- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Benim kızım ben hiç bahsetmememe rağmen bu psikolojiye girdi.. Ne yapacağımı şaşırdım, sürekli babanla biz anlaşamadık seninle alakası yok desem de, “babam beni bıraktı , sen babama ve bana iyi davranıyorsun, artık onu görmek istemiyorum “ diyor daha 8 yasındaÜzüldüm çok adam kompleksinden ne yapacağını ne soyliyecegini şaşırmış terbiyesiz
Süreçte siz onemlisiniz Allah'tan psikoloğa gidiyormuşsunuz zaten
Çocuklarınızla ihmal etmeyin aman bu adam yüzünden ve çocuklarınıza babanız sizi de terketti imajı çizmeyin aman biz ayrılıyoruz deyin yoksa terkedilme psikoloji çocukların bilinçaltında hasar bırakmasın
Umarım kolaylıkla atlatırsıniz
Çok teşekkür ederimSinirle saçma sapan bir cümle yazdım sildim nasıl insanlar var ya böyle, ya sen önüne bak gerçekten allah bildiği gibi yapsın böylelerini, ilerde bir gün çıkacak ama o günde senin umrunda olmayacak bu dengesizler. Biliyorum kötüsün, özgüvenin kırıldı, hayatın sonu gibi de geliyor hiç bir şey belki teselli vermiyor ama hiçbir acı hiçbir sevinç sonsuza kadar sürmeyecek her şey yoluna girecek, sen böyle de güclü olacaksın, ölmüş gibi düşün en hafif darbeyle at üstünden lütfen
Başa bela olma ihtimali az karısına yakalanıncaya kadar günlerini gün ediyorlar . ve az çok bir geliri var diye düşünüyorlar. Yani biri tercih ettiyse , evlendiyse , üstüne o adamdan çocukta yaptıysa diğerlerine göre daha iyi olmalı değil mi ?Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.
Kuzum benim bizler 1 yıllık saçma sapan ele gelmez ilişkiler yaşıyoruz da kendimizi neler için suçulyoruz (Bende ayrılık dönemimde aldatılmısım, bunu öğrenmeden önce aramadım, çok naz yaptım, üstüne gittim, ağır konuştum diye kendimi yiyip bitiriyordum meğer adam zaten yedek ayarlamış tanışıyormuş) siz bir hayat kurup aynı evi paylaşıyorsunuz ister istemez kendinizi suçlar küçük detaylar bulursunuz, bunlar çok normal şeyler, ama hepsi geride kalıyor.. tecrübe, ders..İnsan çünkü bu durumda bile az çok zaman zaman kendisini sucluyor.
etrafın çok tehlikeli evliysen gözünü 4 aç benceBöyle bir kadınla konuşmuştum. Evli erkek ikide birde aramıyor hesap sormuyor hediyeler alıyor vs dedi pislik. Kadin 3 evli hıyar bulmuş paraya para demiyordu fahise
Olay zaten çok vahim ama bu söylediği çok çok adice . Size karşı bu kadar zalim olmasının belirli bir sebebi var mı yoksa vicdanını duymamak için mi bu denli çirkinleşiyor?Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Kalitesini belli etmis.Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Benim böyle bir arkadaşım olamaz. Kuaförde anlatmıştı kadın herkesin içinde gururla. Hatta arabasıyla kaza yapmış kasko ödeyene kadar 3 sevgilisinden de parayı almış. Böyle orosp....la isim olmazAllah yardımcımız olsun
etrafın çok tehlikeli evliysen gözünü 4 aç benceAyy benimde vardir mıdır acaba cevrem de gözü evli erkeklerde olan
En azından itiraf edecek yürek varmış diyeceğim ama çok zordur sizin için eminim
Benimki o kadar şey yakalamama rağmen inkar etti daha bir de beni salak yerine koyup o mesajlar otomatik gelmiş dedi düşünebiliyor musunuz
Hala da inkar ediyor ailesine ispat etsin diyormuş haber göndermiş
Ben açtım davayı dosyama de ekledim delillerimi İnşallah herşeyi ortaya çıkacak ki ben de deli yaftasından psikolojik sorunları var yaftasından kurtulacağım
Böyle yaptığından utanmayı bilmeyen,herşeyi söyleyen Bi adama artık hiç soru sorma çünkü her sorduğun soruya içini yakacak cevaplar vermiş. o yüzden yoluna bak yapabildiğin kadarıyla delil topla sonrası inan senin ve çocukların için en hayırlısı olacakBu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor
Karaktersiz insan çok.isyeyene bahane çok. Kadını erkeği hiç farketmez
Ajaksksk ispat etsin mi diyor? Muhatap olmayın, mahkemede görüşürüz deyin. Her yerden engelleyin, bak geçen bir arkadaş sinirle hakaret etmiş, dava açtı herif. Koz vermeyin.En azından itiraf edecek yürek varmış diyeceğim ama çok zordur sizin için eminim
Benimki o kadar şey yakalamama rağmen inkar etti daha bir de beni salak yerine koyup o mesajlar otomatik gelmiş dedi düşünebiliyor musunuz
Hala da inkar ediyor ailesine ispat etsin diyormuş haber göndermiş
Ben açtım davayı dosyama de ekledim delillerimi İnşallah herşeyi ortaya çıkacak ki ben de deli yaftasından psikolojik sorunları var yaftasından kurtulacağım
Bence doğru yapıyorsunuz eğer kazara çocuğunu da bıraktı gitti demiş olsanız düşünsenize iyice bozulacak psikolojisiBenim kızım ben hiç bahsetmememe rağmen bu psikolojiye girdi.. Ne yapacağımı şaşırdım, sürekli babanla biz anlaşamadık seninle alakası yok desem de, “babam beni bıraktı , sen babama ve bana iyi davranıyorsun, artık onu görmek istemiyorum “ diyor daha 8 yasındaDediğiniz gibi olan çocuklara oluyor.. Çocuklarınız için dimdik durun, güçlü olun
İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Otomatik mesaj gelir miymiş hiç ? Dediğiniz gibi bari bu haysiyetsizliği yaptın bari sorumluluğunu al da dik dur değil mi ???? En azından sürekli bu konu açılmaz .
İspat etsin ne demek ya ??? Olmadığını o ispat etsin . O sizin gönlünüzü tekrar kazansın .
Daha dün koltuğun yan taraf derisi yırtılmış 5 yaşındaki bebe bile ben yapmadım anne deyip kendini nasıl savundu anlatamam.
İyi dedim herhalde ben yırttım
Cocuklarini o kadina gostermek isteyecek evlenirseler.Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Ajaksksk ispat etsin mi diyor? Muhatap olmayın, mahkemede görüşürüz deyin. Her yerden engelleyin, bak geçen bir arkadaş sinirle hakaret etmiş, dava açtı herif. Koz vermeyin.
Ustunde gebersin insallah serefsiz it!!Öyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
Aman merak etme, boşanana kadar kudurur, sonra senden önce gider yeni hayatına ayakları totosuna vura vura. Var olan düzen devam edince dilediği haltı yemek tatlı geliyor, umudu kalmayınca rahatlar o da sen de.Yok kendisi ile hiç iletişim kurmuyorum ailesi davayı açınca ben geldi öyle söyledi beklemiyorlardı dava açmamı çünkü arkamdan boşanma diye boşa konuşuyor eşşek gibi gelip benle oturacak tekrar diyormuş
Son kısım benim hikayeme benziyor. Hatta konum var okumak isterseniz.Kuzum benim bizler 1 yıllık saçma sapan ele gelmez ilişkiler yaşıyoruz da kendimizi neler için suçulyoruz (Bende ayrılık dönemimde aldatılmısım, bunu öğrenmeden önce aramadım, çok naz yaptım, üstüne gittim, ağır konuştum diye kendimi yiyip bitiriyordum meğer adam zaten yedek ayarlamış tanışıyormuş) siz bir hayat kurup aynı evi paylaşıyorsunuz ister istemez kendinizi suçlar küçük detaylar bulursunuz, bunlar çok normal şeyler, ama hepsi geride kalıyor.. tecrübe, ders..
Üstelik insanlar ne konuda eksikse o konuyu kapatacak şeyler arıyor, bak cinsellikte yetersizmiş yeterli olduğunu sandığı biri ona iyi gelecek sanıyor, bende de tam tersi eğitim seviyesi çok düşüktü aşağılık kompleksi olmayacak biri tercih etti ama tutkusu olmadığı için hep aklı karıştı gitgelleri oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?