Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Üzüldüm çok adam kompleksinden ne yapacağını ne soyliyecegini şaşırmış terbiyesiz
Süreçte siz onemlisiniz Allah'tan psikoloğa gidiyormuşsunuz zaten
Çocuklarınızla ihmal etmeyin aman bu adam yüzünden ve çocuklarınıza babanız sizi de terketti imajı çizmeyin aman biz ayrılıyoruz deyin yoksa terkedilme psikoloji çocukların bilinçaltında hasar bırakmasın
Umarım kolaylıkla atlatırsıniz

Benim kızım ben hiç bahsetmememe rağmen bu psikolojiye girdi.. Ne yapacağımı şaşırdım, sürekli babanla biz anlaşamadık seninle alakası yok desem de, “babam beni bıraktı , sen babama ve bana iyi davranıyorsun, artık onu görmek istemiyorum “ diyor daha 8 yasında Dediğiniz gibi olan çocuklara oluyor.. Çocuklarınız için dimdik durun, güçlü olun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Elimden geleni yapıyorum.
O 7 Ay da yne de sükrediyorum, en azından kendimi hatalarımı telafi etme zaman verdi Allah bana... Belki onlar içime dert olurdu.
İnsan çünkü bu durumda bile az çok zaman zaman kendisini sucluyor.
Ama çok yıpratıcı idi o süreç.. O nedenle simdi bana o zaman kadar zor gelmiyor.
Bu günümüze şükür.
Geçecek bende biliyorum.
Ama pişmanlığını ya da beni anladığı günlerin gelmesini çok isterim.
Ve evet, genelde beklentiden çıkınca gerçeklesecek olan gerceklesecek... Hep de böyle olmustur...
Olsun, bir sekilde olsun da... Allah yanlarına bırakmasın... Bana ve cocuklarıma değmesinler...

Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.
Başa bela olma ihtimali az karısına yakalanıncaya kadar günlerini gün ediyorlar . ve az çok bir geliri var diye düşünüyorlar. Yani biri tercih ettiyse , evlendiyse , üstüne o adamdan çocukta yaptıysa diğerlerine göre daha iyi olmalı değil mi ?
Aldatılan arkadaşımın süreç sonunda yaptığı yorumdu bu . Zavallıcık iki çocukla kaldı , adam önce o kadına gitti , sonra evine dönmek istedi alınmayınca tekrar o kadına gitti , sonra 4 tane daha farklı kadınla beraber olmuş ve şimdi borç batağında . Bir apart kiralamış orda kalıyor . Arkadaşımız 2+1 ev aldı , kutu gibi çok güzel bir evi var , huzurla içinde yaşıyor . Çocuklar büyüdü , biri hatta bu sene üniversiteye hazırlanıyor .

İnsan çünkü bu durumda bile az çok zaman zaman kendisini sucluyor.
Kuzum benim bizler 1 yıllık saçma sapan ele gelmez ilişkiler yaşıyoruz da kendimizi neler için suçulyoruz (Bende ayrılık dönemimde aldatılmısım, bunu öğrenmeden önce aramadım, çok naz yaptım, üstüne gittim, ağır konuştum diye kendimi yiyip bitiriyordum meğer adam zaten yedek ayarlamış tanışıyormuş) siz bir hayat kurup aynı evi paylaşıyorsunuz ister istemez kendinizi suçlar küçük detaylar bulursunuz, bunlar çok normal şeyler, ama hepsi geride kalıyor.. tecrübe, ders..

Üstelik insanlar ne konuda eksikse o konuyu kapatacak şeyler arıyor, bak cinsellikte yetersizmiş yeterli olduğunu sandığı biri ona iyi gelecek sanıyor, bende de tam tersi eğitim seviyesi çok düşüktü aşağılık kompleksi olmayacak biri tercih etti ama tutkusu olmadığı için hep aklı karıştı gitgelleri oldu...

Allah yardımcımız olsun
Böyle bir kadınla konuşmuştum. Evli erkek ikide birde aramıyor hesap sormuyor hediyeler alıyor vs dedi pislik. Kadin 3 evli hıyar bulmuş paraya para demiyordu fahise
etrafın çok tehlikeli evliysen gözünü 4 aç bence Ayy benimde vardir mıdır acaba cevrem de gözü evli erkeklerde olan

Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Olay zaten çok vahim ama bu söylediği çok çok adice . Size karşı bu kadar zalim olmasının belirli bir sebebi var mı yoksa vicdanını duymamak için mi bu denli çirkinleşiyor?

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Kalitesini belli etmis.
Zor ama yapacak birsey yok.
Daha guclu olmak zorundasiniz.
Bu mikroptan kurtuldugunuz icin hayatiniza saglikli ve mutlu bir sekilde devam edin bence.
Sakin uzulmeyin.
Hayat bu.
O yapmaz dedigimiz herkes yapar emin olun bal gibi de yapar kimseye koru korune guvenmemek lazim. Ese bile .

Allah yardımcımız olsun

etrafın çok tehlikeli evliysen gözünü 4 aç bence Ayy benimde vardir mıdır acaba cevrem de gözü evli erkeklerde olan
Benim böyle bir arkadaşım olamaz. Kuaförde anlatmıştı kadın herkesin içinde gururla. Hatta arabasıyla kaza yapmış kasko ödeyene kadar 3 sevgilisinden de parayı almış. Böyle orosp....la isim olmaz

İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Otomatik mesaj gelir miymiş hiç ? Dediğiniz gibi bari bu haysiyetsizliği yaptın bari sorumluluğunu al da dik dur değil mi ???? En azından sürekli bu konu açılmaz .
İspat etsin ne demek ya ??? Olmadığını o ispat etsin . O sizin gönlünüzü tekrar kazansın .
Daha dün koltuğun yan taraf derisi yırtılmış 5 yaşındaki bebe bile ben yapmadım anne deyip kendini nasıl savundu anlatamam.
İyi dedim herhalde ben yırttım

Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Böyle yaptığından utanmayı bilmeyen,herşeyi söyleyen Bi adama artık hiç soru sorma çünkü her sorduğun soruya içini yakacak cevaplar vermiş. o yüzden yoluna bak yapabildiğin kadarıyla delil topla sonrası inan senin ve çocukların için en hayırlısı olacak

Ajaksksk ispat etsin mi diyor? Muhatap olmayın, mahkemede görüşürüz deyin. Her yerden engelleyin, bak geçen bir arkadaş sinirle hakaret etmiş, dava açtı herif. Koz vermeyin.

Bence doğru yapıyorsunuz eğer kazara çocuğunu da bıraktı gitti demiş olsanız düşünsenize iyice bozulacak psikolojisi
Çocuklarımız bizim en kıymetlilerimiz onlara yuklememek lazım böyle bir duyguyu zira biz bile zor kaldıramiyoruz terkedilme duygusunu

Bunun dediği tek şey ben birşey yapmıyorum o kafasında kurup kurup uyduruyor demiş daha en son tartışmamız da iş şiddete kadar geldi o konuda da ben yapmadım o kendini dövdü demiş :) güler misin ağlar mısın cidden o kadar yüzsüz kii

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Cocuklarini o kadina gostermek isteyecek evlenirseler.
Ne var diyecek esim oldu benim , yanima gelsinler onla tanissinlar
Asla! Izin verme!
Oyle karaktersiz bir kadin bunu hak etmiyor.
O adam da! Bak sakin.
Gerekirse cekismeli ac. Ihanete ugradim de mahkeme zaten velayeti saa verir

Ajaksksk ispat etsin mi diyor? Muhatap olmayın, mahkemede görüşürüz deyin. Her yerden engelleyin, bak geçen bir arkadaş sinirle hakaret etmiş, dava açtı herif. Koz vermeyin.

Yok kendisi ile hiç iletişim kurmuyorum ailesi davayı açınca ben geldi öyle söyledi beklemiyorlardı dava açmamı çünkü arkamdan boşanma diye boşa konuşuyor eşşek gibi gelip benle oturacak tekrar diyormuş

Ustunde gebersin insallah serefsiz it!!
Görsün zebanileri de biblo gibi karsisinda! Pislik!!

Aman merak etme, boşanana kadar kudurur, sonra senden önce gider yeni hayatına ayakları totosuna vura vura. Var olan düzen devam edince dilediği haltı yemek tatlı geliyor, umudu kalmayınca rahatlar o da sen de.

Son kısım benim hikayeme benziyor. Hatta konum var okumak isterseniz.
Demek ki bu da o 7ayda git gel yasadı hep.
Bizimkinde de asağılık kompleksi vardı, çok çok alt seviyede birisine gitti. Kızın özelliklerini yazsam simdi ayıp olur yazmayayım avam bi kız işte. Kız bir de bekar.
Evde kalacak korkusuna herhalde bir de ilk kez birisi peşinde koşunca sanrım ne oluyor lan dedi diye düşünüyorum. Yoksa aklı fikri yerinde olan evli adam bana bakıyor diye utanır onu utandırır. Haddini bildirir. İstemem yan cebime koy demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…