Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Aman merak etme, boşanana kadar kudurur, sonra senden önce gider yeni hayatına ayakları totosuna vura vura. Var olan düzen devam edince dilediği haltı yemek tatlı geliyor, umudu kalmayınca rahatlar o da sen de.

Ya zaten niyetleri barışmak olsa en azından ararlar sorarlar uğraşıp çabalarlardı kızını bile görmek istemeyen adam bu tazminat davasını altın davasını kaybederler de para çıkar ellerinden diye dava düşsün diye geliyorlar ben haklarımı kaybedeyim diye

Allah düşmanın bile akıllısını versin dedikleri bu olsa gerek . Aldatan kocanın da adamlığa dair hatta insanlığa kalan son kırıntısı da yaptıklarının sorumluluğunu mertçe dürüstçe üstlenmek olsun . Ne zaman istersen bana özelden de yazabilirsin seni çok sevdim ben.

Teşekkür ederim Allah razı olsun valla anlattıkça rahatlamak çok güzel gerçekten

Biliyormusunuz şu anda siz bu hikayenin masumusunuz mazlumusunuz.Allah mazlumun duasını hemen kabul edermiş.
Sizde bol bol evlatlarınız ve kendiniz için dua edin.Beddua etmeyin.Bırakın ilahi adalet verir cezalarını.Tabiki hukuki olarak yapmanız gerekenleri yapın .Çocuklarınızın hakkını sonuna kadar alın..
İnsan acı hiç geçmeyecek sanıyor ama inanın tüm acılar geçiyor..insan sonra sadece üzüldüğüne üzülüyor..Sizi üzgün gördükçe çocukların psikolojisi bozulur..Onlar daha geç atlatır. Tüm hayatlarını etkileyen bir travmaya dönüşür..
Biliyorum çok üzgün çok kırgınsınız ama lütfen çocukların yanında dik durun.Onlara olumsuz şeyler yaşasakta biz güçlü olursak her şeyi kolay aşarız mesajını verin
Onlarda dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmesin..
Tabiki söylemek kolay diyeceksiniz ama siz herseyden once annesiniz ..Çocuklarınızın mutsuzluğundan daha fazla sizi üzebolecek birşey yok.
Bu arada hüzünlü müzik dinlemeyin..Onun söylediklerini kafanızda canlandırmayın....Kendinizi ezik terkedilmiş olarak görmeyin.Karakteri oturmamış bir insanın hataları olarak düşünün....Zira insan işte zaafları var..Ama karşısındakini kırıp dökerek bu zaafını yaşaması karakterinin bozuk olduğunu ve bencil olduğunu gösteriyor...
İnşAllah çok çabuk ve hasarsız atlatır çooook mutlu olursunuz.Sizin için dua edeceğim..

YaKaMoZz-z Allah yardımcın olsun canım o kadar üzüldüm ki ne denir bilmiyorum ama kesinlikle o pisliğin sözleri yalan kendi ezikliğinin farkında aldatınca iyi bi halt ettim sanıyor. Allah ikisinin de binbir türlü cezasını versin gram nefese hasret kalsınlar. Ki zaten Rabbim in ilahi adaleti var canım bulacaktır belasını
Rabbim seni ve çocuklarını korusun en güzel kaderi yazsın size. Gördüğüm kadarıyla çok güçlü bir kadınsın çocukların şuan senin gücüne ihtiyacı var sen dik durdukça onlar da ağır travma almadan atlatacaktır bunu.

135 kilo ile doğru nefes alabiliyorsa yine iyi kfmfmvmvöövövöv. Tık nefes kala kala can çekişmedi ise tek seferde, gel beni bul.
+1000000000

Gecede 5 kezmis sen onu kulahima anlat yakinda geberir kalir kadinin ustunde debelenen balina gibi pis yaratik

İnanın bu hikayeler hep birbirine benziyor, kendilerini iyi hissedecekleri bir aşağı basamağı çok seviyorlar, konunuza bakıyorum simdi.

Benim böyle bir arkadaşım olamaz. Kuaförde anlatmıştı kadın herkesin içinde gururla. Hatta arabasıyla kaza yapmış kasko ödeyene kadar 3 sevgilisinden de parayı almış. Böyle orosp....la isim olmaz
Yanlış anladın beni çevrende böyle arkadaşın var demedim çevrende denk gelmişsin Bi şekilde o yüzden dedim arkadaşının başına da gelince aldatılma olayı o yüzden dedim çevrende böyle insanlar var dikkat et diye biraz espri yaptım kusura bakma amacım canını sıkmak değildi.

Canım çok zor şu aşamada ama senden ricam sitem dolu bir mesaj atman. “ Demek 16 yıl önce aşık olduğun kadın iki çocuğundan önemli. 5 kere sevişince erkek sandın demek. Benim duygularımın hiç önemi yok muydu “ falan gibi. Bu oltaya gelir elbet bir şey yazar. Bunsöylediğim çok çok çok önemli canım. Bak sonra bana dua edersin. Boşanırken yüksek haklar Alman da yollar içinde nafakayı yükseltme davalarında bu söylediğim çok önemli. Lütfen dolaylı yoldan itiraf ettir elinde kanıt olsun. Dolaylı şekilde kaldıkları yeri evi oteli de öğren yüklüce tazminat alırsın. Lütfen yap bunu biraz olsun yarana merhem olur tazminat.

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama çocuklar iyi gözlemcidir. Sadece sizin söylediklerinize bakıp hayatlarına devam etmezler. Gözlemlerler, babanın davranışları sözleri , yapması gerekip yapmadıkları ya da yapmaması gerekip yaptıkları yada en uzak ihtimal çevreden kaynaklı bu düşünceye gelmiş olabilir.

O çevreye biz niye dikkat edelim ki? Eş kişileri dikkat etsin. Erdemli ahlaklı en önemlisi karakterli olurlar ise dikkate bile gerek kalmaz. Evli kadınlardan hoslanan erkeklerde var...
Biz farkediyor muyuz? Dikkat bile etmiyoruz ki...
Mevzu arayıs mevzusu..ne arıyorsan onu buluyorsun.
Allah hayır aratsın. Hayır bulalım..
Pislik arayan pislik bulur zaten. Cehenneme kadar yolları var. Her seçim bir bedel ödetir. Ödeyecekler

Cok surmez az bir zaman sonra kapinizin esigini yalar bu yuzsuz kopek.
Asla ama asla geri vites atmayin hem de asla.
Oyle bir adam cocuklarima dokunamaz dahi .herseyin bir uslubu olur ayrilmak dahi istesen kirmadan uzmeden anlasamiyoruz der ayrilirsin, bu tam bir serefsiz.
Hele hele o kadin, o kadina lafa ne hacet!
Sonsuza kadar gun yuzu goremesinler dilerim.
Ama cocuklariniza sahip cikin nolur.
Onlar icin guclu olun. Aglamayin demiyroum aglayin ki beyniniz berraklassin. Gercekleri net gorebilin.
Ama onlar gormesin.
Onlarin annelerinin guclu olmasina ihtiyaclari var.
Mesaj delil ne varsa toplayin..
Cocuklarini omur billah goremesin haysiyetsiz adam!

Amaç polemik değildi Bu BDV bana göre değilmiş ben en iyisi forumuma kaçayım

[QUOTE="Nefesimmmsin, post: 67545284, member: 838654"
Yanlış anladın beni çevrende böyle arkadaşın var demedim çevrende denk gelmişsin Bi şekilde o yüzden dedim arkadaşının başına da gelince aldatılma olayı o yüzden dedim çevrende böyle insanlar var dikkat et diye biraz espri yaptım kusura bakma amacım canını sıkmak değildi.
[/QUOTE]
Yok canımı sıkmadın Ben zaten aldatilip boşanmış bir kadınım çok dikkat ederim böylelerine. Hepimiz dikkat edelim

Bilmiyorlarmı hiç yakayı ele vereceklerini elbet biliyorlar,ne yaşarsam kar diye düşünüyor adamlarda.
Sonra o diğer kadın ya tekmeyi atacak bırakacak,başka avlar bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…