- 4 Mart 2021
- 692
- 1.344
- 63
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Bir insan ancak bu kadar düşer.Zavallıcık beklesin iki aya kalmadan biblosu kapının önüne koymuyor mu otur ve izle köpek gibi evsiz barksız ortada kalacak o haysiyetsiz.Otur ve izle dediysem hep oturma burnundan fitil fitil getir.Yanına kalmasınBu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!
Oh iyi olmus koptum vallaTek suçlu asitte kadınlar değil. Erkekler öyle bir tablo çiziyor ki ımkanin olsa adamı yurda yerlestirirsin. Benim terliksi eski kocam sevgilisine destanlar yazmış. Karım kadın hastalıklarından çok hasta aşırı kilolu tikaniyor aciyorum yazmış. Cok cahil arkadaş ortamına sokamıyorum ailem istedi evlendik yazmış. Ulen terliksi 1.70 boyunda 52 kıloyum hayat boyu. Hamileyken 63 oldum en fazla. Doktora yapmış makina mühendisiyim. Nasıl soysuz pislik kocam varmış pes yarabbim. Ama boşandık ya o sevgilisi eski kocamın tüm eşyalarını parasını çalıp kacmis
Bugün daha iyi uyandım 2 günün sonunda açlığımı da hissettim çok şükür biraz daha iyiyim bugün İstanbul’a gelmiş ben arkadaşımda kaldım gece konu komşu herkes aradı kocan arıyor çok merak etmiş kimse bilmiyor şu an durumu çünkü
Ben heryerden engelledim onu
Beni aramasına izin vermiyorum
Aradım ne var diye İstanbul’a gelmiş borçları kapatacakmış dedim ki kimseyi arama bana ulaşmaya çalışma seni rezil ederim dedim peki dedi kapattım telefonu
Oh iyi olmus koptum valla
Valla sizler olmasanızİttirsin gitsin diyorum
135 kglik haliyle paylaşılamayan erkeği oynuyor abimiz ama yemezlerrr
Çocuklu, evli balina yavrusu adamı kim ne yapsın Allah aşkına diğer kadın paraları yer basar gider sonra
Az biraz ilgi gösteren biri çıktı diye poposu kalkmış balinanın
Ya bizim sucumuz cidden kendimizi geliştirmek, kariyerli olmak mi? illa niteliksiz mi olmak gerekiyor bu hayattaParacıkları alıp kaçan kadınlara hayranım ... benim de başıma geldi ex nişanlım deyyus iskeletor tipli bir kızçeyle evlendi. O da boşanırken ne var ne yok almış vınlamış. Takdir ettim öcümü aldı
Ben aşktı duygularımdı bilmem ne diye zırıldanırken iskeletor kız nikah yapmış, üstüne boşanmış paracıkları da kapmış bile... cidden hayran kaldım. Güya yüksek eğitimliyim ama işsiz güçsüz kızdaki akıl bende yok. Bunların hepsi hak ediyor beter olsun deyyuslar
Eşini aldatan biri aldatma konusunda yorum yapmamalı çünküNeden ki
İyiyim kuşum ya :) Senden naber :)
Kız benim son model arabam da gitti. Adam sevgilisine satış yapmış ben de az salak değilim. Iki üniversite bitirdim salağım salakParacıkları alıp kaçan kadınlara hayranım ... benim de başıma geldi ex nişanlım deyyus iskeletor tipli bir kızçeyle evlendi. O da boşanırken ne var ne yok almış vınlamış. Takdir ettim öcümü aldı
Ben aşktı duygularımdı bilmem ne diye zırıldanırken iskeletor kız nikah yapmış, üstüne boşanmış paracıkları da kapmış bile... cidden hayran kaldım. Güya yüksek eğitimliyim ama işsiz güçsüz kızdaki akıl bende yok. Bunların hepsi hak ediyor beter olsun deyyuslar
Ya senin eski ne kadar iğrençmiş nur ya. İnsan bu kadar haysiyetsiz olur mu.Kız benim son model arabam da gitti. Adam sevgilisine satış yapmış ben de az salak değilim. Iki üniversite bitirdim salağım salak
Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyorYa senin eski ne kadar iğrençmiş nur ya. İnsan bu kadar haysiyetsiz olur mu.
Ben de iyiyim çok şükürİyiyim kuşum ya :) Senden naber :)
Hayvan herif!!! Bu itler sonradan kesin geliyor desenize...Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyorhost kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan
Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyorhost kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan
Hala arsız arsız yazıyor mu birdeAsalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyorhost kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan
Onunla çocuğum yok. Hamileydim 8 aylık aldatınca bebeği dusurdum kanlar içinde. Kendisi mali müşavir entrikalar tonla. Sonra avukat biriyle evlendim. Ondan kizim var. O öfke kontrolü yoktu agresif vs vs. Onunla da ayrıldık. Şimdi doktor kuzumla evliyim. Cok şükür bin şükürHayvan herif!!! Bu itler sonradan kesin geliyor desenize...
O kdar pislikten sonra hiç utanmıyırda...
Sizin de çocugunuz var mıydı?
Çok şükür canım benim çok üzüldüm...Onunla çocuğum yok. Hamileydim 8 aylık aldatınca bebeği dusurdum kanlar içinde. Kendisi mali müşavir entrikalar tonla. Sonra avukat biriyle evlendim. Ondan kizim var. O öfke kontrolü yoktu agresif vs vs. Onunla da ayrıldık. Şimdi doktor kuzumla evliyim. Cok şükür bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?