- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
İmzamı atarımBiliyormusunuz şu anda siz bu hikayenin masumusunuz mazlumusunuz.Allah mazlumun duasını hemen kabul edermiş.
Sizde bol bol evlatlarınız ve kendiniz için dua edin.Beddua etmeyin.Bırakın ilahi adalet verir cezalarını.Tabiki hukuki olarak yapmanız gerekenleri yapın .Çocuklarınızın hakkını sonuna kadar alın..
İnsan acı hiç geçmeyecek sanıyor ama inanın tüm acılar geçiyor..insan sonra sadece üzüldüğüne üzülüyor..Sizi üzgün gördükçe çocukların psikolojisi bozulur..Onlar daha geç atlatır. Tüm hayatlarını etkileyen bir travmaya dönüşür..
Biliyorum çok üzgün çok kırgınsınız ama lütfen çocukların yanında dik durun.Onlara olumsuz şeyler yaşasakta biz güçlü olursak her şeyi kolay aşarız mesajını verin
Onlarda dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmesin..
Tabiki söylemek kolay diyeceksiniz ama siz herseyden once annesiniz ..Çocuklarınızın mutsuzluğundan daha fazla sizi üzebolecek birşey yok.
Bu arada hüzünlü müzik dinlemeyin..Onun söylediklerini kafanızda canlandırmayın....Kendinizi ezik terkedilmiş olarak görmeyin.Karakteri oturmamış bir insanın hataları olarak düşünün....Zira insan işte zaafları var..Ama karşısındakini kırıp dökerek bu zaafını yaşaması karakterinin bozuk olduğunu ve bencil olduğunu gösteriyor...
İnşAllah çok çabuk ve hasarsız atlatır çooook mutlu olursunuz.Sizin için dua edeceğim..
Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.
Oğlum anne iyimisin diyor dediğinizde gözlerim istemsiz doldu yaşlar akıyor şuan .
Çok çok üzüldüm gerçekten anlattiginiz herşeye... Ama pik noktam anne iyimisin... Ah yavrum benim
O adamda bişiler varsa neden gidip aldatıyor eşini nedir sorunu adamın burada,cinsellik mi kıskançlık mı yada başka sebeblermi.Bence şu; o adamı bi kadın tercih edip evlenmeye değer bulmuş ya demekki adamda bişiler var...Onun kıskanması ve benim olacak, ben daha tercih edilebilr olucam düşüncesi...Bi de 2.bi çeşit var onlar da fuckbody olarak sadece düşünenler, evlinin tecrübesi daha iyi diye..
Benimde ilgimi o çekti hep beğenmemiş .cok uzuldugunuz icin mi gelene gecene begenmedim attiniz? Uzuldugunuz seyle savundugunuz seyler arasinda bir tutarlilik olsun ya.
Yakamoz nasılsın bugün dua ediyorum sanaAynen öyle olacağım kendimde o gücü hissediyorum
Şu an durum çok yeni çok canım acıyor sadece
Benimde ilgimi o çekti hep beğenmemiş .
Bende anlamadım hatta dedim acaba yazılanları yanlış mı okumuştur diye .Benzer bir konu yuzunden banim daha bu gun acildi hadi susayim dedim ama gozume batti dayanamadim :) insan hangi kafa ile boyle bir kadini savunup begenmedim atar anlamaya calisiyorum anlayamadim.
Çok zor durum rabbim sabır versin size. Lütfen mümkün oldukça üzülmemek için elinizden geleni yapın. Bi gün hayatınız onsuz da normale dönecek. Bu ahlaksızlar yüzünden üzülüp hastalık sahibi olmaya değmez. Bu tür Stresler cilt rahatsızlıklarına zemin hazırlıyor. Lütfen lütfen kendinize iyi bakın.Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
HoşgeldinBenzer bir konu yuzunden banim daha bu gun acildi hadi susayim dedim ama gozume batti dayanamadim :) insan hangi kafa ile boyle bir kadini savunup begenmedim atar anlamaya calisiyorum anlayamadim.
Hoşgeldin
yeni fark ettim ve anlam veremedim doğrusu
En azindan biliyorsunuz ve kurtuldunuz o pisliktenNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Boyle birinden kurtuldugun icin sukredeceksin simdi uzulmen cok normal aslinda uzuldugun onun gidisi de degil sozleri bence ama dusunme bak evlatlarin var seni onlar degil sen onlari toparlayacaksin onlara sahip cikacaksin. İmkanin varsa psikologa git derim o serefizleri de birak ne halleri varsa gorsun ikisi de ayni aldatilma korkusuyla yasasin dursun kendince. Hangi yuva yikan huzurla yasamizki bosver arkadasim en degerlilerin seninle onlar icin ayaklanAmin sönse de sönmese de umurumda değil bana ve çocuklarıma uzak, cehenneme direk olsun inşallah
Üye bazlı beğenmedim atıyorBenzer bir konu yuzunden banim daha bu gun acildi hadi susayim dedim ama gozume batti dayanamadim :) insan hangi kafa ile boyle bir kadini savunup begenmedim atar anlamaya calisiyorum anlayamadim.
Hosbuldum demek isterdim ama tam banlik bir konu ile sinirim zipladi yine :)
YaKaMoZz-z sizin icin duaedecegim cunku elimden gelen sadece bu. Allah icinize ferahlik versin en kisa zamanda eskisinde daha iyi olun insallah.
Üye bazlı beğenmedim atıyor
Yakamoz bir süre üzüleceksin ama sonra iyi ki diyeceksin. Nefes aldığını hissedeceksin
Oluyor arada ne yaptığını bilmeyenler
Sen sakin ol değmez inan anca sinirler hoplar
YAKAMOZ gece boyunca aklıma geldi pek çok yere yazdım yaşadıklarıma ilgili böyle şeyler duyunca eskiler aklıma geliyor
Bugün sabahta can sıkıcı şeyler oldu
Keşke hayatta da ban olsa bir süre hayattan uzaklaşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?