- 2 Ocak 2017
- 3.380
- 20.658
- 308
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
İskeletor nedir ya? Kahkaha attirdiniz banaParacıkları alıp kaçan kadınlara hayranım ... benim de başıma geldi ex nişanlım deyyus iskeletor tipli bir kızçeyle evlendi. O da boşanırken ne var ne yok almış vınlamış. Takdir ettim öcümü aldı
Ben aşktı duygularımdı bilmem ne diye zırıldanırken iskeletor kız nikah yapmış, üstüne boşanmış paracıkları da kapmış bile... cidden hayran kaldım. Güya yüksek eğitimliyim ama işsiz güçsüz kızdaki akıl bende yok. Bunların hepsi hak ediyor beter olsun deyyuslar
Bunu söylemesi ne kadar acı ne kadar zavallı bı insanmış
150 kg eniştem var, boyu da kısa değil. Adamcağız normal yatamıyor yatakta, yatak başına kafasını koyup uyuyor, yoksa boğulacak mazallah. Burdaki ayu da 5 kez sevişmekten bahsetmiş.150kglik herif sevişse ne olur sevişmesi ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff
İskeletor nedir ya? Kahkaha attirdiniz bana
150 kg eniştem var, boyu da kısa değil. Adamcağız normal yatamıyor yatakta, yatak başına kafasını koyup uyuyor, yoksa boğulacak mazallah. Burdaki ayu da 5 kez sevişmekten bahsetmiş.
150kglik herif sevişse ne olur sevişmesi ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff
Sizin icin en iyisi olmus. Omur mu gecerdi boyle kisiliksiz adamla. Hayatinizda mutluluklar ve sevgiler dilerim.Anlatayım ben Almanyada doktora yaptım hala oradayım. Bu ex nişanlım olan hıyarın ailesi beni istemedi diye ayrıldık. Anneciğinin ağzına bakan erkek sadece Türkiyede yok yani ezik her yerde ezik
Neyse benden sonra bu Alman kızçeyi bulmuş ama kızın kemikleri sayılıyor abartısız. Almanlar kadın, erkek gürbüz ve yapılı insanlar. Kadınlar hem uzun boylu hem de güçlü kuvvetli oluyor da bu hıyarto bula bula bu iskeletor bulmuş ondan da tekme yemiş zaten
Yakında kazığı yiyince anlar kadın kime denirmiş.Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Vayy be ne yüce gönüllüymüş helal olsun ona.Ben anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Değmeyen biri için kendinizi üzmeyin. Çok zor bir durum ama geçer emin olun. 3 5 yıl sonra iyi ki çıkmış hayatımdan dersiniz. Önünüze bakın. Bu aralar çok duyuyorum böyle olaylar. Bugün bir arkadaşm 3 kardeşi birden boşanma aşamasında. Ailecek şoktalar 2 enişte başka kadınla beraber. Bir abla da kv yüzünden. Adam evli ama açık açık pişman değilim diyor bir de. Yani çok insan var sizinle aynı durumu yaşayan. Siz çocuklarınıza sarılın onlar için ayakta durun. Herkes ya koca ya eşten ya maldan dert görüyor. Boşverin sizinki de kocadan olsun. Evlatlarınız iyi olsun onlar size yeter.Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Nerden bulabilirim konuyu?Eşini aldatan biri aldatma konusunda yorum yapmamalı çünkü
Kocasını evinde Baska bir kadınla basmıs bir kadın olarak yinede cocuguma asla kotulemedım babasını. Aksine hep aradım babasını cocugunu araması ıcın. kamera ac seni gorsun tatillerde cocugu al gezdir seni ozluyodur Psikolojisi bozulmasın vs vs. Psikolog bile bana turk toplumunda yetisen bir bayan olarak yaptıgınız buyuk bir basari. Bu denli bir ıhanete Cocugunuza babasını kotulemıyorsunuz doğrusuda bu dedi. Pişman degılım doğrusunu yaptım. En azından vicdanım rahat. Geceleri yastıga basımı bukadar rahat koyamazdım belkide.. Ahıretımı bile sorgulardım aksini yapsaydım.cunku ısın ıcınde cocugum var.. Adama ceza vericem derken ya yavrumun psikolojisi ne olacaktı? Yine basıma gelse yine yaparım.Iyi baban super densin. Hanımefendi zaten bu tarz serefsizler çocuk önemsemiyor rahat olun!
150 kg mu?150kglik herif sevişse ne olur sevişmese ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff
135.150 kg mu?
aman onda nevar benim evde de 114 kilo var135.Arkadaş mübalağa etti.
Bişey sorucam yanlış anlama. Gece rahat uyuyor mu?aman onda nevar benim evde de 114 kilo var
evet uyuyor uzun boylu ama 183 o boya fazla olmuyor 114 kiloBişey sorucam yanlış anlama. Gece rahat uyuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?