- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!Arkadaslar her seyi yazmıs. Bende yakın zamanda yasadım benzer duygular.
Benimki de tatlı dil samimiyet sıcak kanlılık ve gülüşüne kanmıs. Sevmiş.
Benimde 2yavrum var. Kızım 4yasında oğlum 5aylık oldu.
Sen kendin fark etmissin ne güzel. Ben itiraf aldım, almadan uzunca bir süre (7ay) suclanarak, değersizleştirilerek geçti günlerim hamile sonrasında lohusa idim.
6sendir evliyim.. Tüm taslarını döktü önüme ne var ne yok, meğer ne çok şey birikrimiş içinde.. 7ay burnumdan getirdi.
Sonrasında öğrendim ki aldatma varmıs...7aydır yaptıkları, aldattığı için kendisini haklı çıkarma politikaları imiş demek ki. (Bende onu ne çok üzmüşüm ne kötü insanım diye hep telafi etmeye çabaladım.)
Sizi çok çok iyi anlıyorum...
Geçecek ikimziinki de inşaallahdüşünsene hangi acımız baki kaldı ki.... Rabbim evlat ile sınamasın sağlık ile sınamasın.... Bugüne şükür.
Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!
Önce adam aldatmıştı, boşanma aşamasındalardı. Ben de öyle hatırlıyorum.Bacim adami aldatan Sen degil miydin ya? Ben mi karistiriyorum?
Önce adam aldatmıştı, boşanma aşamasındalardı. Ben de öyle hatırlıyorum.
Öyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
Ya ahshfjgjgmngngkg ''İyi kötü yoklukta gidiyordu, sevgili iken iyiydik, p.klu donu da nerden çıktı şimdi. '' diyordur. Hayır yani, aklı varsa der.5 kez birlikte olduk derken 5 kez git gel mi yaptı acaba onu mu kastediyor? Asıl dert metrestedir şimdi kara kara adamı nasıl sepetleyeceğini düşünüyordur
Ben ultra aldatildigim için uzmanım bu konudaOlması gerekende budur zaten,burada yazıyorlarya bilmiyordum aradığım zaman konuşuyorduk sosyal medyada bile bekar gözüküyordu diyorlar.Ne bileyim ilişkiye başlandın mı araştırmak lazım sonra bunun altından kötü şeyler çıkıyor sonra.
Aldatmanın ultrasi nasıl oluyor kiBen ultra aldatildigim için uzmanım bu konuda
bu konuda son yazacak kişisiniz lütfen yapmayın bunu. Kennizi bu konuda aklamayınKızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!
Üzülme rabbim yarına bırakır kimsenin yanına bırakmaz yanlız değilsinNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Gülme başına gelirAldatmanın ultrasi nasıl oluyor ki
Neden kibu konuda son yazacak kişisiniz lütfen yapmayın bunu. Kennizi bu konuda aklamayın
Tek suçlu asitte kadınlar değil. Erkekler öyle bir tablo çiziyor ki ımkanin olsa adamı yurda yerlestirirsin. Benim terliksi eski kocam sevgilisine destanlar yazmış. Karım kadın hastalıklarından çok hasta aşırı kilolu tikaniyor aciyorum yazmış. Cok cahil arkadaş ortamına sokamıyorum ailem istedi evlendik yazmış. Ulen terliksi 1.70 boyunda 52 kıloyum hayat boyu. Hamileyken 63 oldum en fazla. Doktora yapmış makina mühendisiyim. Nasıl soysuz pislik kocam varmış pes yarabbim. Ama boşandık ya o sevgilisi eski kocamın tüm eşyalarını parasını çalıp kacmis
Oy benim başıma gelenlerin de pek farkı yokGülme başına gelirtürlü serefsizlikler yalanlara uğramak demek. Hamileyken kandırılıp bebeğimi düşürmek demek. Son model arabamı o kadına satış gösterip vermek demek.
Tek suçlu asitte kadınlar değil. Erkekler öyle bir tablo çiziyor ki ımkanin olsa adamı yurda yerlestirirsin. Benim terliksi eski kocam sevgilisine destanlar yazmış. Karım kadın hastalıklarından çok hasta aşırı kilolu tikaniyor aciyorum yazmış. Cok cahil arkadaş ortamına sokamıyorum ailem istedi evlendik yazmış. Ulen terliksi 1.70 boyunda 52 kıloyum hayat boyu. Hamileyken 63 oldum en fazla. Doktora yapmış makina mühendisiyim. Nasıl soysuz pislik kocam varmış pes yarabbim. Ama boşandık ya o sevgilisi eski kocamın tüm eşyalarını parasını çalıp kacmis
Ama canım benim sen önüne bakmamıssın ki... Sen kendini sevmemişsin ki... Başkası beni mutlu eder ancak demişsin...Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!
Allah belasını versin şeref yoksunu herif..Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Ula okudum simdi diğer mesajları... Ya sen adamı aldatmıssın ne duyar kasıyon bana. Bende sana dil döküyom.Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!
Bir de bunları mı söylediBir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?