- 1 Eylül 2014
- 26.181
- 30.513
- 798
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Neyin galibi acaba,o kiloda olupta çok mutlu evlilikleriolan çiftlerde var aslında.Başak bir kadına karşı galip gelme duygusu mu acaba. 135 kiloluk adam diyor valla başka sebep bulamadım
Herkes söylenebilecek her şeyi söylemiş.. Bende artık benimde dualarım da olduğunuzu söylemek istedim. Hepimiz sizin yaninizdayiz. Allah size ayrılmak için böyle net bir sebep verdiyse asla üzülmeyin. Siz hayirsizdan uzaklasmissiniz. Kim bilir hangi temiz duanizin karşılığı bu.. Belki de çocuklarınızın üstünüzde ki duasıyla korundunuz. Sizin hayatınızı kendi zinalariyla kirletemedi. Allah sizi çekti aldı onun hayatından. Onlarda hakettiği pisligin içinde kaldılar.Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Şimdi canın yanıyor bir süre acınla başbaşa kal ağla düşün..belki hataların vardır kendince ama bunun çözümü bu olmamalı. Yasını tut ve toparlan. Çocukların için. Bende aynı durumu yaşadığım içim seni çok iyi anlıyorumNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Nalet olasılar!!!2004 te görmüş o zaman vurulmuş hep reddetmiş
45 gün önce bir yerde plansız karşılaşmış
Ve ilişki başlamış çocuklarını karını sakın bırakma onların sana ihtiyacı var demiş bu çooook seven kadın
İnsanlarin kadına destek verdiği mesajlara beğenmedim atmışsınız kız da sorgulamis haklı olarak. Güya siz de konu sahibine destek veriyorsunuz ne yaşıyorsunuz anlamadım. Ayrıca C CiNNET NUR un sitedeki karakteriyle ilgili neye dayanarak uydurdunuz merak ettim? 1 yıllık uyesiniz ben 4 yildir sitedeyim birbirimizin evine kadar girdik çıktık. Her şeyine kefil olurum kardeşiminValla sitedeki genel konuşmalarına baktığımda çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .
Allahım koptum.. Malloşlar ya...Allahin internet exploreri, 5g hizla yandexe gecis yapmis bi gecede demekki. 135 kilosun sen kendine gel tosbik
Kendini ferrari sanan modifiye sahini boyleleriAllahım koptum.. Malloşlar ya...
ModifikasyonKendini ferrari sanan modifiye sahini boyleleri
aynısı yakın bir tanıdığın baiına geldi o da aşık olmuştu güya 16 yıl sonra o kadın gecenn 3 de arayıp çekil aradan diye bağırıyordu boşandılar zina davası açma mesleğimden olmayayım size nafaka veririm dedi 4 ay nafaka verdi sonra işinden istifa etti 3 yıldır gören duyan yok eve icra geldi kadın işe girdi borç içinde yüzüyor sakın ha sakın kendinizi güvence altına almayı ihmal etmeyin bu kadarı da olmaz dediğim herseyi yaptılar o şahıslar çok pis bir hayatın içine girdi daha nasıl açık anlatılır bilemedim kötü yol mu desem onun gibi sanırım o yüzden eper ev sizinse muhakkak üzerinize alın boşanmadaki protokole bile uymadı o adam ortadan kayboldu çok geçmş olsun üzülmeyin herkes layığını bulur ALLAH büyüktürNe diyeyim neresinden tutup anlatayım bilmiyorum arkadaşlarım yerle yeksan olmuş bir hayatın içindeyim
Anladığım gece evden kovdum gidiş o gidiş
Varış noktası aşkı oldu
Bugün daha iyi uyandım 2 günün sonunda açlığımı da hissettim çok şükür biraz daha iyiyim bugün İstanbul’a gelmiş ben arkadaşımda kaldım gece konu komşu herkes aradı kocan arıyor çok merak etmiş kimse bilmiyor şu an durumu çünküYakamoz nasılsın bugün dua ediyorum sana
Bugün daha iyi uyandım 2 günün sonunda açlığımı da hissettim çok şükür biraz daha iyiyim bugün İstanbul’a gelmiş ben arkadaşımda kaldım gece konu komşu herkes aradı kocan arıyor çok merak etmiş kimse bilmiyor şu an durumu çünkü
Ben heryerden engelledim onu
Beni aramasına izin vermiyorum
Aradım ne var diye İstanbul’a gelmiş borçları kapatacakmış dedim ki kimseyi arama bana ulaşmaya çalışma seni rezil ederim dedim peki dedi kapattım telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?