Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Üzülme canim. Çok acı bir durum evet. Degmez. Gecer bu günler. Kendini bırakma güçlü ol. Cocuklarina saril onlardan güc al. Boyle ne oldum delisi olan adamları Allah bildigi gibi etsin. Cok pisman olacak emin ol. Böyle kadınlar rahat durmaz. Evli cocuklu adamla yatan her seyi yapar. Ilerde onu da aldatir . O zaman görsün eşin olacak adam aşkı meşki erkekliği. Bu hikayeler hep boyle biter cok duyduk. Rezil vicdansiz ruhsuz adam.

Mesajlarınızı tek tek okuyorum bazı yorumlara çok gülüp, bazıları içinde çok üzülüyorum aynı durumları yaşadığımız için
Akşam oldu içime yine ateş düştü yavrularım uyudu
Kendimi analiz ediyorum şu an
Yine paramparçayım çok utanıyorum sadece yaramı sarmaya çalıştıkça kanamaya devam ediyor sanki daha fazla sızlayarak
Daha yeni böyle böyle mi geçecek bilmiyorum ki

İltihaplı yara şuan jilet atıp kanatacaksınız ki içindeki pislik kanla birlikte aksın gitsin....

Daha fazla yazmayın küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum...

Tabii ki öyle. Çocuğu görmek istiyorsa belirlenen saatlerde alır. Yine özel günlerde rica etse alie götürür bir yerlere. Ya da canı makul saatlerde görmek istemiştir. Parka, kütüphaneye, lunaparka vs gider görür. Şu vakitte çocuğunu görmek istememişti o zaman hiç göremez diye biz kararını veremeyiz. Belki çocuklar büyüyünce sen bize izin vermedin diyecek. Çocukların aklını zehirlememeliyiz. Bırakalım onlar görsün gerçekleri büyüdükçe. Belki de hiç görmek istemeyecek . Ya da hakimin belirlediği zamanları esas alacak hep. Çocukları kendi kinimize alet etmemek lazım zor olsa da.

erkeklerin yaptigi haksizlik karsisinda belalarini bulduklarini okuyunca cok mutlu oluyorum. yapilan haksizliklar hic boşa gitmiyor gercekten. Bizim bir aile dostumuz vardi kari koca mutlu mesut yasiyorlardi, 3 cocuklari vardi. ikisi de 37 yasindaydi. kadin babadan zengin bu arada. kadinin babasi da ünlü bir avukatti. neyse artik nasil tanistilarsa 20 yasindaki bi kiz adama kancayi takiyor. (tiwitter dan diye duymustuk) adam avukat zengin (diye dusunuyor ya bu 20 yasindaki kiz. adam bulundugu sehirde belediye baskanligina aday olmus kucuk capli unlu sayilir) adam da karisina birine asik oldugunu ve bosanmak istedigini soyluyor ve bosaniyorlar. adam bosanirken de eski karisina karsi vicdan yaptigi icin ne var ne yoksa karisina veriyor.(ev, araba) adam dımdızlak bir sekilde 20 yasindaki kizla evleniyor. kadin da 3 cocukla yasamaya basliyor derken bir duyuyoruz ki kadin 3 ay icinde bir mühendisle evlendi aldatan eski eş buyuk şoklar yasiyor kabullenemiyor. dusunsenize evi arabayi kadina vermis. kendi kirada oturuyor. 20 yasindaki şirfinti sefa suremeden adam cocuklarini (2 erkek 1 kiz) yanina aliyor. tabi kiz istemiyor ama ne yapsin? adamin cocuklari ile yaş farki az zaten pek anlasamadi. evi kac defa terk etti. adam kizla evlendigine bin pisman olmus.

Bu olaydaki kadın da çok şey gelmedi bana . Aslında tam o kelimeyi bulamadığım için şey dedim . Asla hakaret vs etmiyorum . Ama aldatılmışım ve boşanmışım , 3 ayda tekrar evleniyorum . Hadi evlenebilirim ama en büyüğü muhtemelen 16 yaşında olan 3 çocuğu neden babasına veriyorum ? Bilemedim ki. Normal gelmedi bana .

Bana da cok garip geldi.

eksik yazdigim seyler olmus. bunlar 2013 subat gibi bosaniyorlar. adam hemen kizla nişanlaniyor. 2014 ocakta evleniyor. kadin da 2014 nisanda evlendi.

Bu kadın normal miolan gariban çocuklara olmuş. Allah ana babalarını bildiği gibi yapsın

Ula okudum simdi diğer mesajları... Ya sen adamı aldatmıssın ne duyar kasıyon bana. Bende sana dil döküyom.
Su aldatma işini bi anlat hele?!
O beni daha once cok kez aldattıgı icin yediremedim gururuma bende en sonunda onu aldattım

YaKaMoZz-z acınızı çok iyi anlıyorum. Anlatmaya bile mecal bırakmamış haysiyet yoksunu. Adamın pişkinligini okurken aklıma babam ve eniştem geldi. Ikisi de aynı şekilde sadakatsizlik edip, babam anneme, eniştem teyzeme pişkin pişkin anlatmış. Hele eniştem her detayını kankasina anlatır gibi anlatmış. Annem babami boşadıktan sonra babam, teyzem de eniştemi boşadiktan sonra eniştem köpek gibi pişman olmuşlar.

Evet yuvaniz yıkılıyor bu çok üzücü ama zannetmeyin ki onlar da mutlu olacak. Taa buradan o kadar net görülüyor ki balon bir sey yaşadığı. Siz dik durup ona sümük gibi davranıp hayatınızdan çıkardığınız anda sönecek o balon. Sakın ha onun yanında, sanki o cok kıymetliymis gibi üzüntünüzu belli etmeyin. Kan tükürseniz bile kızılcık şerbeti içtim deyin. Dimdik durun ve sözüm ona mutluluklar dileyin. Sizin kapınıza gelip yalvaracagi günü düşünerek motive olun.

Yemeden icmeden falan da kesilmeyin, aksine daha iyi bakın kendinize. Sadakatsiz dizisini izleyin mesela. Senaryo deyip geçmeyin, gerçekten gerçek hayattaki aldatan erkeği çok iyi yansıtıyor. Başta aldattığı kadına yok muamelesi yapıp günden güne diğerine doydukca ben ne yaptım diye dövünmesi tam bir realite.

Kolay bir süreç değil ama siz çok güçlü bir kadınsınız. Allah daha büyük bir acı vermesin. Sadakati olmayan bir karaktersizden kurtulacaksiniz öyle düşünün. Sabrınızın sonunda "ohh be iyi ki kurtulmusum bu adamdan" diyeceğiniz cok güzel günleriniz olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Tabiki geçecek ALLAH'ın izni ile şuan sadece acınız çok taze günlerce kanayacak sonra yavaş yavaş kabuk bağlayacak ve sonra zamanla o kabuk iyileşip yok olacak. Ama bunun için kendinize iyi bakmanız gerek, devamlı o yarayı kaşır ve deşerseniz ömür boyuda acınız sürebilir... karaktersiz kişiler için ömürlük acı çekmeye değmez, merak etmeyin onların bu yasak aşk cezbi fazla sürmez. Mazlumun " AHI " indirir "ŞAHI" demişler... Sen kendini sahipsiz mi sandın, seni gören, bilen RABBİN seninle, ÜZÜLME... sadece gönlünü ferah tutmaya çalış, sabret ve bekle...

O beni daha once cok kez aldattıgı icin yediremedim gururuma bende en sonunda onu aldattım
Seni ilk aldattığında bırakmalıydın.... O zaman o bna yazdıkların olmaz, çok daha güzel olurdu hayatın...
Hataya hata ile karsılık vermişsin, sende zalim tarafa geçmişsin. Sen temiz kalmalıydın....
Bundan sonrası için iyi şeyler yap.. Gönlün güzelleşsin Dünyan güzelleşsin

Herkes aynı değil kisiliklerimiz ruhsal durumlarımız farklı. Aynı seyi birsuru kadına yaşatıp deney yapsan hepsi farklı tepkiler verir. Sabrımız kinimiz olgunluğumuz aynı derecelerde değilki hepimizin. Sen cabuk topladın cabuk ayaga kalktın belki ben cok duygusal ve hassas oldugum ıcın bu kadar yaralandım belki sen daha guclu ayagı yere daha saglam basan daha katı sert mizaclısındır
Sonuc olarak iyileşmeyi ve onu artık hiç düşünmemeyi umuyorum

Hangisini eşinizi mi, sizi bırakıp evlenen sevgilinizi mi?

Sende o haltı yemeseydin bence sende çabuk toparlanırdın. Sen kendine kızıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…