Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Herkes söylenebilecek her şeyi söylemiş.. Bende artık benimde dualarım da olduğunuzu söylemek istedim. Hepimiz sizin yaninizdayiz. Allah size ayrılmak için böyle net bir sebep verdiyse asla üzülmeyin. Siz hayirsizdan uzaklasmissiniz. Kim bilir hangi temiz duanizin karşılığı bu.. Belki de çocuklarınızın üstünüzde ki duasıyla korundunuz. Sizin hayatınızı kendi zinalariyla kirletemedi. Allah sizi çekti aldı onun hayatından. Onlarda hakettiği pisligin içinde kaldılar.
Her şey yoluna girecek. Çocuklarınızla çok mutlu günleriniz olsun insallah

Mesajla görüşün. Mesajları delil olarak ekran görüntüsünü alın. Ses kaydı delil sayılır mı bilmiyorum. Konuşmaları kaydeden uygulamalar var. Delil sayılıyorsa o uygulamadan indirin.. Delil toplayın. Mideme ağrı girdi yaa nefret ediyorum küçücük aklıyla kadınları üzenlerden

Senin kadınlığının suçu yok onun uçkurunun gevşekliği!! Yapman gerekenler için iyi düşün!. Aldatılmayı belgeleyin, bu arada evde ev işlerini ve çocuklarınızın ihtiyaçlarını sizin karşıladığınızı belgeleyin, onun bir kadın olarak sizin ihtiyaçlarınızı ihmal ettiğini iddia edin, hukuki yoldan açık kapı bırakmadan boşanma davasını açın!! Hem kadına evliliği yıkmaktan hem uçkursuza aldatmaktan maddi manevi tazminat davası açın!!! Ama delil toparlayın gerekirse eve baskın düzenletin... Çok detay bilmiyorum bu delil toplama olaylarında!. Deneyimli avukatlar daha detay bilgi verebilirler lakin delilsiz yola çıkmayın derim... Çocuklarınızın hakkını sakın bırakmayın.... İşin içine maddiyat girsin görürüm ben onların huzurunu.... Öyle gurur yaptım istemem demeyin her şey çocuklarınızın da sizin de emeğiniz hakkınız... Öyle gururla karın doymaz gelecekte hakkınızdan vazgeçmeyin.... Birde insan ilahi adaleti beklerken ömrünü geçirdiğini fark etmiyor sen hayatını yaşa ilahi adalet sen beklemeyi bırakınca buluyor... Emin ol sarf ettiği sözleri misliyle duyacaktır... Allah yardımcın olsun...

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum cunku bende kizim 5 yasinda iken ihanete uğradım. Oda cok aşık olduğunu sanıyordu. Dinledigi müziklerden anladim sonra. "Ayrılırsak ölürüz biz" diyordu şarkıda. O zamanlar ne kadar hayal kırıklığı yaşadım nasil bir travma bir ben bir Allah bilir. Ayrildim evden gönderdim. Inkar ediyordu ama zaten gitmeyecek razıydı. Ve ben içimden salak aşık olduğunu sanıyor. Uyanınca bu rüyadan cok pişman olacak dedim içimden. Tabiiki yinede birebir ağzından duymam yillar sonra oldu. Duyana kadarda tahmin ediyordum ve ilk zamanlar bunu duymak benim incinen gururuma travmaya ne kadar iyi gelecekti. Eminim sizin içinde öyledir. Ama sabir etmek lazım. Sonra belirli bir zaman geçtiğinde duyduğunuzda umurunuzda bile olmuyor. Ki sizin eşiniz adam değilmiş bırakın onu akilli bir insan değilmiş kusura bakmayın. O artik benim kadınım oldu ne demek ya. Ay yazık mi dicektiniz kadına. Şerefli bir olgun adam bunu soylemez karısına. Cocuk kadar akli yokmu. Ve böyle adamlar bence o kadınlar tarafından yönlendirilir ve sonrada buna dayanamayıp ben ne yaptım der. Bizdede oyle oldu. O beni aldattigi kadından ayrıldı. Bi baska kadin ile evlendi. Kadın tam bi ruh hastası. Bin pişman oldufuna eminim. Sizdede oyle olacak ama ne fayda. Allah büyük tür. Siz ona sığının ondan adalet bekleyin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Şimdi canın yanıyor bir süre acınla başbaşa kal ağla düşün..belki hataların vardır kendince ama bunun çözümü bu olmamalı. Yasını tut ve toparlan. Çocukların için. Bende aynı durumu yaşadığım içim seni çok iyi anlıyorum

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum cunku bende kizim 5 yasinda iken ihanete uğradım. Oda cok aşık olduğunu sanıyordu. Dinledigi müziklerden anladim sonra. "Ayrılırsak ölürüz biz" diyordu şarkıda. O zamanlar ne kadar hayal kırıklığı yaşadım nasil bir travma bir ben bir Allah bilir. Ayrildim evden gönderdim. Inkar ediyordu ama zaten gitmeye razıydı. Ve ben içimden salak aşık olduğunu sanıyor. Uyanınca bu rüyadan cok pişman olacak dedim içimden. Tabiiki yinede birebir ağzından duymam yillar sonra oldu. Duyana kadarda tahmin ediyordum ve ilk zamanlar bunu duymak benim incinen gururuma travmaya ne kadar iyi gelecekti. Eminim sizin içinde öyledir. Ama sabir etmek lazım. Sonra belirli bir zaman geçtiğinde duyduğunuzda umurunuzda bile olmuyor. Ki sizin eşiniz adam değilmiş bırakın onu akilli bir insan değilmiş kusura bakmayın. O artik benim kadınım oldu ne demek ya. Ay yazık mi dicektiniz kadına. Şerefli bir olgun adam bunu soylemez karısına. Cocuk kadar akli yokmu. Ve böyle adamlar bence o kadınlar tarafından yönlendirilir ve sonrada buna dayanamayıp ben ne yaptım der. Bizdede oyle oldu. O beni aldattigi kadından ayrıldı. Bi baska kadin ile evlendi. Kadın tam bi ruh hastası. Bin pişman oldufuna eminim. Sizdede oyle olacak ama ne fayda. Allah büyük tür. Siz ona sığının ondan adalet bekleyin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Cok sinir oldum ayıya ya
biblo gibi kız ne edecekmiş onu?
Parası çok zaar...insan bi mantıklı düşünür kendini biscolata erkeği sanmak daha işine geliyor anlaşılan...ama nasıl güzel affalayacak gör sen gerçekleri şlak diye görünce
Ayrıca gecede 5 kez falan geçsin o ayakları,böyle biri 11 yılda illa o performansı gösterirdi
Senin canını ne kadar yakarsa kâr diye bakıyor şu an ezik

Nalet olasılar!!!
Kendinizi hiç aptal vs hissetmeyin
ihanet içinde büyümüş bir çocuk olarak söylüyorum bunu
ilahi adalet şaşmaz

hemen boşanın haklarınız alıp çocuklarınız ve kendiniz için toparlanmaya bakın biran önce

Valla sitedeki genel konuşmalarına baktığımda çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .
İnsanlarin kadına destek verdiği mesajlara beğenmedim atmışsınız kız da sorgulamis haklı olarak. Güya siz de konu sahibine destek veriyorsunuz ne yaşıyorsunuz anlamadım. Ayrıca C CiNNET NUR un sitedeki karakteriyle ilgili neye dayanarak uydurdunuz merak ettim? 1 yıllık uyesiniz ben 4 yildir sitedeyim birbirimizin evine kadar girdik çıktık. Her şeyine kefil olurum kardeşimin

Son düzenleme:
Çok üzüldüm ama sizde bunu atlatacaksınız. O yana yakıla dönmek ister başkasinin mutsuzluğu ona mutluluk getirmez illa patayacaklar. Siz zor ama çocuklarınıza yansıtmayın. Oğlunuz ergenik döneminde zaten bu olay yaralamis sizin bitik halinizi görmesin. Kadina da diyecek sözüm yok. Nasil yapiyrolar anlayamıyorum

Adaletin topal olduğunu söylerler.
Ama gideceği yere, er ya da geç gideceginide...

Belli ki Allahtan korkuları, kuldan utanmaları yok.
Ayrıl, ne halt yiyorsan ye camış.
Kendini ispatlamaya çalıştığın kim ? 2 çocuğunun anası.
Rabbim yardımcımız olsun. Dilerimki yawrularinizla birlikte çok mutlu bir hayatınız olsun.

Ne diyeyim neresinden tutup anlatayım bilmiyorum arkadaşlarım yerle yeksan olmuş bir hayatın içindeyim
Anladığım gece evden kovdum gidiş o gidiş
Varış noktası aşkı oldu
aynısı yakın bir tanıdığın baiına geldi o da aşık olmuştu güya 16 yıl sonra o kadın gecenn 3 de arayıp çekil aradan diye bağırıyordu boşandılar zina davası açma mesleğimden olmayayım size nafaka veririm dedi 4 ay nafaka verdi sonra işinden istifa etti 3 yıldır gören duyan yok eve icra geldi kadın işe girdi borç içinde yüzüyor sakın ha sakın kendinizi güvence altına almayı ihmal etmeyin bu kadarı da olmaz dediğim herseyi yaptılar o şahıslar çok pis bir hayatın içine girdi daha nasıl açık anlatılır bilemedim kötü yol mu desem onun gibi sanırım o yüzden eper ev sizinse muhakkak üzerinize alın boşanmadaki protokole bile uymadı o adam ortadan kayboldu çok geçmş olsun üzülmeyin herkes layığını bulur ALLAH büyüktür

Yakamoz nasılsın bugün dua ediyorum sana
Bugün daha iyi uyandım 2 günün sonunda açlığımı da hissettim çok şükür biraz daha iyiyim bugün İstanbul’a gelmiş ben arkadaşımda kaldım gece konu komşu herkes aradı kocan arıyor çok merak etmiş kimse bilmiyor şu an durumu çünkü
Ben heryerden engelledim onu
Beni aramasına izin vermiyorum
Aradım ne var diye İstanbul’a gelmiş borçları kapatacakmış dedim ki kimseyi arama bana ulaşmaya çalışma seni rezil ederim dedim peki dedi kapattım telefonu

Çok üzüldüm.
Allah size ferahlık versin maddi manevi bütün hayırlı kapıları sonuna kadar açsın inşallah.

O adam müsveddesini de ilahi adaletiyle cezalandıracağından şüphem yok.
İç huzurunu hiçbir zaman sağlayamayacağı bir hayatı olsun umarım.

Güç kuvvet dilerim size.

Sevindim
Iyi yapmisin engellemekte,dolansın bakalım biraz pislik
Sen iyi ol dirayetli ol ALLAH yolunu acar gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…