çoook zooooor

Olan olmus nasip. Ama şöyle dusunun 30 a yaklaştığınızda yasitlariniz daha yeni yeni anne olmuş, olacakken siz neredeyse 10 yaşına gelmiş çocuklarinizla rahat rahat gezip tozabileceksiniz. Zor tabi ama buyuyecekler elbet. Bence temizlik için bu kadar kasmayin birlikte oynayin, parka çıkın bir daha bebek olmayacaklar. Ânı yaşayın. Temizlik için büyüdüklerinde çok zamanınız olacak.

hepsini okuyamadım da

yaptığın günlük işleri yazsana ben sana onlardan bazılarını eleyim hemen

çok ciddiyim sana olmazsa olmaz gelen bazı şeyleri bir çoğumuz yapmıyoruz bir şey de kaybetmiyoruz

geçen birisi temizlik konusu açtı arkadaşın biri haftada bir cam silmekle ilgili bir şey yazdı bir ölüm ne gerek var dedi çoğunluk o kadar sık cam falan silmiyormuş zaten

bizim evde oyuncaktan adım atılacak yer olmaz mesela

çok mu önemli hayır

çocukları uyutup temizlik yapacağına aç tv izle kitap oku örgü ör
yemek yap yat uyu

temizliği de haftada bir yap evdeki eşyaları azalt ki temizlenecek şey azalsın mesela

zira o çocuklar birkaç yıl sonra ortalığı daha fazla dağıtıp kirletme potansiyeline kavuşacak bunlar filmin fragmanı sadece

20 yasindasin 19aylik bebegin var, kac yasinda evlendin sen? Pespese cocuk niye yaptin? Kendin etmissin bence yakinacagina ilgini vaktini bebeklerine ayır
arkadaşım yakınmıyorum sadece tavsiye destek tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum nesini anlamadınız bebeklerimede bu genç yaşıma rağmen gayet iyi bakıyorum üstelik küçüğüm yarık dudak damaklı bir bebek protez damaklığı ağzının kenarını yara yaptı diye bıçakla yonttuğumu biliyorum özel ilgi istiyor ve bende gayet iyi ilgileniyorum kendime yaptığım bişeyde yok rabbime bin şükür varsa edindiğin Bi tecrübe başım gözüm üstüne yoksa boş yapmaya gerek yok

hepsini okuyamadım da

yaptığın günlük işleri yazsana ben sana onlardan bazılarını eleyim hemen

çok ciddiyim sana olmazsa olmaz gelen bazı şeyleri bir çoğumuz yapmıyoruz bir şey de kaybetmiyoruz

geçen birisi temizlik konusu açtı arkadaşın biri haftada bir cam silmekle ilgili bir şey yazdı bir ölüm ne gerek var dedi çoğunluk o kadar sık cam falan silmiyormuş zaten

bizim evde oyuncaktan adım atılacak yer olmaz mesela

çok mu önemli hayır

çocukları uyutup temizlik yapacağına aç tv izle kitap oku örgü ör
yemek yap yat uyu

temizliği de haftada bir yap evdeki eşyaları azalt ki temizlenecek şey azalsın mesela

zira o çocuklar birkaç yıl sonra ortalığı daha fazla dağıtıp kirletme potansiyeline kavuşacak bunlar filmin fragmanı sadece
mesela 3 günde 1 cam siler yatak baza ne varsa arkalarını silip süpürürüm her gün toz alır evi siler süpürürüm 3 günde bir balkonları mı mutlaka yıkarım her tuvalete gidenin arkasından çamaşır suyuyla tuvalete koşarım mutfak dolaplarımı sık sık silerim çorabına kadar her şeyi ütülerim ayda 1 perdeleri yıkarım lavabolar falan her gün yıkanır en ince ayrıntısına kadar her şeyi silerim halıları sık sık çırparım

mesela 3 günde 1 cam siler yatak baza ne varsa arkalarını silip süpürürüm her gün toz alır evi siler süpürürüm 3 günde bir balkonları mı mutlaka yıkarım her tuvalete gidenin arkasından çamaşır suyuyla tuvalete koşarım mutfak dolaplarımı sık sık silerim çorabına kadar her şeyi ütülerim ayda 1 perdeleri yıkarım lavabolar falan her gün yıkanır en ince ayrıntısına kadar her şeyi silerim halıları sık sık çırparım

Sen fırsat bul bu takıntın için uzmana git.

Gözlerim pörtledi, bu kadar beklemiyordum.

Burdaki hatunlar da ne meraklı insanların boşanmasına..
kadın genç yaşta iki çocuk annesi olmuş hayatımı nasıl kolaylastirabilirim diye fikir almak istemis, eşiyle alakalı en ufak olumsuz bir kelime yok laf boşanmaya nerden geldi anlayamadım.

İnsanı konu açtığına da pişman edersiniz.
Ben bosancaksn yazmadmki bence duzgn oku... ama nolursa olsn insan mantikli hareket etmeli... iyi gunun kotusu de olabilir

İsteyerek mi hamile kaldın, ya benim bebeğim 1 yaşını doldurdu. İkinci çocuğu çok geciktirmek istemiyorum. Benim kitap çalışmalarım falan var, şuan bebeğimle zaten odaklanamıyorum, geleceğe dönük düşününce hepsi aradan çıksa mı diyorum yani bi 3 sene sonra aynı şeyleri yaşamam zor

Benim durumum biraz karisik oldu canim aslinds dusunmuyordum ben. Kizimi emziriyordum adetim yoktu ama esim korunuyordu. Bi kereye masus geri cekilme yontemiyle iliski oldu ve onda hamile kaldim daha kizim 10 aylikti. Ilk gebeligimde 2.5 sene hamile kalamadim ondan adetsiz ve geri cekilme yontemiyle olma ihtimalini cok dusuk gordum ama Rabbim nasip etti insallah dogurdum dogurmak uzereyim. Bende ikinci lisansimi yapiyorum daha 1 senem var ondan kizim buyusun okul tamamen bitsin oyle 2.yi yaparim dedim ama cok sukur Allahim emanetini yolladi. Ben becerebilecekmiyim diye korkmuyor degilim kizim 19 aylik ve dogdugundan beri hep mizmiz kolikle basladik bu yasina kadar herseye aglar miziklar ama insallah bu ikincisi daha uslu olur :)

onlar neden ayrıldı sorması ayıp? artık katlanamıyorum ben bu kadına adama durumu mu :olamaz:
Babam anne tarafimi hic sevmezdi hala da sevmez... anlasmazliklar oldu tabi biz kucuktk anlamiodk ozaman ama ananemmcok müdahale etmiş yeni yeni anliyoruz... ve annem bi isyeri acti,dolandirildi hemde fena dolandirildi o da olayi tasirdi

Kusura bakmayın da yargılamak size düşmez evlenmiş ve bitmiş 2 çocuk olmuş ve napsın yası küçük ve korunma yöntemlerini bilmiyor olabilir veya 2-3 çocuk isteyen bir koca kızcağız napsın allah aşkına size beni elwştirin yada yargılayın dememiş ne yapacağını sormuş bende 22 yasndaym 3.5 yıllık evliyim 2.5 aylık bebeğim var herşey normal herşey biz insanlar için lütfen bilmedgnz konulara eleştiri yapmayınız
olur olur :)

Ben bosancaksn yazmadmki bence duzgn oku... ama nolursa olsn insan mantikli hareket etmeli... iyi gunun kotusu de olabilir
ama ben buraya kötüsünü duymak için gelmedim gerçekten mevzu uzasın istemiyorum burda dertleşip tavsiye alıp rahatlamak istiyorum daha fazla gerilmek değil hepimiz kadınız halimizden anlayalım Bi kusurum varsa özür dilerim

Benim durumum biraz karisik oldu canim aslinds dusunmuyordum ben. Kizimi emziriyordum adetim yoktu ama esim korunuyordu. Bi kereye masus geri cekilme yontemiyle iliski oldu ve onda hamile kaldim daha kizim 10 aylikti. Ilk gebeligimde 2.5 sene hamile kalamadim ondan adetsiz ve geri cekilme yontemiyle olma ihtimalini cok dusuk gordum ama Rabbim nasip etti insallah dogurdum dogurmak uzereyim. Bende ikinci lisansimi yapiyorum daha 1 senem var ondan kizim buyusun okul tamamen bitsin oyle 2.yi yaparim dedim ama cok sukur Allahim emanetini yolladi. Ben becerebilecekmiyim diye korkmuyor degilim kizim 19 aylik ve dogdugundan beri hep mizmiz kolikle basladik bu yasina kadar herseye aglar miziklar ama insallah bu ikincisi daha uslu olur :)
rabbim verir kolaylığını merak etme :)

ama ben buraya kötüsünü duymak için gelmedim gerçekten mevzu uzasın istemiyorum burda dertleşip tavsiye alıp rahatlamak istiyorum daha fazla gerilmek değil hepimiz kadınız halimizden anlayalım Bi kusurum varsa özür dilerim
Ben sana uzuldum... yargilamak degil bu. Nasil ki kuzenime uzuldysem bebegi 5aylikken hamile kaldi diye inan sana da uzuldum... iyi gunun kotusu olabilir . Esin iyidir asla lafim yok olamaz da.. ama lutfen dikkatli ol bak yasin kucuk. Erkek kadınla 1 degil... akli havada bazisinin..burda okuyoruz hersey yolunda para pul huzur hersey var ama... ama iste...

Çok da üzerine gitmeyin olmuş artık çaresi yok.Hem durumdan şikayet ediyor sadece,pişman değil yargılamaya hakkımız yok.
Bence maddi durumunuz el veriyorsa bir yardımcı tutun.Belli zamanlarda gelip temizliğinizi o yapsın.Siz de çocuklarla daha çok ilgilenirsiniz hem de yorulmazsınız.

Ben sana uzuldum... yargilamak degil bu. Nasil ki kuzenime uzuldysem bebegi 5aylikken hamile kaldi diye inan sana da uzuldum... iyi gunun kotusu olabilir . Esin iyidir asla lafim yok olamaz da.. ama lutfen dikkatli ol bak yasin kucuk. Erkek kadınla 1 degil... akli havada bazisinin..burda okuyoruz hersey yolunda para pul huzur hersey var ama... ama iste...
ben ne demek istediğinizi anlıyorum söylediklerinizin aynısını teyzelerimde söylüyor yazık değil mi sana daha çok küçüksün diye iyiliğim için tabii ama zamanında olmuş bitmiş pişman değilim ama tavsiye ve tecrübeli annelerle konuşmaya ihtiyacım vardı hepsi bu

Çok da üzerine gitmeyin olmuş artık çaresi yok.Hem durumdan şikayet ediyor sadece,pişman değil yargılamaya hakkımız yok.
Bence maddi durumunuz el veriyorsa bir yardımcı tutun.Belli zamanlarda gelip temizliğinizi o yapsın.Siz de çocuklarla daha çok ilgilenirsiniz hem de yorulmazsınız.
herkes böyle söylüyor kafama yatmaya başladı Bi denicem bakalım noluyo

ben ne demek istediğinizi anlıyorum söylediklerinizin aynısını teyzelerimde söylüyor yazık değil mi sana daha çok küçüksün diye iyiliğim için tabii ama zamanında olmuş bitmiş pişman değilim ama tavsiye ve tecrübeli annelerle konuşmaya ihtiyacım vardı hepsi bu
Sabah esini ise yolculamaya kalkiosan eğer ki ben kalkiyorum tekrar yatmadam toplarim evi bulasik varsa halledrim camasir varsa makinaya atarim hemen toz alirim..sadece silme supurme kalr o da sesten dolayi.. ben haftada 1 sarma sararim bi tencere kizim uyuduktan snra... bebekler kucuk degilmis senin. Benmki 7aylik ve esim de dağınık.. gece bamyo yikarim utu yaparim isim bitince film izlerim... zamana yay isini sende

Sabah esini ise yolculamaya kalkiosan eğer ki ben kalkiyorum tekrar yatmadam toplarim evi bulasik varsa halledrim camasir varsa makinaya atarim hemen toz alirim..sadece silme supurme kalr o da sesten dolayi.. ben haftada 1 sarma sararim bi tencere kizim uyuduktan snra... bebekler kucuk degilmis senin. Benmki 7aylik ve esim de dağınık.. gece bamyo yikarim utu yaparim isim bitince film izlerim... zamana yay isini sende
yatmadan önce yapıyorum ben bunları mesela bebeklerimi yatırıyorum 8 de utumu çamaşırımı bulaşığımı hallediyorum hatta cam toz banyo tuvalet falanda sonra sabah kalanını yapıyorum tabiii bana göre kalanını aslında her yer temiz oluyor

Back
X