Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

İskeletor nedir ya? Kahkaha attirdiniz bana

150kglik herif sevişse ne olur sevişmesi ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff
150 kg eniştem var, boyu da kısa değil. Adamcağız normal yatamıyor yatakta, yatak başına kafasını koyup uyuyor, yoksa boğulacak mazallah. Burdaki ayu da 5 kez sevişmekten bahsetmiş.

İskeletor nedir ya? Kahkaha attirdiniz bana

Anlatayım ben Almanyada doktora yaptım hala oradayım. Bu ex nişanlım olan hıyarın ailesi beni istemedi diye ayrıldık. Anneciğinin ağzına bakan erkek sadece Türkiyede yok yani ezik her yerde ezik

Neyse benden sonra bu Alman kızçeyi bulmuş ama kızın kemikleri sayılıyor abartısız. Almanlar kadın, erkek gürbüz ve yapılı insanlar. Kadınlar hem uzun boylu hem de güçlü kuvvetli oluyor da bu hıyarto bula bula bu iskeletoru bulmuş ondan da tekme yemiş zaten

150 kg eniştem var, boyu da kısa değil. Adamcağız normal yatamıyor yatakta, yatak başına kafasını koyup uyuyor, yoksa boğulacak mazallah. Burdaki ayu da 5 kez sevişmekten bahsetmiş.

Bu adamın her şeyi yalan dolan bence aşağılık kompleksine girmiş bir şeyler zırvalamış.

150kglik herif sevişse ne olur sevişmesi ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff

Sizin icin en iyisi olmus. Omur mu gecerdi boyle kisiliksiz adamla. Hayatinizda mutluluklar ve sevgiler dilerim.

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Değmeyen biri için kendinizi üzmeyin. Çok zor bir durum ama geçer emin olun. 3 5 yıl sonra iyi ki çıkmış hayatımdan dersiniz. Önünüze bakın. Bu aralar çok duyuyorum böyle olaylar. Bugün bir arkadaşm 3 kardeşi birden boşanma aşamasında. Ailecek şoktalar 2 enişte başka kadınla beraber. Bir abla da kv yüzünden. Adam evli ama açık açık pişman değilim diyor bir de. Yani çok insan var sizinle aynı durumu yaşayan. Siz çocuklarınıza sarılın onlar için ayakta durun. Herkes ya koca ya eşten ya maldan dert görüyor. Boşverin sizinki de kocadan olsun. Evlatlarınız iyi olsun onlar size yeter.

Iyi baban super densin. Hanımefendi zaten bu tarz serefsizler çocuk önemsemiyor rahat olun!
Kocasını evinde Baska bir kadınla basmıs bir kadın olarak yinede cocuguma asla kotulemedım babasını. Aksine hep aradım babasını cocugunu araması ıcın. kamera ac seni gorsun tatillerde cocugu al gezdir seni ozluyodur Psikolojisi bozulmasın vs vs. Psikolog bile bana turk toplumunda yetisen bir bayan olarak yaptıgınız buyuk bir basari. Bu denli bir ıhanete Cocugunuza babasını kotulemıyorsunuz doğrusuda bu dedi. Pişman degılım doğrusunu yaptım. En azından vicdanım rahat. Geceleri yastıga basımı bukadar rahat koyamazdım belkide.. Ahıretımı bile sorgulardım aksini yapsaydım.cunku ısın ıcınde cocugum var.. Adama ceza vericem derken ya yavrumun psikolojisi ne olacaktı? Yine basıma gelse yine yaparım.

Haaa su yorumunuzu alıntıladım. Cunku ıste bunda hem fıkıriz...cunku ben yıllarca onların ılıskısını sıcak tutmaya calıssamda o adam aynen bahsettıgınız gibi cıktı malesef... Ama dedigim gıbı ben yinede pisman degilim. Yuvanın Yıkılmasıda cocuguna karsı ilgisiz olmasıda hepsi onun gunahı!!! Cehennemde boğulsun!!

Sizin guclu bir kadin oldugunuz cok belli. Muhtemelen asagilik kompleksine girmis, esiniz demek istemiyorum pislik mahlukat. İleride pisman olur olmaz bunlari hic dusunmeyin. Cocuklariniz ile birlikte saygi, sevgi dolu huzurlu bir yasam surmenizi dilerim. Diger iki ahlaksiz da igrenc, asalak yasamlarina devam etsinler.

Ben avukatım her zaöan özelden de yazabilirsiniz. Size sadece şunu diyeyim çocuklarınız için asla üzülmeyin. Benim babam da annemi aldattı ve annem de biliyordu bunu ama o sanıyor ki biz bilmiyoruz. Biz 3 kardeş babamın karşısına dimdik durduk ama benim annem dimdik durmadığı için o babam bizi de annemi de hiçe saydı ve hepimizin gözünün içine baka baka her pisliğine devam etti. Eğer annem babama larlı dik dursa da boşanma davası açsaydı ki tekrar söylüyorum ben avukatım inanın gözümüzde annemin değeri çok daha farklı olurdu. Onun için gururum incindi demeyin. O gururunuzu incirmeye kalkıştı ama siz onu kapının önüne koyarak buna izin vermediniz gurununuzu kırmasına müsade etmediniz.

Yaşadıklarınızı yaşadım, 2 defa aldatıldım hemde ilk aldatıldığımı 2cini örtmek için itiraf etti şimdi yok ama şu zaman yapmıştım şübhelerinde haklıydın. Şöyle seviştik, böyle yattık. Onunla kendimi erkek hissettim dedim. Bir öpüşüyordu ki, hayatımda böyle zevk almadım dedi. Üstelik o kız nişanlıymış bunlar yattıklarında. Her detayı gözümün içine baka baka anlattı. Kız nişanı atmış bu beni atmamış bana sanki beni onurlandırmış gbi anlattı. Bu boşanmayınca kız tekrar nişanlısıhla barışıb evlenmiş. Bunları bana anlattı, ben bunlarla oyalanınca yani depresyona girdim bu ikinciyle günlerini gün ediyorlar tabi erken uyandım fark ettim defoldu evi terk etti çocugu bile arayıp sormadı aylarca şimdi mahkemeye az kaldı diye yazıp çocuğu soruyor ama aylarca çocugum istediğinde bile yavrumun hatrına ben aradım konuşmak istemiyorum bana bağlanmasın diye konuşmadı. Allahın adaleti var yuva yıkanın yuvası olmaz diye insanlar yazınca yakınlarından duyduklarından anlatınca seviniyorum. Bir gün gelecek benimde yüzüm gülecek, onlar yaptıklarının cezasını çekecek diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…