Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

sizin eşinizin durumu nasıl, hareketleri v.s düzeldi mi

Büyük konuşmak gibi olacak ama böyle şey başıma gelse direkt boşarım. Parmağımın ucuna dokunamaz. 2004 ten beri ilişkisi olduğuna inanamadım, bu kadın yeni bence. Ne kadınlar geçmiştir. Yok evine dön yuvana sahip çık diyen, ikinci olmayı kabullenen kadın, günahını da almak istemiyorum ama biraz şüpheli bir tip. Nur35nur un anlattığı kadın gibi böyle 3 ünü beşini idare ediyor olabilir. Böyle garip gurip tiplerle yatağa giren adam bana dokunamaz, hastalık getirir mazallah çoluk çocuğum var yahu.

Kesinlikle. Adam azcik paraliysa parasini yemeye yanindadir yoksa kim evli 135 kilo iki cocuk babasi bi adama mucizevi bisekilde tapar?
Hastaligin dibini tasir bu pislik.
Bence konu sahibi bi enfeksiyon hastaliklari bolumunde test yaptirsin. Ciddiyim hayatinin en buyuk yikimi olmasin bu adi adam..

İşte birde metresligi savunan bayağılar var. Bundan 2 gün önce Nihal adında biri kaldırmış buralarda diyordu ki ben lojistik sahibi evli bir erkekten teklif geldi ev acicakti çokta hoslanmistim o adam töre gereği bosanamiyordu bende aslında kabul edecektim vs ... Ben böyle kadınları kadın görünümlü şeytanları anlayamıyorum. Bir başkasının yuvasını yikinca nasıl mutlu olabileceklerini zannediyorlar velev ki an içinde mutlu oldular hiç mi empati yapamıyorlar hiç mi ... Vicdansız mahluklar . Bunun adı aşk değil ,aşkı maski geçin bunun adı cinsellik bunun adı bel altı aşkı başka hicbisey değil.
Güçlü olun ayakta durun , herşeyden evvel o iki erkek evladı için ayakta kalın yarın o namustan bir haber babalarının yüzüne bakacaklarini sanmayın . Allah yar ve yardımcınız olsun .
Hadi bu pislikleri yaptın sabahlara dek ne bok yediklerini niye anlatır bir insan. Evli bir erkekle beş taş oynanmayacagini herkes bilir . Ne gerek var iyice sizi yaralamaya şaka gibi sandım o yazdıklarınızı inanmıyorum keşke bir deliliniz olsa keşke

Kadınların o adamlara yaptığı yok ki. Hepsi rol. Aşkım hayatım erkeğim lafları havada uçuşuyor. Eski eşimin mesajlasmalarini okuduğumda şok olmuştum. Kadının mesajları aşkım la başlayıp erkeğim le devam edip ömrüm le bitiyordu...
Ornektir;

Aşkım rüyamda seni gördüm. Heyecandan sırılsıklam olmuştum erkeğim. Nefesini kokunu opusune hasret kaldım ömrüm. Özlendin.

Bu iğrenç mesajı ölene dek unutmayacağım. Ben hamileyken amip kocama yazmış.

Evli erkeklerde ne bulurlar acaba,cazip mi geliyor yoksa başka bişimi acaba.
Evli erkekler cazip gelmiyor. Ama evli erkekler evli olduklarını genelde saklıyorlar. Kadının artık ona bağlandığını hissettiğinde söylüyor. İstediğiniz gibi nitelendirin ama o eşikten sonra vazgeçmek zor geliyor. Yoksa erkek erkektir. Bu genelde olan. Evli olduğunu bilip part time ilişkiye başlayanlar da var. Onu hiç anlamıyorum

Bazı kadınlarda bilerek devam ediyor bu ilişkiye,bilmeyen olabilir sonra öğrenince devam eden de var bırakanda var.

bence bu adamdan kurtulduğunuza sevinin. bahane olmuş aldatması. kim sever, tip yok, karakter yok, performans yok. ezikk ..

Zaten bu arizona kertenkelesinin avına yaklaşma şekli..Önce uygun aptallıkta ve özgüvensiz bir adam bulunur.Onun sönük tarafları şişirilir.Ve o adam şiştikçe heybetlenir o kadar şişerki çevresini göremez hale gelir..Adam değilse adamın lafından , erkek gibi hissedemeyen ezikse erkeğim lafından, beceriksizse iyi beceriyorsun lafından başka birşey duyamaz hale gelir..Sonda onu şişiren kişi hava vetmeyi bırakınca yavaş yavaş söner yada başka birini şişirmeye gittince adamında balonu puff diye patlar..Sonra soluğu onu ezik halinde bile kabullenen eşe gider.Yine kabul edecek sanır ama eş onun artık hiçbir halini istemez .O da kendini ya kabul edecek yada şişirecek başka avlar bulmaya çalışır..Ama avcı değil hep av olur..

Normalde bela okumak iyi değil hele tanımadığım birine de direkt Allah belanı versin dedim.

Part time ilişki. Çok güzel bu.

Allah belalarını versin kanım dondu.

Allah belalarını versin böyle kadınların.

Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Onun erkekliğine tüküreyim. Erkeklik sorunu yokmus. Asıl sorun adamlığında, insanlığında.
Hiç merak etmeyin yarına kalır ama asla yanına kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…