çoook arada kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var..

Ben olsam ilişkilerinin 28 aralıkta başladığını unutmuş gibi yapar bu olayı öylesine laf olsun diye anlatıyor gibi yapardım. Biliyo musun x senin müstakbel nişanlını tanıyormuş diye girerdim konuya.
adam düpedüz yalan söylemiş 4 5 ay önce ayrıldım demiş ama ikisini nerdeyse 2 hafta beraber yürütmüş. Ayrılık konuşması için buluşmuş olsa bile bu arkadaşına yaptığı bir yanlıştır. Ben adamla hiç muhattap olmam arkadaşıma öylesine birşeymiş gibi anlatırım devamını kendi belirler.

mutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimi
Oyyy kiyamam sana minnosummmm nasil tasiyacaksin bu yükü yarin hemen soyle rahatla. Iliski iyi de gidiyormus hatta evlilik bile dusunuluyor gec kalma. Soyle hemen ayrilsin o adi serefsizden senin yanina kosarak gelir aglar belki bu da olmadi diye iyice hayata kuser kiz, sende gunun kahramani olursun

bonitaxx Ben de boyle dusundum. Bence kafaya cok takacak bir sey degil. “Arkadasinizla” gorusmeye basladigi anda sevgili olmaya karar vermemis olabilir. Eski sevgiliyi de kafasinda bitirmis ama kizla gorusmekte gec kalmis olabilirler.

Allahım ya rabbim drama gelll.
Size ne hanımefendi sanki ortada gerçek bir aldatma var gibi. Birinin lafiyla insanların ilişkisini mi bozacaksınız. Kıskanıyor musunuz onları yoksa?
allah aşkınaa neden böyle düşündün şimdi ne alaka kıskanmak yasen yakın arkadaşını hiç düşünmez miydin böyle bir şey yaşasan, üzüldüm yani ben de napim

ay gece gece güldürdünüz beni desiz de haklısınız söylemiyim diyorum aslında ama ne bileyim insan arada kalıyor. ben zaten söyleyeyim diye tutturmadım, buraya fikir almaya geldim. kk yine formunda

Ya biriyle sevgiliylen dört ay önce iliskim bitti deyip yeni ilişkiye başlamak ne zaman normal oldu ? Yedeklemenin nesini kıskansın konu sahibi çok değişik bakış açıları var . On gün önce kafasında bitirdiyse de sevgilisi varmış sadakatin bir önemi yok mu ? İki kadını oyalamis adam

aynen olabilir, doğru. en iyisi kimseye bir şey açmamak sanırım..

Eskiden olsa bilmiyorum derdim.
Şimdi asla söylemem. Geçen sene bir arkadaşım eşi tarafından aldatıldı. Çok uzun süre bende kaldı. Bir süre sonra ona bu konuda destek olamayacağımi ailesi ile paylaşması gerektiğini söyledi m . ( Eşim beni öldürecek falan dedi.)
Sonuç adamla hala evli ben yanlış anlamışim dedi. Fotoğraflar mesajları bana gösterdi oysa.
Neyse sonuç tekrar görüşmek istedi kesinlikle olmaz dedim.
Arkadaşınız size beni kiskaniyirsuin diyebilir.
Eski sevgili bir türlü bitirmemiş olabilir kafasın da gibi gibi...

o kadar haklısınız ki. ben de bu sebepten dolayı çok üzüldüm ve arada kaldım. çok değişik yorumlar geliyor gülmeden de edemiyorum:d

Yok bacim biz serefsiz seviyoruz

4 ay değil ki çocuk 28 aralıkta bitirdim demiş kız da 12 ocakta bitti diyormuş. Arada 10 15 gün bisey var. Belki çocuk bitti dedi. Kız kabul etmedi sündürdü uzatti. Kabullenmesi 2 hafta aldı.

o kadar haklısınız ki. ben de bu sebepten dolayı çok üzüldüm ve arada kaldım. çok değişik yorumlar geliyor gülmeden de edemiyorum:d
Bence de tuhaf bunu duydugum adamla beş sn devam etmem ben bu aldatma

4 ay değil ki çocuk 28 aralıkta bitirdim demiş kız da 12 ocakta bitti diyormuş. Arada 10 15 gün bisey var. Belki çocuk bitti dedi. Kız kabul etmedi sündürdü uzatti. Kabullenmesi 2 hafta aldı.
Ama kıza dört ay önce iliskim bitti demiş . Bir iliskiden bir iliskiyr geçmek o kadar kolay mı bence adam yalancı ve yedeklemeli gidiyor tanimadigima seslenmem ama yakınıma söylerim

Ben öyle birşey demedim kafasında bitirmesi bitirmesi sadakatsizligini değiştirmez bir insanın
Konu sahibinin bunu bu denli dert etmesi, Eyüp sultan imaminin ezaniyla beraber dayanamayip bu saate konu acmasi, vicdan yapmasi, uzgun emojiler filan uçuşmasi, kendinden gecmesi filan cok mu normal ?

haklısınız siz de mantıklı bir yorum yapmışsınız fakat size ne demekle inanın ki olmuyor. arkadaşım ilk defa evlenmeyi düşünüyor, kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum. onun mutlu olmasını çok istiyorum ben neden bozmak isteyeyim? ortada sonuç olarak yalan yanlış bir şey var. ya onu kötü bir yola sürüklüyorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…