- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Hangi akla hizmet bu yasta 2cocuk??? Bence dogum kontrolü ile ilgili bilgilendirilmelisin hemde hemen... ben 28imdeyim kizim 7aylik..masallahiniz var valla...bide derler kucuk o ablasi valla kucukler bizi suya goturur susuz getirir...hatta bastan alalim hanga akla hizmet erken evlilik??? Bisi olsa kocana yada anlasamayip ayrılsaniz?? Neden bi sonraki durumu dusunmeden koru korune atlarsiniz anlamamki?? Kusura bakma cok sinirlendim kizkardesmden kucuksn saka gibi...Arkadaşlar ben 20 yaşındayım iki bebeğim var ikiz değiller kızım 19 aylık oğlum 9 aylık ve daha 2 buçuk senelik evliyim çocuklar beni çok zorluyor erken yaşta yıprandım ikisi birden ağlayınca delirecek gibi oluyorum yardım edenimde yok bir başıma mücadele ediyorum bide temizlik hastalığı var tabii o da beni mahvediyor çocuklar uyuyunca dinlenmek yerine temizliğe girişiyorum çok yoruldum yardım edin
anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil buHangi akla hizmet bu yasta 2cocuk??? Bence dogum kontrolü ile ilgili bilgilendirilmelisin hemde hemen... ben 28imdeyim kizim 7aylik..masallahiniz var valla...bide derler kucuk o ablasi valla kucukler bizi suya goturur susuz getirir...hatta bastan alalim hanga akla hizmet erken evlilik??? Bisi olsa kocana yada anlasamayip ayrılsaniz?? Neden bi sonraki durumu dusunmeden koru korune atlarsiniz anlamamki?? Kusura bakma cok sinirlendim kizkardesmden kucuksn saka gibi...
Söz konusu bile olamaz ne demek ya.anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu
hem bende onlarla birlikte büyüyorum dimi :):) arkadaş gibi :)Olan olmuş üzme kızı.. Erken evlenmiş olabilir ne var bunda..
Can'ım bence bi uzmanla görüş titizlik hastalığı Hakkı'nda... O seni çok yorar..
Allahtan yardım iste .. Çocuklar için Yapacak bişey yok.. Öyle öyle büyüyecekler annesi
Genç kv olursun ne güzel
Benm annemle babam torun sahibiyken ayrildilar sen neyine guveniosun????anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu
ev konusunda rahat ol. rahat olmazsan sürekli stresle yaşarsın. her çocuk bir şekilde büyüyor, temiz ev diye bir şey yok sürekli kirlenen dağılan bir mekan. o yüzden ne kadar rahat olursan, o kadar iyi olur ruh sağlığın için.anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu
boşanmak nerden çıktı şimdi durun gözünüzü seveyim öyle Bi durumumuz yok olacağını da sanmıyorumSöz konusu bile olamaz ne demek ya.
30 sene sonra boşanan insanlar var bu dünyada.
Haber vereyim dedim.
anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu
herkes böyle diyor sen benim yaşıma gelince boy boy çocukların olcak falan aslında güzel bişey ama zorluğuda var tabiiCanim durumun zor ama sonsuza kadar surmeyecek hergun cocuklarin biraz daha buyuyecek ve bu zor gunleri unutacaksin hatta tatli bir ani olarak kalcak..temizlik hastaligini bi kenara birak vesvese yapma kendine ve evlatlarina odaklan..ne guzel genc yasta anne olmussun bir kac yil sonra cocuklarin buyudugunde rahatlicaksin ve kendinle gurur duyacaksin...sana soyle bi ornek vereyim ben 29 yasindayim ve kizim bes yasinda yengem benden 9 yas buyuk ve torun sahibi
hayır yardım almıyorum çocuklarım için yardım alamam çünkü oğlum yarık damaklı benim ilgilenmem gerek ev içinse kimsenin yaptığı beni tatmin etmiyorbence 3. yü yapmamak çok akıllıca olur
artık çocuklar var en kolay şekilde bakmalısın onlara kendini yıpratmadan
yardım alıyor musun?
ya çocuk bakımı ya da ev temizliği için yardım al derim
Söz konusu bile olamaz ne demek ya.
30 sene sonra boşanan insanlar var bu dünyada.
Haber vereyim dedim.
evet temizlik çok nankör yap yap yine aynı amin cümlemize bağışlasınev konusunda rahat ol. rahat olmazsan sürekli stresle yaşarsın. her çocuk bir şekilde büyüyor, temiz ev diye bir şey yok sürekli kirlenen dağılan bir mekan. o yüzden ne kadar rahat olursan, o kadar iyi olur ruh sağlığın için.
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.
Aynen.
Kv ve kp 28 sene sonra boşandılar.
Sanırım konu sahibi eşimden ne görürsem göreyim 'çocuklarım için' susarım demek istiyor.
hayır ya anlamıyorsunuz eşim çoluğuna çocuğuna evine çok bağlı şen şakrak Bi insan puanlık öyle bir durum söz konusu olamaz diyorum tabiki ileriyi görme gibi Bi yeteneğim yokAynen.
Kv ve kp 28 sene sonra boşandılar.
Sanırım konu sahibi eşimden ne görürsem göreyim 'çocuklarım için' susarım demek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?