çoook zooooor

Sabah her yeri toz içinde olan eve akşam tertemiz girmek güzel bir şey.
İnsanın kafasını nasıl rahatlatıyor anlatamam.

Çocuklardan kalan vakit sadece senin olsun, çamaşır bile atma makinaya.
Ne kadar vaktin kalacak ki sanki.
aslında bebeklerimi akşam 8 de yatırmaya alıştırdım ondan sonrası bana ait dinlenmek yerine temizlik yapıyorum eşimin işten çıkmasına az Bi zaman kala banyo yapıp üzerimi değiştiriyorum önada pasaklı temizlik kıyafetlerimle görünmek istemiyorum tempo o biçim koşturuyorum o gelince oturuyorum işte o kadar

20 yasindasin, 19 aylik ve 9 aylik bebegin var sen lohusayken mi hamile kaldin ne ettin be guzelim? Cocuklar zordur bende ikinciye hamileyim benim kizimda 19 aylik inan nasil olacak edecek diye panik oluyorum ki benim esim, ailem.ve ailesi cok yardimci oluyor. Allah yardimcin olsun bu genc yasinda bu kadar sorumluluk, kendin icin bisey yapsaydin coluk cocuga girismeden keske. Bundan sonra daha dikkatli ol duzgun bi dogum kontrol yontemiyle korun
lohusalıktan çıkar çıkmaz hamile kaldım şuan spiral var rabbim yardımcımız olsun

hayır ya anlamıyorsunuz eşim çoluğuna çocuğuna evine çok bağlı şen şakrak Bi insan puanlık öyle bir durum söz konusu olamaz diyorum tabiki ileriyi görme gibi Bi yeteneğim yok

Ben seni anladım. Ben de eşime güveniyorum merhametli iyi biridir. Ama burada öyle konular okuduk ki şimdiye kadar 'eşimden asla beklemezdim çok iyiydi örnek çifttik' diyen üyeler çok var.
Senin konun burada boşanma değil tabi ki ama sen yine de bir kadının her zaman kendini sağlama alması gerektiğini bil diye söylüyorum. Yaşın küçük ve her şey insanlar için bunu bil diye yazıyorum.

Evet onu diyor besbelli.
ya mutsuzum çocuklarımı istemiyorum kocamla boşanıcam bu kelimelerden hangisini kullandım Allah aşkına sizde kadınsınız zor olduğunu yorulduğumu paylaştım ve belki benim durumumda olan ban tavsiye verebilecek birileri vardır diye yazdım hatta benim durumumda olmasa da tecrübeli birileri bana tavsiyelerde bulunur diye yazdım bence şak gibi olan sensin

Be
Ben seni anladım. Ben de eşime güveniyorum merhametli iyi biridir. Ama burada öyle konular okuduk ki şimdiye kadar 'eşimden asla beklemezdim çok iyiydi örnek çifttik' diyen üyeler çok var.
Senin konun burada boşanma değil tabi ki ama sen yine de bir kadının her zaman kendini sağlama alması gerektiğini bil diye söylüyorum. Yaşın küçük ve her şey insanlar için bunu bil diye yazıyorum.
nde sizi anlıyorum ama belki 30 sene sonra boşanabiliriz diye ömür boyu çocuk yapmayalım o zaman bu şekilde ömür mü geçer

Artık yapacak bişey yok d.kontrol yöntemi kullan bundan sonra bidaha hamile kalırsan zor olur iyice.
Bas bas boşuna bağırmıyoruz erken evlenip çocuk yapmayın diye bide sen ard arda yapmışsın neyine güvendin kesin korunurken olmuştur ama

Artık yapacak bişey yok d.kontrol yöntemi kullan bundan sonra bidaha hamile kalırsan zor olur iyice.
Bas bas boşuna bağırmıyoruz erken evlenip çocuk yapmayın diye bide sen ard arda yapmışsın neyine güvendin kesin korunurken olmuştur ama
evet canım öyle oldu

20 yasindasin, 19 aylik ve 9 aylik bebegin var sen lohusayken mi hamile kaldin ne ettin be guzelim? Cocuklar zordur bende ikinciye hamileyim benim kizimda 19 aylik inan nasil olacak edecek diye panik oluyorum ki benim esim, ailem.ve ailesi cok yardimci oluyor. Allah yardimcin olsun bu genc yasinda bu kadar sorumluluk, kendin icin bisey yapsaydin coluk cocuga girismeden keske. Bundan sonra daha dikkatli ol duzgun bi dogum kontrol yontemiyle korun
İsteyerek mi hamile kaldın, ya benim bebeğim 1 yaşını doldurdu. İkinci çocuğu çok geciktirmek istemiyorum. Benim kitap çalışmalarım falan var, şuan bebeğimle zaten odaklanamıyorum, geleceğe dönük düşününce hepsi aradan çıksa mı diyorum yani bi 3 sene sonra aynı şeyleri yaşamam zor

İsteyerek mi hamile kaldın, ya benim bebeğim 1 yaşını doldurdu. İkinci çocuğu çok geciktirmek istemiyorum. Benim kitap çalışmalarım falan var, şuan bebeğimle zaten odaklanamıyorum, geleceğe dönük düşününce hepsi aradan çıksa mı diyorum yani bi 3 sene sonra aynı şeyleri yaşamam zor
hayır canım isteyerek olmadı gerçekten zor ama evlat sonuçta çok seviyorsun ayırt olmuyo kardeş kardeş büyüyorlar yıpranıyosun tabii o var

Sende benim gibisin. Bnm biri 20 aylik biri 8. Ama cocuklarmla mutluyum hayat zorlasada. Cilemiz bitmez bi zamana kadar ama pek fzla ugrsma temizlik camasr yemek v.s derken bize zaman kalmyo. Ama bu Allahin lutfu. Bnde 21 yasindaym birgun cektigin skntilara degecek.

Sende benim gibisin. Bnm biri 20 aylik biri 8. Ama cocuklarmla mutluyum hayat zorlasada. Cilemiz bitmez bi zamana kadar ama pek fzla ugrsma temizlik camasr yemek v.s derken bize zaman kalmyo. Ama bu Allahin lutfu. Bnde 21 yasindaym birgun cektigin skntilara degecek.
ayy sonunda benim gibi birini buldum hemde genç eleştirilere maruz kalıyoruz ama kimse anlamıyor ki sanki biz bayılıyoruz erken yaşta yıpranmaya her şeyi söyleyemiyoruz anlatamıyoruz niye erken evlendin ne bu acele bu yaşta iki çocuk kimsede demiyor ki Bi işin aslını öğreneyim

Back
X