Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Keşke siz de aynı şeyi kendiniz icin yapabilseniz

Belli ki bamya pipilinin kuyruk acısı var size karşı. Zira aldatma sonrası intikam alır gibi tüm detayları sizinle paylaşması bunu düşündürdü bana. Belli ki özgüven problemi var ve sizin ondan daha üstün olduğunuzu ya da böyle hissettirdiğinizi düşünüyor.

Kadın biblo gibi demiş ya emin olun matruşkadır o. Aldatan adamların ortak cümlesi bu sanırım. "sen beni erkek gibi hissettirmedin" sülük pipine rağmen bunu yapmak zordu demek var ama işte demiyor kadınlar.

Ben sizin aşk acısı çektiğinizi düşünmüyorum. Yazdıklarından anladığım kadarıyla bamya pipinin bunları size yaşatmış olmasını sindiremiyorsunuz. Sen bamya pipi, sen kim köpek hissiyatı ile acı çekiyorsunuz. Belki bir de alışkanlık. Her türlü zordur tabi aldatılmak lakin acınızı hafifletecekse, gecede 5 falan hep yalan bacım. Sülük bir anda bereket tanrısına dönüşmez.

Siz bir doktora gidin, bir rahatlayın. Sonra da boşayın gitsin. Sonraki yıllarda gecede beş kez yapacak bir pipili ile karşılaşır iseniz mesaj atarsınız "ay çok haklısın gecede 5 fenaymış" diye ahshsh.

Kimse söylememiş muhtemelen acı çekiyorsunuz diye ama ben söylemek istedim. Eşiniz ne yaparsa yapsın size yapıyor. Çocuklarına değil. Dolayısıyla çocuklarımı bir daha göremez vs demeniz doğru değil. Çocuklar onun da çocuğu şerefsiz bir koca olsa da. Hem ne münasebet. Eşek gibi bakacak çocuklarına, sorumluluk da alacak, maddi manevi ihtiyaçlarını da karşılayacak. Ne güzel dünya o öyle, metresle sabahlar olmasın siz de tek başınıza iki çocuğun sorumluluğunu alın. Yok ya. Sizin olduğu kadar onun da çocukları. Sakın gururu abartıp benim sana ihtiyacım yok çocuklarıma bakarım vs deyip ekmeğine yağ sürmeyin. Aksine iki çocuğu olduğunu her daim hatırlatın. Manevi olarak çocukların yanında olup olmayacağı onun tercihi ve sizin müdahale etmeye hakkınız yok ama paşa paşa maddi destek verecek.

Siz mukemmel bi kadin mukemmel bi annesiniz bu yazdiklarinizdan sonra sizi gormeden mukemmel bi insan oldugunuzu anladim. Emin olun o cocuklariniz buyuyecek ve size oyle bir sahip cikacaklarki su hayatta olusturdugunuz esere gururla bakacaksiniz. O babalari saniyormu buyuduklerinde cocuklar yuzune bakar. Tukurmeye bile layik gormeyecekler. Guclu olun ama aglamak istediginizde aglayin kendinizi tutmayin ama yasal haklarinizi bir bir ogrenip fazla fazla isteyin bunu kendiniz icin, cocuklar icin ve feda ettiginiz 11 sene icin hak gorun..

Malesef annene aşkından ölüp bitmiyor. Muhtaç ve başka çaresi yok. Eski gücü, gençliği ve parası olsa yine aynı şeyi yapar. Malesef anneniz çok yanlış yapıyor.

Malesef annene aşkından ölüp bitmiyor. Muhtaç ve başka çaresi yok. Eski gücü, gençliği ve parası olsa yine aynı şeyi yapar. Malesef anneniz çok yanlış yapıyor.

Aşkından ölüp bitiyor derken oo annemi seviyor anlamında yazmadım zaten emoji koydum ama anlaşılmamış sanırım.

Parayı bulsa muhtaç olmasa anında terkeder annesini. Keşke tekmeyi vursaydi

Aşkından ölüp bitiyor derken oo annemi seviyor anlamında yazmadım zaten emoji koydum ama anlaşılmamış sanırım.
Hayır emojiyi o anlamda anlamadım. Şu anda minnet için bile ölüp bitmemesi bile mesajımı aslında haklı çıkarıyor. Annenizin tercihidir ama çok çok yanlış yapıyor. Eğer imkanınız varsa annenizi bu durumdan kurtarın.

O annenize aşık falan değil kendinizi kandırmayı
O şuan muhtaç ve oyununu iyi oynuyor hepsi bu

@zorunlunick gelene geçene beğenmedim atmışsın masaldaki baş kahraman sen misin yoksa ?

Valla sitedeki genel konuşmalarına baktığımda çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .
Şu 2 mesajın içeriği aynı, evli bir adamla birlikte olan kadın suçlaması yapılmış, birininkine gülücükler atılırken diğerine beğenmedim yapılmış.
YaKaMoZz-z üzülüp derdini paylaşmaya çalışırken birbirinize olan ithamlarınız ve dilleriniz çok çirkin.

Hanımlar lütfen herkes üsluplarına dikkat etsin rica ediyorum.

O annenize aşık falan değil kendinizi kandırmayı
O şuan muhtaç ve oyununu iyi oynuyor hepsi bu

Ben aşık derken lafın gelişi söylemek istedim. Yani çok çok farklı konular var yazamıyorum. Sadece konu sahibine karşı tarafın asla mutlu olamayacağını demek istedim bu kadar..

Ben aşık derken lafın gelişi söylemek istedim. Yani çok çok farklı konular var yazamıyorum. Sadece konu sahibine karşı tarafın asla mutlu olamayacağını demek istedim bu kadar..

Orda hiç lafın gelişi gibi durmamış baya emojilerle desteklenmiş
Asla mutlu olamaz demekle sizin yorumda pek olmamış
Öyle anlaşılmıyor okuyunca ha pişman oldu geldi gibi anlam çıkıyor gibi

Tabiki vardır hayatınızda yaşanan kötü şeyler

Ama yine diyorum babanız muhtacligin verdiği durumdan dolayı aşık annenizle ilgisi yok
Tekrar eski hayatına dönse yine aynısını yapar
Pişman olan kişi muhtaçken aşık olmaz

Aşk dediği şey cinsellikten öte bir durum değil.Farkındaysan sürekli yatakta şöyle böyle, erkekliğimi hissettirdi gibi cümleler... Konunun öznesi cinsellik..
Hani,çok anlayışlı,çok saygılı,çok akıllı ya da herhangi insanı güzel ozellikler değil.Anlattıgı herşeyin ucu cinsellik..
Ve bunu sana bu kadar açıkça anlatması da ispat çabası.. Muhtemelen senin karşında bu konuda çok ezilmiş.. Şimdi sana kendini ispatlıyor..Baya dokunmuş zamanında biseyler.
Karşıda ki kadında enteresan..Bu ilişkide duygu namına bişey yok.Olsa, git karınla yat demez..Kim paylaşmak ister ki öyle yada böyle sevdiği birini..
Bunları düşün için soğusun biraz.İki çıplak bir Hamamda buluşmuş.
Heyecan bitince başlar kürkçü dükkanının kapısını tiklatmaya...

Terbiyesiz pislik kendini halt sanıyor. Eşini aldatınca erkek oldun aferin Nasıl söyleyebilir bunları Allah sabır versin, kısa zamanda kurtarsın sizi bu pislikten. Aldattığını pişkin pişkin anlatıyor madem haklarınızı alın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…