- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Cinsel hayatınızda sorunlar mı vardı? Onu kastediyor sanırımKendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Tükürmek az bunlara toplanıp ağızlarına s...maliO... nun da ş....sizin de katmerlisini okuduk bu konuda da.
Karşımda olsalar da ağız dolusu tükürsem puuuuu diye
Nabza göre şerbetçiymiş maşallahBenim eski es kisisi ayrilmamak icin guya 40 takla atmisti, ayrildiktan 1 sene sonra kosa kosa yeniden evlendi
Daldan dala koşup yoruluyor dengesizler kimisi dediğim gibi aman aşığım ölüyorum ama kfam rahat değil deyip bi kendine göre uysal bulup evleniyor , kimiside sonra geri aşk peşine düşüyor, insan yanılırda bunlar karaktersizlik yaArkadaşımın başına birebir aynısı geldi. Kavuşulamamış aşk hikayesiydi adama göre. Neyse kız boşandı adam onunla evlendi. Üstüne kızları oldu. Adam mutsuz pişman bitik. Arkadaşıma imalı sözler paylaşıyor ama daha konuşmaya cesaret edemedi. Yakında ayağına kapanacak kızın. Bu hiç değişmez. İlahi adalet
Sinirle saçma sapan bir cümle yazdım sildim nasıl insanlar var ya böyle, ya sen önüne bak gerçekten allah bildiği gibi yapsın böylelerini, ilerde bir gün çıkacak ama o günde senin umrunda olmayacak bu dengesizler. Biliyorum kötüsün, özgüvenin kırıldı, hayatın sonu gibi de geliyor hiç bir şey belki teselli vermiyor ama hiçbir acı hiçbir sevinç sonsuza kadar sürmeyecek her şey yoluna girecek, sen böyle de güclü olacaksın, ölmüş gibi düşün en hafif darbeyle at üstünden lütfenKişilik problemi yasayan, gecmisi travma dolu.. Aile yasantısı kötü olan, çocukluğu suclanarak ezilerek bastırılarak yasamıs erkekler için pek de sasırtıcı değil sanırım bu durumlar....
Zira kaliteli bir ruh, kişilik, karakter sahibi erkek veya kadın kısacası İNSAN zaten yapmaz.
O değil benim bünyem ikinci bir aldatma delil toplama konusunu kaldıramayacakBabannem de demişti '' İrkeeen güzeli çikini olmas.'' diye. '' Artık oluyor.'' demiştim bak şu emoji gibi diş gösterip sırıtarak.
Bunu şu nedenle sorudum erkeklerde cinsel isteksizlik vs durumları ile suçlandığunda kendisini ispatlamak amaçlı böyle davranışlar çok oluyorCinsel hayatınızda sorunlar mı vardı? Onu kastediyor sanırım
Ayy bide lolipop mu,yok artık gerçi mesajları kapıdan vermişteBenim yakın bir arkadaşım şerefsizin biriyle evliydi. Adam cinsel sorunlarım var kuş uçmuyor diyerek yıllarca kadınla kardeş kardeş uyumuşlar. Kadin da ballar pekmezler keciboynuzlari yedirip kuşun sağlığı için uğraşıyordu. Halbuki adamın iş yerinde bir kadın varmış kuş ona yuva yapmış. Bizim kıza hayatı zindan etti. Hatta ağlıyordu ben böyleyim istersen terket diye. En son yakalandı ve sen kadın misin demiş arkadaşıma. Kadin donsuz sutyensiz karsiliyormus adami ağzında lolipop la. Bizimki de çalışıp kredi borcu ödüyordu. Boylelerinin boyu poşu herşeyi devrilsin yarabbim
Lolipop mu topitop mu kadın adamın karşısında yaliyormusAyy bide lolipop mu,yok artık gerçi mesajları kapıdan vermişte
Gözümden yaşlar geldi gülecem diyeLolipop mu topitop mu kadın adamın karşısında yaliyormus
Bunu bazı filmlerde de gördüm , neresi erotik anlayamadım . Benim aklıma diş hassasiyeti ve yere damlarsa yapış yapış oluyor o var . Küçük oğlum çok seviyor haftada bir alıyorum ama muhakkak parkeye ağzından damlatıyorLolipop mu topitop mu kadın adamın karşısında yaliyormus
Onlara sorsan erotik derler,hayal güçleri yüksek herhaldeBunu bazı filmlerde de gördüm , neresi erotik anlayamadım . Benim aklıma diş hassasiyeti ve yere damlarsa yapış yapış oluyor o var . Küçük oğlum çok seviyor haftada bir alıyorum ama muhakkak parkeye ağzından damlatıyor
Beterin beteri varmişBenim yakın bir arkadaşım şerefsizin biriyle evliydi. Adam cinsel sorunlarım var kuş uçmuyor diyerek yıllarca kadınla kardeş kardeş uyumuşlar. Kadin da ballar pekmezler keciboynuzlari yedirip kuşun sağlığı için uğraşıyordu. Halbuki adamın iş yerinde bir kadın varmış kuş ona yuva yapmış. Bizim kıza hayatı zindan etti. Hatta ağlıyordu ben böyleyim istersen terket diye. En son yakalandı ve sen kadın misin demiş arkadaşıma. Kadin donsuz sutyensiz karsiliyormus adami ağzında lolipop la. Bizimki de çalışıp kredi borcu ödüyordu. Boylelerinin boyu poşu herşeyi devrilsin yarabbim
Böyle bir kadınla konuşmuştum. Evli erkek ikide birde aramıyor hesap sormuyor hediyeler alıyor vs dedi pislik. Kadin 3 evli hıyar bulmuş paraya para demiyordu fahiseEvli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.
Çok çok çok üzüldümNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
İşin kolayını bulmuş işte,beleşe gelen para nasılsa haram ya haram hemde çok günah.Böyle bir kadınla konuşmuştum. Evli erkek ikide birde aramıyor hesap sormuyor hediyeler alıyor vs dedi pislik. Kadin 3 evli hıyar bulmuş paraya para demiyordu fahise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?