Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Bazı kadınlarda bilerek devam ediyor bu ilişkiye,bilmeyen olabilir sonra öğrenince devam eden de var bırakanda var.
Allahaskina nasıl bilmeyecekler? Adam akşamları yok olursa, sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle foto paylaşmazsa, telefon gizlerse belli ki evli. Hepsi biliyor evli olduklarımı da işlerine geliyor.

Ayyy inanın sesli güldüm
Nasıl haklısınız yazdığınız her cümle nokta atışı

Bütün yazdıklarını ancak okuyabildiö ve oha dedim! Yatacak yeri yok o ikisinin merak etme O Allah öylr bir yerden cıkarır ki senin ahını yerle yeksan olurlar Rabbim yardımcın olsun kardeşim o kadının ve kocan olacak pisliğin süründüğünü görürsün insallah !! Böyle konular içimi yakıyor yaşadığım için hiç bi kadın üzülmesin ama ne yazıkki kadının düşmanı gene kadın görüyorsunuz. Allah beter etsin insallah

Son düzenleme:
Ne yaptığını yaptığının sonuçlarını fark etmesi çok hızlı olmuş

Ben sizin için üzülemedim. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Bununla geçmiş olsun.
11 yıl hayatını bir adama ada ve 2 çocuk doğur kismindan sonra ben size uzulemedim olmuyor. O kadar üzücü ki. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Yoluma devam ederim dedikce o çekilen acılar psikolojiyi bozuyor. Cok üzücü çok. Hicbir kadın haketmiyor.

Ben hayata bu açıdan bakmıyorum. Kavramlara büyük anlamlar yüklemiyorum, her insanın herşeyi yapabileceği, herşeyin başıma gelebileceğinin kabulü ile yaşıyorum. Bir kadının bir erkeği baba yapmak için çocuk doğurduğu fikrine de katılmıyorum. Aldatılmayı sadece kadınlar değil kimse haketmez.

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
37 yaşındayım babamda 3 çocuğun Sizin için çok üzüldüm.Aynisini annemde yaşadı.ben 37 yaşındayım 38 yıllık evliler .3 çocukla geçen sene tamamen terketti evi.Annemi boşanmaya ikna edemedik biz.Ama siz gözünün yaşına bakmayın.Ve böyle iğrenç bir adam için kendinizi üzmeyin.Allah yardımcınız olsun.

Allahaskina nasıl bilmeyecekler? Adam akşamları yok olursa, sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle foto paylaşmazsa, telefon gizlerse belli ki evli. Hepsi biliyor evli olduklarımı da işlerine geliyor.
Eş tarafından değil sevgili tarafından diye yazdım,burada da yazanlar oluyor ya se vgilim evli çıktı diye.

Eş tarafından değil sevgili tarafından diye yazdım,burada da yazanlar oluyor ya se vgilim evli çıktı diye.
Sevgililer de biliyor. Işlerine geliyor. Ben bir adamla tanışsam bir ay sonra whatsapp inatagram foto paylaşalım derim. Is yerine giderim. Arkadaşları ailesini görürüm. Gece ansızın ararım mesela. Yanı anlaşılır kim evli kim değil.

Olması gerekende budur zaten,burada yazıyorlarya bilmiyordum aradığım zaman konuşuyorduk sosyal medyada bile bekar gözüküyordu diyorlar.Ne bileyim ilişkiye başlandın mı araştırmak lazım sonra bunun altından kötü şeyler çıkıyor sonra.

Onlar zannediyor ki beni istemese benim yanımda olmaz, hemen ayrılır boşanır, bizimde kaderimiz böyleymiş falan fistan..

Sksjsjjs değil mi ama? Bi numarası olsa bu kadıncağız görürdü, kuru bamyalarına laf gelince nasıl da akıllarını kaybediyorlar, böyle yüksek nafaka + tazminat kazandıracak kozlar veriyorlar. Allah korusun, cinayet bile işlerler, yeter ki bamyaya bamya densin.

Bi de merak mı ediyormuş? Ne hakla?

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
çok üzüldüm ya size yaşattıklarının bin katını yaşasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…