- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.905
- 898
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Kız benim son model arabam da gitti. Adam sevgilisine satış yapmış ben de az salak değilim. Iki üniversite bitirdim salağım salak
Evet, kadın evli o herifin de sevgilisi varmış hala seni çok özledim yazıyormuş ayı.Ya senin eski ne kadar iğrençmiş nur ya. İnsan bu kadar haysiyetsiz olur mu.
Zaten yazmışsın.Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyorhost kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan
Klasik yarım akıllı erkek davranışı. Yahu bunların hepsi mi aptal olur , aynı olur ya ? Bari biri farklı bir imaj çizsin. Aha bak bu da yeniymiş ,değisikmiş diyelim.Evet, kadın evli o herifin de sevgilisi varmış hala seni çok özledim yazıyormuş ayı.
Yok yani, bu başka şey de yazarsam ban yirim.Klasik yarım akıllı erkek davranışı. Yahu bunların hepsi mi aptal olur , aynı olur ya ? Bari biri farklı bir imaj çizsin. Aha bak bu da yeniymiş ,değisikmiş diyelim.
Oh may gad klavyene hakim olYok yani, bu başka şey de yazarsam ban yirim.
Araba gitti bilmiyorum. Hak talep edemedim çünkü kocama çok güveniyordum ya her işlemi kasko alış satış vs o yapardı. Vekâlet verdim araba gitti. Ama Allah bana bin katını verdi. A sınıfı iş güvenlik uzmaniyim o kadar ağlamıştım arabayı öğrendiğimde işler yağdı hayatima. Soytarı eski kocam sefil durumda şimdi. GebersinnnnŞimdi araba kimde herifte mi, paraları alıp vınlayan kızda mı?
O haline bile gelen var onun , kadınlardan umudum kesiliyor gördükçe yahu.Araba gitti bilmiyorum. Hak talep edemedim çünkü kocama çok güveniyordum ya her işlemi kasko alış satış vs o yapardı. Vekâlet verdim araba gitti. Ama Allah bana bin katını verdi. A sınıfı iş güvenlik uzmaniyim o kadar ağlamıştım arabayı öğrendiğimde işler yağdı hayatima. Soytarı eski kocam sefil durumda şimdi. Gebersinnnn
Şimdi öncelikle sizi bir kadın olarak cok iyi anlıyorum. Evet bir ihanet söz konusu fakat cocuklar görüşüp görüşmemeyi büyüdüklerinde karar vermeliler. Siz bu ilişkide bir yanlısa ugradınız baba ve cocukların ilişkisine canınızın acısı ile göstermem asla göremez gibi cümleler kurmanız doğru değil.. Onlar ayrı bireyler, aralarında ki bağ sizden ayrı. Eşiniz eşi'ni aldattı. Cocukları onun evlatları görmek istediği her an hem kendısı hem cocukları icin bir hak..Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Çocuklarını düşünen adam onlar için ayıracağı süreyi aşifte pacoz ile geçirmeyecek. Gecede 5 kere seviştim biblo gibiydi deyip defoldugunda o çocuklar o bitip anneleriyle ne olacak düşünecek. Ne hakkı be! Şerefsizin hakkı hukuku yok.Şimdi öncelikle sizi bir kadın olarak cok iyi anlıyorum. Evet bir ihanet söz konusu fakat cocuklar görüşüp görüşmemeyi büyüdüklerinde karar vermeliler. Siz bu ilişkide bir yanlısa ugradınız baba ve cocukların ilişkisine canınızın acısı ile göstermem asla göremez gibi cümleler kurmanız doğru değil.. Onlar ayrı bireyler, aralarında ki bağ sizden ayrı. Eşiniz eşi'ni aldattı. Cocukları onun evlatları görmek istediği her an hem kendısı hem cocukları icin bir hak..
yahu cocugun sucu ne cocuklar büyüdüğünde görüşmek istemezse görüşmez baban öcü baban şu bu cok yanlıs tavırlar bunlar. Ortada cok iğrenc bir ilişki durumu var bunda hemfikiriz ama adam cocukları ile ilgilenmek isterse ilgiyi kesmezse niye cocuklar ceksin cezasını@ya
Çocuklarını düşünen adam onlar için ayıracağı süreyi aşifte pacoz ile geçirmeyecek. Gecede 5 kere seviştim biblo gibiydi deyip defoldugunda o çocuklar o bitip anneleriyle ne olacak düşünecek. Ne hakkı be! Şerefsizin hakkı hukuku yok.
Aynen. Bütün sorumluluğu üstüne al da herif de sevgilisi ile alemlere aksın, sen uğraş dur sabah okula kaldır zor bela, servisi gitti mi geldi mi kontrol et, derslerini takip et, okulda kavga mı etti zor bela işten izin al koş. Yok öyle bir memleket.yahu cocugun sucu ne cocuklar büyüdüğünde görüşmek istemezse görüşmez baban öcü baban şu bu cok yanlıs tavırlar bunlar. Ortada cok iğrenc bir ilişki durumu var bunda hemfikiriz ama adam cocukları ile ilgilenmek isterse ilgiyi kesmezse niye cocuklar ceksin cezasını
Bunu söylemesi ne kadar acı ne kadar zavallı bı insanmışBu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Adam.nafaka vermiyor bu durumda çocuk görse ne yazarAynen. Bütün sorumluluğu üstüne al da herif de sevgilisi ile alemlere aksın, sen uğraş dur sabah okula kaldır zor bela, servisi gitti mi geldi mi kontrol et, derslerini takip et, okulda kavga mı etti zor bela işten izin al koş. Yok öyle bir memleket.
Iyi baban super densin. Hanımefendi zaten bu tarz serefsizler çocuk önemsemiyor rahat olun!yahu cocugun sucu ne cocuklar büyüdüğünde görüşmek istemezse görüşmez baban öcü baban şu bu cok yanlıs tavırlar bunlar. Ortada cok iğrenc bir ilişki durumu var bunda hemfikiriz ama adam cocukları ile ilgilenmek isterse ilgiyi kesmezse niye cocuklar ceksin cezasını
Verecek. Alacaksınız. Yok öyle bedava baba olmak. Yaşlılıklarında senden önce koşarlar evlatlarına ben babanım diye.Adam.nafaka vermiyor bu durumda çocuk görse ne yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?