- Konu Sahibi gencanneee
-
bende psikolojik olarak yıprandım canım ama sen boşanacak mıydın doğru mu anladımBn kactm tam bosanacaktm bebek oldu. 2.de esim istedi bn spiral icin hastnye giittm hamilesin dediler kizim 5 aylikti. Zor ama napcn senin canin kanin. Ikisi aglar felan ama bunlarda geceeck bn psikolojik olarak daha cok.yiprandm...
Hangi akla hizmet bu yasta 2cocuk??? Bence dogum kontrolü ile ilgili bilgilendirilmelisin hemde hemen... ben 28imdeyim kizim 7aylik..masallahiniz var valla...bide derler kucuk o ablasi valla kucukler bizi suya goturur susuz getirir...hatta bastan alalim hanga akla hizmet erken evlilik??? Bisi olsa kocana yada anlasamayip ayrılsaniz?? Neden bi sonraki durumu dusunmeden koru korune atlarsiniz anlamamki?? Kusura bakma cok sinirlendim kizkardesmden kucuksn saka gibi...
Benm annemle babam torun sahibiyken ayrildilar sen neyine guveniosun????
Aynenhem bende onlarla birlikte büyüyorum dimi :):) arkadaş gibi :)
ben değil eşim korundu ama korunamamış işte bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim
anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu
Olan olmuş üzme kızı.. Erken evlenmiş olabilir ne var bunda..
Can'ım bence bi uzmanla görüş titizlik hastalığı Hakkı'nda... O seni çok yorar..
Allahtan yardım iste .. Çocuklar için Yapacak bişey yok.. Öyle öyle büyüyecekler annesi
Genç kv olursun ne güzel
Söz konusu bile olamaz ne demek ya.
30 sene sonra boşanan insanlar var bu dünyada.
Haber vereyim dedim.
ben anlamıyorum bu insanlardaki boşanma merakınıArkadaslar masallah konuyu hemen bosanma olayina baglamuslar
yapacak bisey yok
yasun genc
sajin sabirlu ol
temuzkigide azaltip dinlenmeye
Bak
nasilsa buyuyecekler
Bikac yil sonra rahat edersin insallah
ee nekadarda guzel 35 yasindayken yaninda ergen evkatlarin okucak
benim yasim 36 hala 5.10yas grubuyla mucadele ediyirum kesje genc anne olsaydim
Benm annemle babam torun sahibiyken ayrildilar sen neyine guveniosun????
Gerçekten insanlar çok ön yargılı olmuş bilmeden atıp tutuyorlar genç yaşta anne olduğum için eleştirildiğimiz Bi yerde boşanma oranları tabii yüksek olur yani bu konuyu açarken boşanmaktan bahsedileceği aklımın ucundan bile geçmezdi benim tek amacım tavsiye destek ve tecrübeli insanların fikirlerini duymaktı yaşım genç ve cahilim bunu kabul ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım zaten ama bana ya boşanırsanız diyen insanların benden daha cahil olduğunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?