çoook zooooor

evet temizlik çok nankör yap yap yine aynı amin cümlemize bağışlasın
hem sen gençsin, kıymetini bil. gençlikte daha kolay inan.
ben 37 yaşındayım, iki kızım var araları 18 ay. şimdi 3. gelecek inşallah bir ay sonra.
inan yaş ilerleyince çocuklarla başa çıkmak, ev işlerinin altından kalkmaz daha zor.
gençliğinin tadını çocuklarınla çıkarmaya bak. en fazla 5-6 sene sonra çocukların okulluyken sen hayatının tadını çıkarmaya başlayacaksın :)

İş te beklediğim cevaplardan biri buydu kesinlikle faydası oldu çok teşekkür ederim şuan beni azarlamanın ne gibi faydası var anlayamadım ben destek istedim halbuki ayrıca zorlanmama rağmen hala kötü bişey demiyorum zor ama güzel bence

Allah öyle nasio etmiş kelimesine kesinlikle katılmıyorum.
Hiçbiriniz korunmayın o zaman, boy boy nasip etsin.
Kızı da yerin dibine sokmaya gerek yok tabi
Dünyaya gelen büyüyor, sen de çok zorlanacaksın o çocuklar da ha öyle, ha böyle büyüyecek.

3. çocuğu yapma, tek öneri bu olabilir.
Korunmayı da öğren.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım :) bide kızım küçük olduğu için kıskanmayı bilmiyordu oyuncak gibi gördü sevdi kardeşini uyuyunca bile özlüyor :)

Canım, Allah bebeklerine uzun ömürler versin. Temizlik işlerini birine yaptırırsan çok rahat edersin. Titizliğin için tedavi ol. Düzel ve temizlik için yardımcı bul. Bebeklerinin sağlıklı anneye ihtiyacı var. Yorgun bitkin kendine bile hayrı olmayan bir kadına değil... gelişimleri için temiz evden ziyade akılı başında anne lazım onlara... bir süre sonra ev işlerine oyun gibi göstererek çocuklarında yardım eder..

Geçecek bu günler. Ama ne olur bir bebek daha gelmeden korunun...

Ne diye erken yasta evlenip cocugu olanlar azarlanir bilmem aanane milletin derdi seni mi gerdi bende genc evlendim 19da evlendim suan 21 yasindayim cocugum henuz yok
Yardimci olucaginiza kostek oluyor ve azarliyorsunuz malesef yasinizda bir olgunluk goremiyorum .
Olan olmuaS evlenmis ve cocugu olmus ne guzel genc bir anne .ne cok insan var genc evlenip genc yasta cocugum olaaydi keske diyen.
Bosanma konusu suan yok 1 aylik evli olanda 40 yillik evli olanda bosanabilir ne diye konu bosanmaya gider anlamiyorum...
Birde illede sonu evliligin bosanmak mi?ne diye kesin konusuyorsunuz?
Sana gelince arkadasim olan olus yapicak bisi yok
Temizlik konuauna gelince kendini frenle temizlik aklina geldikce uzan kitap oku film izle muzik dinle .
Tabiki Gunluk temizligini yap ama kendine fazla yuklenme
Sonra kizini al oglunu al cik parka dolasin beraber .

korunuyorum şuan spiral taktırdım

Valla 23 yasimda anne oldum ben gec bile kalmisim diyorum...
Yasla alakasi yok cocuk sahibi olmanin...
Kendini hazir hissetmis arkadar demek ki ..
Bacim senin sorunun super anne olmak ...
Oda haliyle yorar seni....
Bak bende temizlik takintisi olan biriydim...
Hergun yerleri iki defa silerdim , hergun yerleri supurur , toz alirdim , banyoyu tuvaleti yikardim vs. Vs.
Hastalik derecesindeydim anlayacagin sonuc hala temiz olmuyo diye kafama taktim..
Bu sferde siddetli bas agrilarim basladi...
Doktor kontrolunde antidepresan surup kullandim eskisi kadar temizlik yapmaz oldum...
Sonrasinda bebegim oldu ve ben eskiden gunluk yaptigim temizligimi sadece haftasonlari yapmaya basladim...
Diyecegim su ki cocuktur onlar dagitir doker ..
Sen haftasonlari esin yanindayken dip kose yap temizligini ,aksamlari esin gelmeden oncede hafiften toparla etrafi oh misss..
Cocuklarina ayir cogu zamanini...
Giden zaman geri gelmiyo bacim...

sanki içimdekileri biri sana söylemiş sende yazmışsın :) söylediğini yapıyorum bu aralar temizlik aklıma geldiğinde parka gidiyorum çocuklarla hatta bende salıncakta sallanıyorum :):)

herkes böyle diyor sen benim yaşıma gelince boy boy çocukların olcak falan aslında güzel bişey ama zorluğuda var tabii

Gercekten cok avantajlisin otuz yasindaki biriyle yirmi yasindaki annenin enerjisi bir olmaz suan basetmen cok daha kolay..tabi cocuk buyutmek kolay degil suanki durumunu duygularini tek cocuk anneleri bile zaman zaman yasiyor..gececi bi dur oldugunu dusun keyfini cikar

Maddi durum nasıl?

İçine sinsin, sinmesin, ev işleri için yardımcı al.

Yoksa o çocukları büyütüp hayatına bakacağın orta yaşlarında boy boy çocuğun yanında burdan köye yol olan hastalıkların olur.

Sinmesin içine ne olacak?
Yazarken basit diyeceksin belki ama gerçekten ne olacak yani, yetişme öyle her şeye.

Temizlik için yardımcı al..biri olmazsa biri olur..eminim guvenebilecegin birini bulursun. .Böylece çocuklarına vakit ayirirsin..Yorgun olmazsın. .zaten korunuyormussun..

Ke sinlikle doğru söylüyorsun bende tamam artık bu kadar temizlik yapmıcam diyorum sonra içim içimi yiyor gece rüyamda cam siliyorum sabahın beşinde cam sildiğimi biliyorum rüyama girdi diye

Ma dsi sıkıntım yok doğru olanı söylüyorsunuz ne denirki

yengemde sizinle aynı durumda o da ban böyle söylüyor enerjim yok diyor sen daha gençsin işin daha kolay

Ma
dsi sıkıntım yok doğru olanı söylüyorsunuz ne denirki
Sabah her yeri toz içinde olan eve akşam tertemiz girmek güzel bir şey.
İnsanın kafasını nasıl rahatlatıyor anlatamam.

Çocuklardan kalan vakit sadece senin olsun, çamaşır bile atma makinaya.
Ne kadar vaktin kalacak ki sanki.

20 yasindasin, 19 aylik ve 9 aylik bebegin var sen lohusayken mi hamile kaldin ne ettin be guzelim? Cocuklar zordur bende ikinciye hamileyim benim kizimda 19 aylik inan nasil olacak edecek diye panik oluyorum ki benim esim, ailem.ve ailesi cok yardimci oluyor. Allah yardimcin olsun bu genc yasinda bu kadar sorumluluk, kendin icin bisey yapsaydin coluk cocuga girismeden keske. Bundan sonra daha dikkatli ol duzgun bi dogum kontrol yontemiyle korun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…