Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

İmzamı atarım

Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.

Bence şu; o adamı bi kadın tercih edip evlenmeye değer bulmuş ya demekki adamda bişiler var...Onun kıskanması ve benim olacak, ben daha tercih edilebilr olucam düşüncesi...Bi de 2.bi çeşit var onlar da fuckbody olarak sadece düşünenler, evlinin tecrübesi daha iyi diye..

Oğlum anne iyimisin diyor dediğinizde gözlerim istemsiz doldu yaşlar akıyor şuan .
Çok çok üzüldüm gerçekten anlattiginiz herşeye... Ama pik noktam anne iyimisin... Ah yavrum benim

cok uzuldugunuz icin mi gelene gecene begenmedim attiniz? Uzuldugunuz seyle savundugunuz seyler arasinda bir tutarlilik olsun ya.

O adamda bişiler varsa neden gidip aldatıyor eşini nedir sorunu adamın burada,cinsellik mi kıskançlık mı yada başka sebeblermi.

Hic uzulmeyin dicem evet elde degil ama guclu olun. Sizin evlatlarinizdan daha degerli ne olabilir ki. Kokune kibrit suyu boyle erkegin. Gercekten gitmesi hic sorun degil. Bulunmaz hint kumasi degil.
Siz evlwtlarinizla yeni hayat kurun kendinize.

Benzer bir konu yuzunden banim daha bu gun acildi hadi susayim dedim ama gozume batti dayanamadim :) insan hangi kafa ile boyle bir kadini savunup begenmedim atar anlamaya calisiyorum anlayamadim.
Bende anlamadım hatta dedim acaba yazılanları yanlış mı okumuştur diye .
Neyi begenilecek birşey ki

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Çok zor durum rabbim sabır versin size. Lütfen mümkün oldukça üzülmemek için elinizden geleni yapın. Bi gün hayatınız onsuz da normale dönecek. Bu ahlaksızlar yüzünden üzülüp hastalık sahibi olmaya değmez. Bu tür Stresler cilt rahatsızlıklarına zemin hazırlıyor. Lütfen lütfen kendinize iyi bakın.

Hoşgeldin
yeni fark ettim ve anlam veremedim doğrusu

Hosbuldum demek isterdim ama tam banlik bir konu ile sinirim zipladi yine :)

YaKaMoZz-z sizin icin duaedecegim cunku elimden gelen sadece bu. Allah icinize ferahlik versin en kisa zamanda eskisinde daha iyi olun insallah.

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
En azindan biliyorsunuz ve kurtuldunuz o pislikten
Bilmeyip ayakta uyuyan erkekler de var. Yolunuz açık olsun

Amin sönse de sönmese de umurumda değil bana ve çocuklarıma uzak, cehenneme direk olsun inşallah
Boyle birinden kurtuldugun icin sukredeceksin simdi uzulmen cok normal aslinda uzuldugun onun gidisi de degil sozleri bence ama dusunme bak evlatlarin var seni onlar degil sen onlari toparlayacaksin onlara sahip cikacaksin. İmkanin varsa psikologa git derim o serefizleri de birak ne halleri varsa gorsun ikisi de ayni aldatilma korkusuyla yasasin dursun kendince. Hangi yuva yikan huzurla yasamizki bosver arkadasim en degerlilerin seninle onlar icin ayaklan

Benzer bir konu yuzunden banim daha bu gun acildi hadi susayim dedim ama gozume batti dayanamadim :) insan hangi kafa ile boyle bir kadini savunup begenmedim atar anlamaya calisiyorum anlayamadim.
Üye bazlı beğenmedim atıyor

Yakamoz bir süre üzüleceksin ama sonra iyi ki diyeceksin. Nefes aldığını hissedeceksin

Hosbuldum demek isterdim ama tam banlik bir konu ile sinirim zipladi yine :)

YaKaMoZz-z sizin icin duaedecegim cunku elimden gelen sadece bu. Allah icinize ferahlik versin en kisa zamanda eskisinde daha iyi olun insallah.

Oluyor arada ne yaptığını bilmeyenler
Sen sakin ol değmez inan anca sinirler hoplar

YAKAMOZ gece boyunca aklıma geldi pek çok yere yazdım yaşadıklarıma ilgili böyle şeyler duyunca eskiler aklıma geliyor

Bugün sabahta can sıkıcı şeyler oldu
Keşke hayatta da ban olsa bir süre hayattan uzaklaşsak

Keske... Allah senin de gonlune ferahlik versim arkadasim uzuldum Hayat boyle bir sey ne yazik ki hepimiz baska baska konularda sinaniyoruz sinav dunyasi iste

Aldattigi kadina tazminat davasi acabilirsin aile birligine nifak sokup aldatmaya sebebiyetten. Kocandan da yuklu miktar tazminat talep et. Koca olamamis bari etinden sutunden faydalanin eeenn dogal hakkiniz donuna kadar alin elinizden geleni ardiniza koymayin tum yasal haklarinizi isteyin fazlasiyla.

2 gune ondanda bikar alismis kudurmustan beterdir nede olsa. Beter olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…