Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Benim eski es kisisi ayrilmamak icin guya 40 takla atmisti, ayrildiktan 1 sene sonra kosa kosa yeniden evlendi
Nabza göre şerbetçiymiş maşallah
Daldan dala koşup yoruluyor dengesizler kimisi dediğim gibi aman aşığım ölüyorum ama kfam rahat değil deyip bi kendine göre uysal bulup evleniyor , kimiside sonra geri aşk peşine düşüyor, insan yanılırda bunlar karaktersizlik ya
Sinirle saçma sapan bir cümle yazdım sildim nasıl insanlar var ya böyle, ya sen önüne bak gerçekten allah bildiği gibi yapsın böylelerini, ilerde bir gün çıkacak ama o günde senin umrunda olmayacak bu dengesizler. Biliyorum kötüsün, özgüvenin kırıldı, hayatın sonu gibi de geliyor hiç bir şey belki teselli vermiyor ama hiçbir acı hiçbir sevinç sonsuza kadar sürmeyecek her şey yoluna girecek, sen böyle de güclü olacaksın, ölmüş gibi düşün en hafif darbeyle at üstünden lütfen

Babannem de demişti '' İrkeeen güzeli çikini olmas.'' diye. '' Artık oluyor. '' demiştim bak şu emoji gibi diş gösterip sırıtarak.
O değil benim bünyem ikinci bir aldatma delil toplama konusunu kaldıramayacak daha ilkinden çıkamadım günde iki üç defa mesaj kutusuna bakıp duruyorum saplantılı bir hâl aldı bende

Benim yakın bir arkadaşım şerefsizin biriyle evliydi. Adam cinsel sorunlarım var kuş uçmuyor diyerek yıllarca kadınla kardeş kardeş uyumuşlar. Kadin da ballar pekmezler keciboynuzlari yedirip kuşun sağlığı için uğraşıyordu. Halbuki adamın iş yerinde bir kadın varmış kuş ona yuva yapmış. Bizim kıza hayatı zindan etti. Hatta ağlıyordu ben böyleyim istersen terket diye. En son yakalandı ve sen kadın misin demiş arkadaşıma. Kadin donsuz sutyensiz karsiliyormus adami ağzında lolipop la. Bizimki de çalışıp kredi borcu ödüyordu. Boylelerinin boyu poşu herşeyi devrilsin yarabbim

Ayy bide lolipop mu,yok artık gerçi mesajları kapıdan vermişte

Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız . Artık mümkün olduğunca ( maddi olarak) en az zararla bu evliliği bitirip , önünüze bakmanız lazım.
İki tane evladınız varmış . Büyüğün uzaktan eğitimi başlamıştır . Güzelce kahvaltınızı yapın. Siz de yemeye gayret edin . Çocuklar için sağlıklı olmanız ve sağlıklı kararlar alabilecek durumda olmalısınız .
Karşı tarafa söylenecek çok söz var ama boşverin. Bir arkadaşınız veya bir komşunuz varsa çocukları emanet edip bir hava alın . Azıcık gezin . Sonrasında da bir avukatla görüşüp yol haritası çizin kendinize .
Zor biliyorum ama geçmişte takılıp kalma . Seninle hiçbir alakası yoktu yaşadığın olayların .

Lolipop mu topitop mu kadın adamın karşısında yaliyormus
Bunu bazı filmlerde de gördüm , neresi erotik anlayamadım . Benim aklıma diş hassasiyeti ve yere damlarsa yapış yapış oluyor o var . Küçük oğlum çok seviyor haftada bir alıyorum ama muhakkak parkeye ağzından damlatıyor

Onlara sorsan erotik derler,hayal güçleri yüksek herhalde

En azından itiraf edecek yürek varmış diyeceğim ama çok zordur sizin için eminim
Benimki o kadar şey yakalamama rağmen inkar etti daha bir de beni salak yerine koyup o mesajlar otomatik gelmiş dedi düşünebiliyor musunuz
Hala da inkar ediyor ailesine ispat etsin diyormuş haber göndermiş
Ben açtım davayı dosyama de ekledim delillerimi İnşallah herşeyi ortaya çıkacak ki ben de deli yaftasından psikolojik sorunları var yaftasından kurtulacağım

Beterin beteri varmiş

Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.
Böyle bir kadınla konuşmuştum. Evli erkek ikide birde aramıyor hesap sormuyor hediyeler alıyor vs dedi pislik. Kadin 3 evli hıyar bulmuş paraya para demiyordu fahise

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Çok çok çok üzüldüm Hayat kurduğunu sanacak ama emin ol ki mutluluğu uzun sürmeyecek.. Ah alanın ahı kimsede kalmaz.. Sen kendini betbat hissetme, suçlu hissetme asla... Sirkeleneceksin , kendine geleceksin, çocuklarınla önüne bakacaksın... Kendini paralasanda hersey olacağına varıyor.. O yüzden kendini ne kadar az yıpratırsan o kadar karlı olursun..

Böyle bir kadınla konuşmuştum. Evli erkek ikide birde aramıyor hesap sormuyor hediyeler alıyor vs dedi pislik. Kadin 3 evli hıyar bulmuş paraya para demiyordu fahise
İşin kolayını bulmuş işte,beleşe gelen para nasılsa haram ya haram hemde çok günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…