Çoook çaresizim

Öylemi? Peki ailesi hiç karşi çikmamişmi??

Ah bi o engeller olmasa.. Koşa koşa giderdim ayağina..

kesinlikle ailenizi dinleyin.
bu tarz farklılıklar ileride çok büyük sorunlara yol açıyor hele ki iki taraf kendi doğrusundan asla vazgeçmeyeceğini bu kadar açık göstermişken.

Öylemi? Peki ailesi hiç karşi çikmamişmi??

Ah bi o engeller olmasa.. Koşa koşa giderdim ayağina..

Basta problemler oldumu bilmiyorum pek ama cocukta oysa cok dindar biri ve suan cok iyi anlasiyorlar arkadasimin dedigine göre .. önemli nokta anlasmaniz önceden bu tür seyleri tartmaniz gerekiyor.. aileninde kabul etmemesini anliyorum afgan kelimesini duyunca cok farkli bir sekilde yasadiklarini saniyorlardir bence dini arastirip adetlerini ögrenip ailene anlatirsan daha samimi olacak hersey ..

Caferilik hak mezhep değilmiş.. Cübbeli ahmet hoca caferilik diye aratırsanız anlattıklarını bir dinleyin.. Mezhep öenmli bir konu.

Haklisiniz galiba.. Bunu bilmek bana çok iyi geldi, küçükte olsa bi umut var şuan içimde.. Dediğinuz gibi çok araştirmak gerek..

Caferilik hak mezhep değilmiş.. Cübbeli ahmet hoca caferilik diye aratırsanız anlattıklarını bir dinleyin.. Mezhep öenmli bir konu.

Biliyorum evet, internette araştirdim bu konu üzerinde. Rabbim yardimci olsun bana ve benim durumumda olan herkeze..

Biliyorum evet, internette araştirdim bu konu üzerinde. Rabbim yardimci olsun bana ve benim durumumda olan herkeze..

Herkesin farklı imtihanı var.. Sizinki de bu olabilir.. Bu dünya için ahiretinizi riske atmayın. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Müslüman bir kadının müslüman olmayan bir erkekle evlenmesi dinen yasaktır. Şialar muslumanligi ve dini çarpıttığı için peygamber efendimize itimatlari olmadığı yanı onun emir ve yasaklarına inanmadıkları için musluman lıktan ve ehli sünnetten uzak bir toplulukturlar. Ehli sünnet dışındaki tüm mezhepler helak olacaklardır.yanı kısacası müslüman bir kadın müslümanlık dışında biriyle evlenemez sevdiğiniz kişi iyi olabilir ama aileni dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…