- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Keşke siz de aynı şeyi kendiniz icin yapabilsenizBoyle birinden kurtuldugun icin sukredeceksin simdi uzulmen cok normal aslinda uzuldugun onun gidisi de degil sozleri bence ama dusunme bak evlatlarin var seni onlar degil sen onlari toparlayacaksin onlara sahip cikacaksin. İmkanin varsa psikologa git derim o serefizleri de birak ne halleri varsa gorsun ikisi de ayni aldatilma korkusuyla yasasin dursun kendince. Hangi yuva yikan huzurla yasamizki bosver arkadasim en degerlilerin seninle onlar icin ayaklan
Allah onu bildigi gibi yapar.Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Siz mukemmel bi kadin mukemmel bi annesiniz bu yazdiklarinizdan sonra sizi gormeden mukemmel bi insan oldugunuzu anladim. Emin olun o cocuklariniz buyuyecek ve size oyle bir sahip cikacaklarki su hayatta olusturdugunuz esere gururla bakacaksiniz. O babalari saniyormu buyuduklerinde cocuklar yuzune bakar. Tukurmeye bile layik gormeyecekler. Guclu olun ama aglamak istediginizde aglayin kendinizi tutmayin ama yasal haklarinizi bir bir ogrenip fazla fazla isteyin bunu kendiniz icin, cocuklar icin ve feda ettiginiz 11 sene icin hak gorun..Çok doğru yazdıklarınız çocuklarımın yanında hiç ağlamadım çok sıradanlaştırdım müziği açıp deli gibi dans ettik hoplaya zıplaya hiç yüzümü asmadım büyük oğlum gidip gelip gözümün içine bakıyor anne iyi misin
Neden bu kadar mutlusun diye bile sordu her zaman ki halim olduğunu onlarla olduğum için hep mutlu olacağımı söyledim
Benim bu duruşumdan sonra oğlumun kaygısı bi tık daha azaldı
Takip edeceğim çocuklarımda bi farklılık sezersem pedagojik yardım da alacağım onlar için
Ama bunlar hep dışım, ya içim yangın yeri hiç dinmiyor içimdeki ses susmuyor ne uyku ne yeme ne içme
Bunları çok acil toparlamam lazım
Ayakta uyutan erkek demek istedimEn azindan biliyorsunuz ve kurtuldunuz o pislikten
Bilmeyip ayakta uyuyan erkekler de var. Yolunuz açık olsun
Malesef annene aşkından ölüp bitmiyor. Muhtaç ve başka çaresi yok. Eski gücü, gençliği ve parası olsa yine aynı şeyi yapar. Malesef anneniz çok yanlış yapıyor.Daha önce farklı bir konuda da yazmıştım. Babamda bize aynı şeyleri yaşatmıştı kadını eve bile getirdi bizi kovup tabi o zaman küçüktük. Şimdi ama annemin merhametine muhtaç, hasta ve annem bakıyor ve de anneme aşkından ölüp bitiyor
Malesef annene aşkından ölüp bitmiyor. Muhtaç ve başka çaresi yok. Eski gücü, gençliği ve parası olsa yine aynı şeyi yapar. Malesef anneniz çok yanlış yapıyor.
Allahin internet exploreri, 5g hizla yandexe gecis yapmis bi gecede demekki. 135 kilosun sen kendine gel tosbik
Parayı bulsa muhtaç olmasa anında terkeder annesini. Keşke tekmeyi vursaydiMalesef annene aşkından ölüp bitmiyor. Muhtaç ve başka çaresi yok. Eski gücü, gençliği ve parası olsa yine aynı şeyi yapar. Malesef anneniz çok yanlış yapıyor.
Hayır emojiyi o anlamda anlamadım. Şu anda minnet için bile ölüp bitmemesi bile mesajımı aslında haklı çıkarıyor. Annenizin tercihidir ama çok çok yanlış yapıyor. Eğer imkanınız varsa annenizi bu durumdan kurtarın.Aşkından ölüp bitiyor derken oo annemi seviyor anlamında yazmadım zaten emoji koydum ama anlaşılmamış sanırım.
O annenize aşık falan değil kendinizi kandırmayıDaha önce farklı bir konuda da yazmıştım. Babamda bize aynı şeyleri yaşatmıştı kadını eve bile getirdi bizi kovup tabi o zaman küçüktük. Şimdi ama annemin merhametine muhtaç, hasta ve annem bakıyor ve de anneme aşkından ölüp bitiyor
@zorunlunick gelene geçene beğenmedim atmışsın masaldaki baş kahraman sen misin yoksa ?
Şu 2 mesajın içeriği aynı, evli bir adamla birlikte olan kadın suçlaması yapılmış, birininkine gülücükler atılırken diğerine beğenmedim yapılmış.Valla sitedeki genel konuşmalarına baktığımda çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .
O annenize aşık falan değil kendinizi kandırmayı
O şuan muhtaç ve oyununu iyi oynuyor hepsi bu
Ben aşık derken lafın gelişi söylemek istedim. Yani çok çok farklı konular var yazamıyorum. Sadece konu sahibine karşı tarafın asla mutlu olamayacağını demek istedim bu kadar..
Başak bir kadına karşı galip gelme duygusu mu acaba. 135 kiloluk adam diyor valla başka sebep bulamadımO adamda bişiler varsa neden gidip aldatıyor eşini nedir sorunu adamın burada,cinsellik mi kıskançlık mı yada başka sebeblermi.
Terbiyesiz pislik kendini halt sanıyor. Eşini aldatınca erkek oldun aferinÖyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?