çoook zooooor

Bn kactm tam bosanacaktm bebek oldu. 2.de esim istedi bn spiral icin hastnye giittm hamilesin dediler kizim 5 aylikti. Zor ama napcn senin canin kanin. Ikisi aglar felan ama bunlarda geceeck bn psikolojik olarak daha cok.yiprandm...

Bn kactm tam bosanacaktm bebek oldu. 2.de esim istedi bn spiral icin hastnye giittm hamilesin dediler kizim 5 aylikti. Zor ama napcn senin canin kanin. Ikisi aglar felan ama bunlarda geceeck bn psikolojik olarak daha cok.yiprandm...
bende psikolojik olarak yıprandım canım ama sen boşanacak mıydın doğru mu anladım

Arkadaslar masallah konuyu hemen bosanma olayina baglamuslar
yapacak bisey yok
yasun genc
sajin sabirlu ol
temuzkigide azaltip dinlenmeye
Bak
nasilsa buyuyecekler
Bikac yil sonra rahat edersin insallah
ee nekadarda guzel 35 yasindayken yaninda ergen evkatlarin okucak
benim yasim 36 hala 5.10yas grubuyla mucadele ediyirum kesje genc anne olsaydim

Hangi akla hizmet bu yasta 2cocuk??? Bence dogum kontrolü ile ilgili bilgilendirilmelisin hemde hemen... ben 28imdeyim kizim 7aylik..masallahiniz var valla...bide derler kucuk o ablasi valla kucukler bizi suya goturur susuz getirir...hatta bastan alalim hanga akla hizmet erken evlilik??? Bisi olsa kocana yada anlasamayip ayrılsaniz?? Neden bi sonraki durumu dusunmeden koru korune atlarsiniz anlamamki?? Kusura bakma cok sinirlendim kizkardesmden kucuksn saka gibi...

Kusura bakmayın da yargılamak size düşmez evlenmiş ve bitmiş 2 çocuk olmuş ve napsın yası küçük ve korunma yöntemlerini bilmiyor olabilir veya 2-3 çocuk isteyen bir koca kızcağız napsın allah aşkına size beni elwştirin yada yargılayın dememiş ne yapacağını sormuş bende 22 yasndaym 3.5 yıllık evliyim 2.5 aylık bebeğim var herşey normal herşey biz insanlar için lütfen bilmedgnz konulara eleştiri yapmayınız

ben değil eşim korundu ama korunamamış işte bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim

Akıl veren çok oluyor, büyükler de çok tavsiye vermiştir eşine, hemen bir tane daha yapın arayı soğutmayın diye, o yüzden korunamamıştır.

Halbuki yaşın çok küçük bunlar hiç düşünülmüyor bebeklere yalnız başına bakıyorsun gerçekten zor. Psikologa git desek ne zaman gideceksin biri kucağında biri elinde. Bundan sonra sen korun da bari üçüncüyle araları olsun biraz soluk al.

anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu

Olan olmuş üzme kızı.. Erken evlenmiş olabilir ne var bunda..
Can'ım bence bi uzmanla görüş titizlik hastalığı Hakkı'nda... O seni çok yorar..
Allahtan yardım iste .. Çocuklar için Yapacak bişey yok.. Öyle öyle büyüyecekler annesi :-)
Genç kv olursun ne güzel :-)

Yardım isteyen genç bir anneye yapılabilecek olumlu yorumlar arasında :KK66:

Söz konusu bile olamaz ne demek ya.
30 sene sonra boşanan insanlar var bu dünyada.
Haber vereyim dedim.

Boşanma kaygısıyla evlat sahibi olmamayı tercih etmek son moda ! Kızcağız cahillik etmiş başına gelen gelmiş yardım istiyor. Cevap bu mu olmalı ? :KK59:

Gerçekten insanlar çok ön yargılı olmuş bilmeden atıp tutuyorlar genç yaşta anne olduğum için eleştirildiğimiz Bi yerde boşanma oranları tabii yüksek olur yani bu konuyu açarken boşanmaktan bahsedileceği aklımın ucundan bile geçmezdi benim tek amacım tavsiye destek ve tecrübeli insanların fikirlerini duymaktı yaşım genç ve cahilim bunu kabul ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım zaten ama bana ya boşanırsanız diyen insanların benden daha cahil olduğunu gördüm

Arkadaslar masallah konuyu hemen bosanma olayina baglamuslar
yapacak bisey yok
yasun genc
sajin sabirlu ol
temuzkigide azaltip dinlenmeye
Bak
nasilsa buyuyecekler
Bikac yil sonra rahat edersin insallah
ee nekadarda guzel 35 yasindayken yaninda ergen evkatlarin okucak
benim yasim 36 hala 5.10yas grubuyla mucadele ediyirum kesje genc anne olsaydim
ben anlamıyorum bu insanlardaki boşanma merakını

Benm annemle babam torun sahibiyken ayrildilar sen neyine guveniosun????

Burdaki hatunlar da ne meraklı insanların boşanmasına..
kadın genç yaşta iki çocuk annesi olmuş hayatımı nasıl kolaylastirabilirim diye fikir almak istemis, eşiyle alakalı en ufak olumsuz bir kelime yok laf boşanmaya nerden geldi anlayamadım.

İnsanı konu açtığına da pişman edersiniz.

Gerçekten insanlar çok ön yargılı olmuş bilmeden atıp tutuyorlar genç yaşta anne olduğum için eleştirildiğimiz Bi yerde boşanma oranları tabii yüksek olur yani bu konuyu açarken boşanmaktan bahsedileceği aklımın ucundan bile geçmezdi benim tek amacım tavsiye destek ve tecrübeli insanların fikirlerini duymaktı yaşım genç ve cahilim bunu kabul ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım zaten ama bana ya boşanırsanız diyen insanların benden daha cahil olduğunu gördüm

Canım sen çatlak sesleri boşver eşin le mutluysan , değer görüyorsan , ailende herkes sağlıklıysa senden iyisi yok
Varsin genç anne ol ne güzel. Simdi zorlanirsin ama ilerisini düşün.

20 yasindasin 19aylik bebegin var, kac yasinda evlendin sen? Pespese cocuk niye yaptin? Kendin etmissin bence yakinacagina ilgini vaktini bebeklerine ayır

Yaşınız genç, çocuklar büyüdükten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz?

olan olmuş
çocukları atcak halin yok erken yaşta anne olmak güzeldir
herşey zamanla düzene girer merak etme
eskiden annelerimizin canı yokmuydu
çamaşır elde beaz yıkar tarlaya giderlerdi
allah sabırversin

Hepsi birden olmaz ya evin bırak düzenli olmasın bir süre yapacak bişey yok az dayanacaksın. Eşin yardımcı olursa akşamları toparlarsın o bebelerle uğraşırken evi. Ama 3. için az düşün ablacım çok küçüksün daha az keyfini sür yaşının. Bulduğun her yardımı da kabul et hiç aman ne derler ne düşünürler deme

Back
X