Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Bir insan ancak bu kadar düşer.Zavallıcık beklesin iki aya kalmadan biblosu kapının önüne koymuyor mu otur ve izle köpek gibi evsiz barksız ortada kalacak o haysiyetsiz.Otur ve izle dediysem hep oturma burnundan fitil fitil getir.Yanına kalmasın

Kızlar sizin suan yasadıklarınızı ben seneler once yasadım acısı azalsada gecmiyo!!! Baska bi adamla iliski evlilik yapmadıkca da gecmesi cok zor seneler gecti hergun aklımda yaptıkları hala!

Önceki konularını bilmem ama başka adamla ilişki evlilik olmayınca geçmez demeniz dikkatimi çekti

Neden ki ne.alaka pek alâ geçer yeter ki dimdik durmasını bil ayakta durmasını bil

Yanlış öneriler yapmiyalim

Oh iyi olmus koptum valla

İttirsin gitsin diyorum
135 kglik haliyle paylaşılamayan erkeği oynuyor abimiz ama yemezlerrr
Çocuklu, evli balina yavrusu adamı kim ne yapsın Allah aşkına diğer kadın paraları yer basar gider sonra
Az biraz ilgi gösteren biri çıktı diye poposu kalkmış balinanın

Oh iyi olmus koptum valla

Paracıkları alıp kaçan kadınlara hayranım ... benim de başıma geldi ex nişanlım deyyus iskeletor tipli bir kızçeyle evlendi. O da boşanırken ne var ne yok almış vınlamış. Takdir ettim öcümü aldı

Ben aşktı duygularımdı bilmem ne diye zırıldanırken iskeletor kız nikah yapmış, üstüne boşanmış paracıkları da kapmış bile... cidden hayran kaldım. Güya yüksek eğitimliyim ama işsiz güçsüz kızdaki akıl bende yok. Bunların hepsi hak ediyor beter olsun deyyuslar

Valla sizler olmasanız ben sesli gül gül bi hal oldum...
Sayfadaki Metafor ve benzetmeler harika...
Bu balinaya olsun darısı da benim foka olsun

Ya bizim sucumuz cidden kendimizi geliştirmek, kariyerli olmak mi? illa niteliksiz mi olmak gerekiyor bu hayatta ( ara elaman=metres) iyi oldu bu

Son düzenleme:
Kız benim son model arabam da gitti. Adam sevgilisine satış yapmış ben de az salak değilim. Iki üniversite bitirdim salağım salak

Ya senin eski ne kadar iğrençmiş nur ya. İnsan bu kadar haysiyetsiz olur mu.
Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyor host kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan

Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyor host kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan
Hayvan herif!!! Bu itler sonradan kesin geliyor desenize...
O kdar pislikten sonra hiç utanmıyırda...
Sizin de çocugunuz var mıydı?

He geçti o geçenlerin arasında en baştaydı

De bir dahakine

Hayvan herif!!! Bu itler sonradan kesin geliyor desenize...
O kdar pislikten sonra hiç utanmıyırda...
Sizin de çocugunuz var mıydı?
Onunla çocuğum yok. Hamileydim 8 aylık aldatınca bebeği dusurdum kanlar içinde. Kendisi mali müşavir entrikalar tonla. Sonra avukat biriyle evlendim. Ondan kizim var. O öfke kontrolü yoktu agresif vs vs. Onunla da ayrıldık. Şimdi doktor kuzumla evliyim. Cok şükür bin şükür

Çok şükür canım benim çok üzüldüm...
Sonrası içinde çok sevindim maşaallah...
Yavruskonuzu da öpüyorum
Size msj atamıyorum bana msj atar mısınız rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…