Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!

Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!

Bacim adami aldatan Sen degil miydin ya? Ben mi karistiriyorum?

5 kez birlikte olduk derken 5 kez git gel mi yaptı acaba onu mu kastediyor? Asıl dert metrestedir şimdi kara kara adamı nasıl sepetleyeceğini düşünüyordur

5 kez birlikte olduk derken 5 kez git gel mi yaptı acaba onu mu kastediyor? Asıl dert metrestedir şimdi kara kara adamı nasıl sepetleyeceğini düşünüyordur
Ya ahshfjgjgmngngkg ''İyi kötü yoklukta gidiyordu, sevgili iken iyiydik, p.klu donu da nerden çıktı şimdi. '' diyordur. Hayır yani, aklı varsa der.

Ben ultra aldatildigim için uzmanım bu konuda

bu konuda son yazacak kişisiniz lütfen yapmayın bunu. Kennizi bu konuda aklamayın

Tek suçlu asitte kadınlar değil. Erkekler öyle bir tablo çiziyor ki ımkanin olsa adamı yurda yerlestirirsin. Benim terliksi eski kocam sevgilisine destanlar yazmış. Karım kadın hastalıklarından çok hasta aşırı kilolu tikaniyor aciyorum yazmış. Cok cahil arkadaş ortamına sokamıyorum ailem istedi evlendik yazmış. Ulen terliksi 1.70 boyunda 52 kıloyum hayat boyu. Hamileyken 63 oldum en fazla. Doktora yapmış makina mühendisiyim. Nasıl soysuz pislik kocam varmış pes yarabbim. Ama boşandık ya o sevgilisi eski kocamın tüm eşyalarını parasını çalıp kacmis

Görmüş iste kadın hastaliklarini

Gülme başına gelir türlü serefsizlikler yalanlara uğramak demek. Hamileyken kandırılıp bebeğimi düşürmek demek. Son model arabamı o kadına satış gösterip vermek demek.
Oy benim başıma gelenlerin de pek farkı yok
Al birini vur ötekine

Şerrefsiizzzzzzzzzzzzzz

Neyse diğer kızçe ebesininkini tersten göstermiş iyi olmuş.

Ama canım benim sen önüne bakmamıssın ki... Sen kendini sevmemişsin ki... Başkası beni mutlu eder ancak demişsin...
Böyle yaparsan zaten takılıp kalırsın.
Lütfen kendini sevmeyi dene.
Sen baskası ile değil kendin ile anlam kazanacaksın.
Bundan sonra lütfen kendine bak kendini sev kendini mutlu et.
Bak o zaman nasıl değişiyor her sey...
Her acı geçer... Hiç brisii sabit değil.
Ama acıda sabit kalırsan, hayat geçer sadece....
Akışa bırak kendini....
Bakış açını değiştir.... Şükret neden hala kurban rolündesin ki....

Bunları yazdım diğer kadınlara ilham olsun. Size değil. Siz zaten kendiniz adamı aldatmıssınız. Hey Allahım.
Silmiyorum kıyamadım

Ula okudum simdi diğer mesajları... Ya sen adamı aldatmıssın ne duyar kasıyon bana. Bende sana dil döküyom.
Su aldatma işini bi anlat hele?!

Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Bir de bunları mı söyledi Toprak kabul etmeyecek böylelerini. Ya size sevgisi bitmiş olabilir, aşkı bitmiş olabilir. Başkasına aşıkta olmuş olabilir. Ama adamsa eğer, alır karşısına sizi bu evlilik bitmeli ben başka birine ilgi duyuyorum artık demeli. Siz mi yakaladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…