- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Aklımdaki soru@zorunlunick gelene geçene beğenmedim atmışsın masaldaki baş kahraman sen misin yoksa ?
Aman merak etme, boşanana kadar kudurur, sonra senden önce gider yeni hayatına ayakları totosuna vura vura. Var olan düzen devam edince dilediği haltı yemek tatlı geliyor, umudu kalmayınca rahatlar o da sen de.
Allah düşmanın bile akıllısını versin dedikleri bu olsa gerek . Aldatan kocanın da adamlığa dair hatta insanlığa kalan son kırıntısı da yaptıklarının sorumluluğunu mertçe dürüstçe üstlenmek olsun . Ne zaman istersen bana özelden de yazabilirsinBunun dediği tek şey ben birşey yapmıyorum o kafasında kurup kurup uyduruyor demiş daha en son tartışmamız da iş şiddete kadar geldi o konuda da ben yapmadım o kendini dövdü demiş :) güler misin ağlar mısın cidden o kadar yüzsüz kii
Allah düşmanın bile akıllısını versin dedikleri bu olsa gerek . Aldatan kocanın da adamlığa dair hatta insanlığa kalan son kırıntısı da yaptıklarının sorumluluğunu mertçe dürüstçe üstlenmek olsun . Ne zaman istersen bana özelden de yazabilirsinseni çok sevdim ben.
+1000000000135 kilo ile doğru nefes alabiliyorsa yine iyi kfmfmvmvöövövöv. Tık nefes kala kala can çekişmedi ise tek seferde, gel beni bul.
İnanın bu hikayeler hep birbirine benziyor, kendilerini iyi hissedecekleri bir aşağı basamağı çok seviyorlar, konunuza bakıyorum simdi.Son kısım benim hikayeme benziyor. Hatta konum var okumak isterseniz.
Demek ki bu da o 7ayda git gel yasadı hep.
Bizimkinde de asağılık kompleksi vardı, çok çok alt seviyede birisine gitti. Kızın özelliklerini yazsam simdi ayıp olur yazmayayımavam bi kız işte. Kız bir de bekar.
Evde kalacak korkusuna herhalde bir de ilk kez birisi peşinde koşunca sanrım ne oluyor lan dedi diye düşünüyorum. Yoksa aklı fikri yerinde olan evli adam bana bakıyor diye utanır onu utandırır. Haddini bildirir. İstemem yan cebime koy demez.
Yanlış anladın beni çevrende böyle arkadaşın var demedim çevrende denk gelmişsin Bi şekilde o yüzden dedim arkadaşının başına da gelince aldatılma olayı o yüzden dedim çevrende böyle insanlar var dikkat et diye biraz espri yaptım kusura bakma amacım canını sıkmak değildi.Benim böyle bir arkadaşım olamaz. Kuaförde anlatmıştı kadın herkesin içinde gururla. Hatta arabasıyla kaza yapmış kasko ödeyene kadar 3 sevgilisinden de parayı almış. Böyle orosp....la isim olmaz
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama çocuklar iyi gözlemcidir. Sadece sizin söylediklerinize bakıp hayatlarına devam etmezler. Gözlemlerler, babanın davranışları sözleri , yapması gerekip yapmadıkları ya da yapmaması gerekip yaptıkları yada en uzak ihtimal çevreden kaynaklı bu düşünceye gelmiş olabilir.Benim kızım ben hiç bahsetmememe rağmen bu psikolojiye girdi.. Ne yapacağımı şaşırdım, sürekli babanla biz anlaşamadık seninle alakası yok desem de, “babam beni bıraktı , sen babama ve bana iyi davranıyorsun, artık onu görmek istemiyorum “ diyor daha 8 yasındaDediğiniz gibi olan çocuklara oluyor.. Çocuklarınız için dimdik durun, güçlü olun
O çevreye biz niye dikkat edelim ki? Eş kişileri dikkat etsin. Erdemli ahlaklı en önemlisi karakterli olurlar ise dikkate bile gerek kalmaz. Evli kadınlardan hoslanan erkeklerde var...Yanlış anladın beni çevrende böyle arkadaşın var demedim çevrende denk gelmişsin Bi şekilde o yüzden dedim arkadaşının başına da gelince aldatılma olayı o yüzden dedim çevrende böyle insanlar var dikkat et diye biraz espri yaptım kusura bakma amacım canını sıkmak değildi.
Amaç polemik değildi Bu BDV bana göre değilmişO çevreye biz niye dikkat edelim ki? Eş kişileri dikkat etsin. Erdemli ahlaklı en önemlisi karakterli olurlar ise dikkate bile gerek kalmaz. Evli kadınlardan hoslanan erkeklerde var...
Biz farkediyor muyuz? Dikkat bile etmiyoruz ki...
Mevzu arayıs mevzusu..ne arıyorsan onu buluyorsun.
Allah hayır aratsın. Hayır bulalım..
Pislik arayan pislik bulur zaten. Cehenneme kadar yolları var. Her seçim bir bedel ödetir. Ödeyecekler
klasik anlayışlı şefkatli kadın taktikleri2004 te görmüş o zaman vurulmuş hep reddetmiş
45 gün önce bir yerde plansız karşılaşmış
Ve ilişki başlamış çocuklarını karını sakın bırakma onların sana ihtiyacı var demiş bu çooook seven kadın
Bilmiyorlarmı hiç yakayı ele vereceklerini elbet biliyorlar,ne yaşarsam kar diye düşünüyor adamlarda.Başa bela olma ihtimali az karısına yakalanıncaya kadar günlerini gün ediyorlar . ve az çok bir geliri var diye düşünüyorlar. Yani biri tercih ettiyse , evlendiyse , üstüne o adamdan çocukta yaptıysa diğerlerine göre daha iyi olmalı değil mi ?
Aldatılan arkadaşımın süreç sonunda yaptığı yorumdu bu . Zavallıcık iki çocukla kaldı , adam önce o kadına gitti , sonra evine dönmek istedi alınmayınca tekrar o kadına gitti , sonra 4 tane daha farklı kadınla beraber olmuş ve şimdi borç batağında . Bir apart kiralamış orda kalıyor . Arkadaşımız 2+1 ev aldı , kutu gibi çok güzel bir evi var , huzurla içinde yaşıyor . Çocuklar büyüdü , biri hatta bu sene üniversiteye hazırlanıyor .
Ay hayır polemik yapmak için demedim kaçmayın durunAmaç polemik değildi Bu BDV bana göre değilmişben en iyisi forumuma kaçayım
Neyse ki mesajınız rahatlattı içimi teşekkürlerAy hayır polemik yapmak için demedim kaçmayın durun
Siz bi yön göstermişsiniz bende oraya değindim..
Bence iyi bi nokta idi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?