- 12 Kasım 2014
- 23
- 2
- 3
- Konu Sahibi isimsiz192
-
bence hiç bulaşma çocuğua, inançlara saygınız bile yok şia ise nolmuş yani cehennememi gidecek, adam kesmemiş, birine tecavüz etmemiş, hırsızlık yapmamış tek suçu mezhep tüh tüh.
Yazık etceksin çocuğa da, boşver sen kendin gibi inanan birini bul en temizi.
aileniz ahiretinizi kurtarmanızı istiyor ama islamın anlamını pek anlamamışlar sanırım.. kültür uyuşmazlığı çok daha mantıklı bir bahane olabilirdi..
Bunu bide aileme anlatabilsem.. Kültürü büyük sorun olarak görmüyolar, aşilabilir sorunlar bunlar..
Çok fazla alternatifin yok, ya o mezhebini değiştirecek ki hayır diyor, ya da sen ailesi silip evleneceksin.
Ben hiçbir erkek için ailemi silmezdim, hele hele burda bu kadar açılan boşanma konusu varken, aileme bir erkek için sırtımı dönmem.
Aşk sevgi tekrar hissetmeyeceğin duygular değil, bi yere kadar diretirsin olmuyorsa vardır bir hayır.
o zaman müslüman bir kadının kimlerle evlenebileceğini belirten ayeti bulun okuyun onlara.. ve kimlere kafir denildiğini Allah ın dinlerinden herhangi birine inanan kafir değildir.. Madem dini bütün bir aileniz var Allah ın kitabına da karşı gelecek değiller herhalde...
Bu din konusu senin icinde ileride sorun olcak suan beraber degilsinir farkli kültürleri paylasmiyorsunuz daha .. Ondan yapabiliyorsan yol yakinken dönmek .. cogu seyini görmedin ne yapiyor ne yiyiyor neye tapip neyi adet edinmisler bilmiyorsundur daha.. ben ailenden yana demiyorum ama yasayacagin zor bir durum bide siz hangi dilde anlasiyorsunuz merak ettim ? ..
Ailen kendi ahiretliğini kurtarmak adına Allah'la sözleşme mi yapmış tövbe ya
Benim bildiğim mezhep sonradan değişmez ki.Haklisiniz aile herşeyden önemli.. Belkide onu mezhep konusunda bi şekilde ikna etmeye çalişicam, bunada pek hakkim yok ya neyse..
Benim bildiğim mezhep sonradan değişmez ki.
Haklisiniz, fakat 4 hak mezhep var diyorlar bana, hanefi hanbeli maliki ve şafi....
Onun ailesi iranda yaşiyor, iranida đüşman ülke olarak görüyorlar fakat onun ailesinin iranla hiçbi alakalari yokki.. Anlamak istemiyorlar malesef
Az çok türkce biliyor ve ingilizce.. Inanin dil sevmeye engel değildir, türkeceyide öğreniyor şuan.
Diğer yandan sizde Haklisiniz evet..
Zor durum Allah kolaylık versin canim ama ben olsam aşkımı kalbime gomer ailemi dinlerim.çok zor olur ama en doğrusu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?