Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Asalak bir de geçen akşam bana şarkı yollamış oğuzhan koç tan hepsi geçiyor host kambur semi yazdım engelledim. Sonsuz şerefsiz bir de anamın babamın mezarında evlenme teklif etmişti ağlayarak solucan
Zaten yazmışsın.

Evet, kadın evli o herifin de sevgilisi varmış hala seni çok özledim yazıyormuş ayı.
Klasik yarım akıllı erkek davranışı. Yahu bunların hepsi mi aptal olur , aynı olur ya ? Bari biri farklı bir imaj çizsin. Aha bak bu da yeniymiş ,değisikmiş diyelim.

Şimdi araba kimde herifte mi, paraları alıp vınlayan kızda mı?
Araba gitti bilmiyorum. Hak talep edemedim çünkü kocama çok güveniyordum ya her işlemi kasko alış satış vs o yapardı. Vekâlet verdim araba gitti. Ama Allah bana bin katını verdi. A sınıfı iş güvenlik uzmaniyim o kadar ağlamıştım arabayı öğrendiğimde işler yağdı hayatima. Soytarı eski kocam sefil durumda şimdi. Gebersinnnn

O haline bile gelen var onun , kadınlardan umudum kesiliyor gördükçe yahu.

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Şimdi öncelikle sizi bir kadın olarak cok iyi anlıyorum. Evet bir ihanet söz konusu fakat cocuklar görüşüp görüşmemeyi büyüdüklerinde karar vermeliler. Siz bu ilişkide bir yanlısa ugradınız baba ve cocukların ilişkisine canınızın acısı ile göstermem asla göremez gibi cümleler kurmanız doğru değil.. Onlar ayrı bireyler, aralarında ki bağ sizden ayrı. Eşiniz eşi'ni aldattı. Cocukları onun evlatları görmek istediği her an hem kendısı hem cocukları icin bir hak..

@ya Çocuklarını düşünen adam onlar için ayıracağı süreyi aşifte pacoz ile geçirmeyecek. Gecede 5 kere seviştim biblo gibiydi deyip defoldugunda o çocuklar o bitip anneleriyle ne olacak düşünecek. Ne hakkı be! Şerefsizin hakkı hukuku yok.

İlahı adalete inan canım...heleki bu konularda asla es geçmiyor... Hele hele ki senin konun oyle bısey ki hızlı giden at misali resmen... Hersey cok hizli gelısmıs..onun gozun de perde var suan elbet inecek.. Bu yuzden ilahi adalet gununu bekle. Allahım yardımcın olsun. Guclusun masallah... Bu kadar Uzulmek bu kadar acı hissi herkeste olur ilk zamanlar. kendini suçlama gececek aşacaksın ınsallah

yahu cocugun sucu ne cocuklar büyüdüğünde görüşmek istemezse görüşmez baban öcü baban şu bu cok yanlıs tavırlar bunlar. Ortada cok iğrenc bir ilişki durumu var bunda hemfikiriz ama adam cocukları ile ilgilenmek isterse ilgiyi kesmezse niye cocuklar ceksin cezasını

Aynen. Bütün sorumluluğu üstüne al da herif de sevgilisi ile alemlere aksın, sen uğraş dur sabah okula kaldır zor bela, servisi gitti mi geldi mi kontrol et, derslerini takip et, okulda kavga mı etti zor bela işten izin al koş. Yok öyle bir memleket.

Adam.nafaka vermiyor bu durumda çocuk görse ne yazar

Iyi baban super densin. Hanımefendi zaten bu tarz serefsizler çocuk önemsemiyor rahat olun!

Gecede 5 posta olayi bir kere külliyen yalan.Normal kiloda bir erkekten bile cikmaz o performans tek gecede kolay beri.Hele 135 kiloda hiççç.Kadin da biblo gibi degil bundan da emin olun.Eşiniz yaninizda duydugu aşagilik kompleksini misliyle cikarmaya calismis.Ama hepsi yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…