmiş kafasına koymuşken diğer tarafın idrak ve kabul etmesi zaman alabiliyor. Çocuk bitirmiştir ama eski sevgili uzatmıştır zorlamıştır onun kabullenebildiği tarih 10 gün sonradir vs vs. Onun dışında size ne acaba. Güzel giden bir şeyi neden bozmak ister ki bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?