- 11 Aralık 2020
- 1.946
- 4.497
- 83
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Çok güzel yazmışsınız.YaKaMoZz-z acınızı çok iyi anlıyorum. Anlatmaya bile mecal bırakmamış haysiyet yoksunu. Adamın pişkinligini okurken aklıma babam ve eniştem geldi. Ikisi de aynı şekilde sadakatsizlik edip, babam anneme, eniştem teyzeme pişkin pişkin anlatmış. Hele eniştem her detayını kankasina anlatır gibi anlatmış. Annem babami boşadıktan sonra babam, teyzem de eniştemi boşadiktan sonra eniştem köpek gibi pişman olmuşlar.
Evet yuvaniz yıkılıyor bu çok üzücü ama zannetmeyin ki onlar da mutlu olacak. Taa buradan o kadar net görülüyor ki balon bir sey yaşadığı. Siz dik durup ona sümük gibi davranıp hayatınızdan çıkardığınız anda sönecek o balon. Sakın ha onun yanında, sanki o cok kıymetliymis gibi üzüntünüzu belli etmeyin. Kan tükürseniz bile kızılcık şerbeti içtim deyin. Dimdik durun ve sözüm ona mutluluklar dileyin. Sizin kapınıza gelip yalvaracagi günü düşünerek motive olun.
Yemeden icmeden falan da kesilmeyin, aksine daha iyi bakın kendinize. Sadakatsiz dizisini izleyin mesela. Senaryo deyip geçmeyin, gerçekten gerçek hayattaki aldatan erkeği çok iyi yansıtıyor. Başta aldattığı kadına yok muamelesi yapıp günden güne diğerine doydukca ben ne yaptım diye dövünmesi tam bir realite.
Kolay bir süreç değil ama siz çok güçlü bir kadınsınız. Allah daha büyük bir acı vermesin. Sadakati olmayan bir karaktersizden kurtulacaksiniz öyle düşünün. Sabrınızın sonunda "ohh be iyi ki kurtulmusum bu adamdan" diyeceğiniz cok güzel günleriniz olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun
Yok, eski kocasına kızıyor. Defalarca aldattı herif, affetti. Kendi bir kere aldattı, affedilmedi.Sende o haltı yemeseydin bence sende çabuk toparlanırdın. Sen kendine kızıyorsun
Hımm anladım...Yok, eski kocasına kızıyor. Defalarca aldattı herif, affetti. Kendi bir kere aldattı, affedilmedi.
YuhhBir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Ayy allah askina anlatmayin benim tuylerim diken diken oldu.serefsiz hadi aldatmis ne halt etmeye anlatiyorBu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Insanların yasadıgı zorluklardan espri uretecek birine verecek cevabım yokHangisini eşinizi mi, sizi bırakıp evlenen sevgilinizi mi?
Espri yapmıyorum. Gerçekler espri malzemesi olmamalı dimi?Insanların yasadıgı zorluklardan espri uretecek birine verecek cevabım yok
Kız bunun neresi espri?Insanların yasadıgı zorluklardan espri uretecek birine verecek cevabım yok
Allah büyük . unutmayın eden bulur . ilahi adalete güvenin. kocanızı affetmeyin bahanelerine inanmayın.2 günde 63 kilodan 60 a düştüm bi yudum su içsem midem almıyor
Bir an evvel toparlanmalıyım ama nasıl
İnşallah bende sizin düşünürüm en kısa zamanda
Şu an hiç geçmeyecek gibi
Sürekli kanayan bir yara gibi
Alttan alta laf sokuyo bunu sen anlayamıyosan o senin sorunun hangisi eşinmi sevgilinmi deyip dalgaya alıyo safmısın sen biraz?Kız bunun neresi espri?
Hangisi diyor hangisi?
Alttan alta laf sokuyo bunu sen anlayamıyosan o senin sorunun hangisi eşinmi sevgilinmi deyip dalgaya alıyo safmısın sen biraz?
Ya bi git ne acayip insanlar var burda ya insanın ustune ustune gelmeye amma meraklısınız beSenin yaninda hepimiz safiz bacim.
O erkekliği de biter üzülme. Hayırlısı olsun, belki daha güzel yarınları yaşaman için bugün buna ağlaman gerekiyor. Çook zor, yazarken çok kolay yazmış olabilirim ama inan yaşayana acı, karşıdan böyle yazmam çok kolay. Kelimelerim karıştı. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın Sümsük, aklı uçkurunda üzülmeye değmez biri için değmez. Kalk ayağa ve sen onu hiç tanıma. Sakın affetme...Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
lütfen arkadaşım bu konuya yorum yapacak son insansın, yap yorumunu tabi ki şu konuya yorum yapabilirsin ya da yapamazsın diye bir kural yok ben karışamam buna ama eşini aldatmış bir kadın, aldatılmış bir kadına akıl verince hoş olmuyor gerçekten. Elini vicdanına koyYa bi git ne acayip insanlar var burda ya insanın ustune ustune gelmeye amma meraklısınız be
Aldatma nispet olsun diye,gururdan yapilmaz.Icinizde sizin de varmis ki bu aldatma dürtüsü siz de aldatmissiniz sizi aldatan kocanizi.O beni daha once cok kez aldattıgı icin yediremedim gururuma bende en sonunda onu aldattım
Zorluk derken aldatmaktan bahsetmiyosunuz dimiInsanların yasadıgı zorluklardan espri uretecek birine verecek cevabım yok
Ahahaha tövbeler olsunAlttan alta laf sokuyo bunu sen anlayamıyosan o senin sorunun hangisi eşinmi sevgilinmi deyip dalgaya alıyo safmısın sen biraz?
Kocani aldatmissin ve gelmis burda aldatilan kadina yorum yapiyosun.bu konuda konusacak son insan sensin.Ya bi git ne acayip insanlar var burda ya insanın ustune ustune gelmeye amma meraklısınız be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?