- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Allahaskina nasıl bilmeyecekler? Adam akşamları yok olursa, sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle foto paylaşmazsa, telefon gizlerse belli ki evli. Hepsi biliyor evli olduklarımı da işlerine geliyor.Bazı kadınlarda bilerek devam ediyor bu ilişkiye,bilmeyen olabilir sonra öğrenince devam eden de var bırakanda var.
Ayyy inanın sesli güldümBelli ki bamya pipilinin kuyruk acısı var size karşı. Zira aldatma sonrası intikam alır gibi tüm detayları sizinle paylaşması bunu düşündürdü bana. Belli ki özgüven problemi var ve sizin ondan daha üstün olduğunuzu ya da böyle hissettirdiğinizi düşünüyor.
Kadın biblo gibi demiş ya emin olun matruşkadır o. Aldatan adamların ortak cümlesi bu sanırım. "sen beni erkek gibi hissettirmedin" sülük pipine rağmen bunu yapmak zordu demek var ama işte demiyor kadınlar.
Ben sizin aşk acısı çektiğinizi düşünmüyorum. Yazdıklarından anladığım kadarıyla bamya pipinin bunları size yaşatmış olmasını sindiremiyorsunuz. Sen bamya pipi, sen kim köpek hissiyatı ile acı çekiyorsunuz. Belki bir de alışkanlık. Her türlü zordur tabi aldatılmak lakin acınızı hafifletecekse, gecede 5 falan hep yalan bacım. Sülük bir anda bereket tanrısına dönüşmez.
Siz bir doktora gidin, bir rahatlayın. Sonra da boşayın gitsin. Sonraki yıllarda gecede beş kez yapacak bir pipili ile karşılaşır iseniz mesaj atarsınız "ay çok haklısın gecede 5 fenaymış" diye ahshsh.
Kimse söylememiş muhtemelen acı çekiyorsunuz diye ama ben söylemek istedim. Eşiniz ne yaparsa yapsın size yapıyor. Çocuklarına değil. Dolayısıyla çocuklarımı bir daha göremez vs demeniz doğru değil. Çocuklar onun da çocuğu şerefsiz bir koca olsa da. Hem ne münasebet. Eşek gibi bakacak çocuklarına, sorumluluk da alacak, maddi manevi ihtiyaçlarını da karşılayacak. Ne güzel dünya o öyle, metresle sabahlar olmasın siz de tek başınıza iki çocuğun sorumluluğunu alın. Yok ya. Sizin olduğu kadar onun da çocukları. Sakın gururu abartıp benim sana ihtiyacım yok çocuklarıma bakarım vs deyip ekmeğine yağ sürmeyin. Aksine iki çocuğu olduğunu her daim hatırlatın. Manevi olarak çocukların yanında olup olmayacağı onun tercihi ve sizin müdahale etmeye hakkınız yok ama paşa paşa maddi destek verecek.
Ne yaptığını yaptığının sonuçlarını fark etmesi çok hızlı olmuşBugün daha iyi uyandım 2 günün sonunda açlığımı da hissettim çok şükür biraz daha iyiyim bugün İstanbul’a gelmiş ben arkadaşımda kaldım gece konu komşu herkes aradı kocan arıyor çok merak etmiş kimse bilmiyor şu an durumu çünkü
Ben heryerden engelledim onu
Beni aramasına izin vermiyorum
Aradım ne var diye İstanbul’a gelmiş borçları kapatacakmış dedim ki kimseyi arama bana ulaşmaya çalışma seni rezil ederim dedim peki dedi kapattım telefonu
11 yıl hayatını bir adama ada ve 2 çocuk doğur kismindan sonra ben size uzulemedim olmuyor. O kadar üzücü ki. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Yoluma devam ederim dedikce o çekilen acılar psikolojiyi bozuyor. Cok üzücü çok. Hicbir kadın haketmiyor.Ben sizin için üzülemedim. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Bununla geçmiş olsun.
neden?Ben sizin için üzülemedim. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Bununla geçmiş olsun.
Evimde bir çöp varsa bunu alana teşekkür ederim.neden?
Ben hayata bu açıdan bakmıyorum. Kavramlara büyük anlamlar yüklemiyorum, her insanın herşeyi yapabileceği, herşeyin başıma gelebileceğinin kabulü ile yaşıyorum. Bir kadının bir erkeği baba yapmak için çocuk doğurduğu fikrine de katılmıyorum. Aldatılmayı sadece kadınlar değil kimse haketmez.11 yıl hayatını bir adama ada ve 2 çocuk doğur kismindan sonra ben size uzulemedim olmuyor. O kadar üzücü ki. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Yoluma devam ederim dedikce o çekilen acılar psikolojiyi bozuyor. Cok üzücü çok. Hicbir kadın haketmiyor.
37 yaşındayım babamda 3 çocuğunNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Sizin için çok üzüldüm.Aynisini annemde yaşadı.ben 37 yaşındayım 38 yıllık evliler .3 çocukla geçen sene tamamen terketti evi.Annemi boşanmaya ikna edemedik biz.Ama siz gözünün yaşına bakmayın.Ve böyle iğrenç bir adam için kendinizi üzmeyin.Allah yardımcınız olsun.Çok teşekkür ederim her noktası doğru
Bizim aramızda görsel olarak müthiş bir uçurum var kendisi 135 kilo ayının tekidir yanıma kendini yakıştırmaz çocuklarımla gezerken bizi uzaktan izler sonra aşağılık psikolojisine girerdi
Cinsel olarak defalarca kendi yetemedi kendine dert etti git dedim tedavi ol yok olmadı işte o yüzden sorun bendeymiş
Kendini ispat etme peşinde
Kim ne yapsın o ayıyı Allah aşkına iyi ki defoldu gitti iyi ki
canım çok yanıyor sadece çocuklarım için ve kadınlık gururum incindiğini için
İnan’ın yüzünü görmek dahi istemiyorum benim için gereksiz bir detay olarak kalacak
Ona beslediğim bi aşk yok sevgi vardı bunu sonlandırmak hiç zor olmayacak
Dedim ya canımı yakan evlatlarım ve gururum
Bakış açınızı beğenmedimEvimde bir çöp varsa bunu alana teşekkür ederim.
Eş tarafından değil sevgili tarafından diye yazdım,burada da yazanlar oluyor ya se vgilim evli çıktı diye.Allahaskina nasıl bilmeyecekler? Adam akşamları yok olursa, sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle foto paylaşmazsa, telefon gizlerse belli ki evli. Hepsi biliyor evli olduklarımı da işlerine geliyor.
Sevgililer de biliyor. Işlerine geliyor. Ben bir adamla tanışsam bir ay sonra whatsapp inatagram foto paylaşalım derim. Is yerine giderim. Arkadaşları ailesini görürüm. Gece ansızın ararım mesela. Yanı anlaşılır kim evli kim değil.Eş tarafından değil sevgili tarafından diye yazdım,burada da yazanlar oluyor ya se vgilim evli çıktı diye.
Olması gerekende budur zaten,burada yazıyorlarya bilmiyordum aradığım zaman konuşuyorduk sosyal medyada bile bekar gözüküyordu diyorlar.Ne bileyim ilişkiye başlandın mı araştırmak lazım sonra bunun altından kötü şeyler çıkıyor sonra.Sevgililer de biliyor. Işlerine geliyor. Ben bir adamla tanışsam bir ay sonra whatsapp inatagram foto paylaşalım derim. Is yerine giderim. Arkadaşları ailesini görürüm. Gece ansızın ararım mesela. Yanı anlaşılır kim evli kim değil.
Onlar zannediyor ki beni istemese benim yanımda olmaz, hemen ayrılır boşanır, bizimde kaderimiz böyleymiş falan fistan..Sevgililer de biliyor. Işlerine geliyor. Ben bir adamla tanışsam bir ay sonra whatsapp inatagram foto paylaşalım derim. Is yerine giderim. Arkadaşları ailesini görürüm. Gece ansızın ararım mesela. Yanı anlaşılır kim evli kim değil.
Sksjsjjs değil mi ama? Bi numarası olsa bu kadıncağız görürdü, kuru bamyalarına laf gelince nasıl da akıllarını kaybediyorlar, böyle yüksek nafaka + tazminat kazandıracak kozlar veriyorlar.Cok sinir oldum ayıya ya
biblo gibi kız ne edecekmiş onu?
Parası çok zaar...insan bi mantıklı düşünür kendini biscolata erkeği sanmak daha işine geliyor anlaşılan...ama nasıl güzel affalayacak gör sengerçekleri şlak diye görünce
Ayrıca gecede 5 kez falan geçsin o ayakları,böyle biri 11 yılda illa o performansı gösterirdi
Senin canını ne kadar yakarsa kâr diye bakıyor şu an ezik
Bi de merak mı ediyormuş? Ne hakla?Bugün daha iyi uyandım 2 günün sonunda açlığımı da hissettim çok şükür biraz daha iyiyim bugün İstanbul’a gelmiş ben arkadaşımda kaldım gece konu komşu herkes aradı kocan arıyor çok merak etmiş kimse bilmiyor şu an durumu çünkü
Ben heryerden engelledim onu
Beni aramasına izin vermiyorum
Aradım ne var diye İstanbul’a gelmiş borçları kapatacakmış dedim ki kimseyi arama bana ulaşmaya çalışma seni rezil ederim dedim peki dedi kapattım telefonu
Evet, gidemez sanıyordu. '' Amma yapıştın be, sülük. '' diyecek, zavallı egosunu besleyecekti. Olmadı bak.Ne yaptığını yaptığının sonuçlarını fark etmesi çok hızlı olmuş
çok üzüldüm ya size yaşattıklarının bin katını yaşasınlar.Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?