- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi gencanneee
-
hem sen gençsin, kıymetini bil. gençlikte daha kolay inan.evet temizlik çok nankör yap yap yine aynı amin cümlemize bağışlasın
hayır yardım almıyorum çocuklarım için yardım alamam çünkü oğlum yarık damaklı benim ilgilenmem gerek ev içinse kimsenin yaptığı beni tatmin etmiyor
te beklediğim cevaplardan biri buydu kesinlikle faydası oldu çok teşekkür ederim şuan beni azarlamanın ne gibi faydası var anlayamadım ben destek istedim halbuki ayrıca zorlanmama rağmen hala kötü bişey demiyorum zor ama güzel benceHemen azarlamasak
Olan olmuş Allah öyle nasip etmiş
Konu sahibi bence sizi yoran çocuklardan ziyade temizlik hastalığınız
Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim
Ama elbette çocuklarda zor küçükler daha
Benim ilk iki kızım akrandı yani araları azdı ikiz değiller evet zor oldu ama inan Nasıl büyüdüler anlamadım ne kreş ne sendrom vs hiçbirşey bilmedim 3. Kızım 7 yıl aradan sonra oldu ve şu an 3 yaşında inanın keşke o kadar ara vermeseydim ve o da ablalarına akran olsaydı diyorum
Çünkü ablalar büyüdü biz gezmeye tozmaya kafamıza göre takılmaya akşam yatıp sabah kalkmaya alışmıştık
Bebek gelince hepsi kısıtlandı uykular bölündü rahata alışmışım bana zor geldi
O yüzden birden fazla çocuk isteyenlere kesinlikle çok ara vermeyin diyorum
Ama bu durum size baki değil bir kaç yıla inanın keyfini çıkaracaksınız
Genç anne olmanız da çok güzel inanın ben mesela 23 de anne oldum daha erken de olabilirdi diyorum
Bir de bu yazdığıma inanmayacaksınız biliyorum ama aradan Zaman geçip büyüdüklerinde bu hallerinin bir resmini gördüğünüzde özleyeceksiniz bu günleri
Neresini özleyeceğim dediğinizi duyar gibiyim yaşayın ve görün diyorum
Çok panik büyütmüşüm keşke seve oynaya relax büyütseydim diyeceksiniz mesela
Aman Nasıl da uzun yazmışım
Faydası olmuştur umarım
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım :) bide kızım küçük olduğu için kıskanmayı bilmiyordu oyuncak gibi gördü sevdi kardeşini uyuyunca bile özlüyor :)hem sen gençsin, kıymetini bil. gençlikte daha kolay inan.
ben 37 yaşındayım, iki kızım var araları 18 ay. şimdi 3. gelecek inşallah bir ay sonra.
inan yaş ilerleyince çocuklarla başa çıkmak, ev işlerinin altından kalkmaz daha zor.
gençliğinin tadını çocuklarınla çıkarmaya bak. en fazla 5-6 sene sonra çocukların okulluyken sen hayatının tadını çıkarmaya başlayacaksın :)
korunuyorum şuan spiral taktırdımAllah öyle nasio etmiş kelimesine kesinlikle katılmıyorum.
Hiçbiriniz korunmayın o zaman, boy boy nasip etsin.
Kızı da yerin dibine sokmaya gerek yok tabi
Dünyaya gelen büyüyor, sen de çok zorlanacaksın o çocuklar da ha öyle, ha böyle büyüyecek.
3. çocuğu yapma, tek öneri bu olabilir.
Korunmayı da öğren.
sanki içimdekileri biri sana söylemiş sende yazmışsın :) söylediğini yapıyorum bu aralar temizlik aklıma geldiğinde parka gidiyorum çocuklarla hatta bende salıncakta sallanıyorum :):)Ne diye erken yasta evlenip cocugu olanlar azarlanir bilmem aanane milletin derdi seni mi gerdi bende genc evlendim 19da evlendim suan 21 yasindayim cocugum henuz yok
Yardimci olucaginiza kostek oluyor ve azarliyorsunuz malesef yasinizda bir olgunluk goremiyorum .
Olan olmuaS evlenmis ve cocugu olmus ne guzel genc bir anne .ne cok insan var genc evlenip genc yasta cocugum olaaydi keske diyen.
Bosanma konusu suan yok 1 aylik evli olanda 40 yillik evli olanda bosanabilir ne diye konu bosanmaya gider anlamiyorum...
Birde illede sonu evliligin bosanmak mi?ne diye kesin konusuyorsunuz?
Sana gelince arkadasim olan olus yapicak bisi yok
Temizlik konuauna gelince kendini frenle temizlik aklina geldikce uzan kitap oku film izle muzik dinle .
Tabiki Gunluk temizligini yap ama kendine fazla yuklenme
Sonra kizini al oglunu al cik parka dolasin beraber .
herkes böyle diyor sen benim yaşıma gelince boy boy çocukların olcak falan aslında güzel bişey ama zorluğuda var tabii
sinlikle doğru söylüyorsun bende tamam artık bu kadar temizlik yapmıcam diyorum sonra içim içimi yiyor gece rüyamda cam siliyorum sabahın beşinde cam sildiğimi biliyorum rüyama girdi diyeValla 23 yasimda anne oldum ben gec bile kalmisim diyorum...
Yasla alakasi yok cocuk sahibi olmanin...
Kendini hazir hissetmis arkadar demek ki ..
Bacim senin sorunun super anne olmak ...
Oda haliyle yorar seni....
Bak bende temizlik takintisi olan biriydim...
Hergun yerleri iki defa silerdim , hergun yerleri supurur , toz alirdim , banyoyu tuvaleti yikardim vs. Vs.
Hastalik derecesindeydim anlayacagin sonuc hala temiz olmuyo diye kafama taktim..
Bu sferde siddetli bas agrilarim basladi...
Doktor kontrolunde antidepresan surup kullandim eskisi kadar temizlik yapmaz oldum...
Sonrasinda bebegim oldu ve ben eskiden gunluk yaptigim temizligimi sadece haftasonlari yapmaya basladim...
Diyecegim su ki cocuktur onlar dagitir doker ..
Sen haftasonlari esin yanindayken dip kose yap temizligini ,aksamlari esin gelmeden oncede hafiften toparla etrafi oh misss..
Cocuklarina ayir cogu zamanini...
Giden zaman geri gelmiyo bacim...
dsi sıkıntım yok doğru olanı söylüyorsunuz ne denirkiMaddi durum nasıl?
İçine sinsin, sinmesin, ev işleri için yardımcı al.
Yoksa o çocukları büyütüp hayatına bakacağın orta yaşlarında boy boy çocuğun yanında burdan köye yol olan hastalıkların olur.
Sinmesin içine ne olacak?
Yazarken basit diyeceksin belki ama gerçekten ne olacak yani, yetişme öyle her şeye.
aslında hiç denemedim tabularımı yıkıp Bi denicem canımTemizlik için yardımcı al..biri olmazsa biri olur..eminim guvenebilecegin birini bulursun. .Böylece çocuklarına vakit ayirirsin..Yorgun olmazsın. .zaten korunuyormussun..
yengemde sizinle aynı durumda o da ban böyle söylüyor enerjim yok diyor sen daha gençsin işin daha kolayGercekten cok avantajlisin otuz yasindaki biriyle yirmi yasindaki annenin enerjisi bir olmaz suan basetmen cok daha kolay..tabi cocuk buyutmek kolay degil suanki durumunu duygularini tek cocuk anneleri bile zaman zaman yasiyor..gececi bi dur oldugunu dusun keyfini cikar
Sabah her yeri toz içinde olan eve akşam tertemiz girmek güzel bir şey.Ma
dsi sıkıntım yok doğru olanı söylüyorsunuz ne denirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?