Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Çok güzel yazmışsınız.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Allah büyük . unutmayın eden bulur . ilahi adalete güvenin. kocanızı affetmeyin bahanelerine inanmayın.
benimde eski üniden bir gönül ilşkisi diyeyim vardı. evlenmeden önce beni aradı iyi bir pozisyonda işe girmiş onları filan anlattı. Sonra bak evleniyorum var mı bir diyecegin diye sordu . Zaten olmamasının sebebi hamurunun bozuk olmasıydı. ben o sırada evli ve bir çocugum var. nasıl böyle bir şey yapar . inanın bir kez daha tiksindim . Allah mutlu mesut etsin dedim . bir saniye bile düşünmedim. yok geçmiş yok aşk bunlar bahane,çok seviyorsa sizle evlenmiyecekti. sizle evleniyorsa çok sevdim demeyecekti. bu adamında hamuru bozuk . çapkınlığına bahane. bu biter yenisi başlar. sonra beyimiz sıkılır libidosu düşer çocuğu karısı gelir aklına

Geçmiş olsun. Keşke kocanız seviyeyi bu kadar yerlere çekmeseydi. Ortada 2 çocuk var ve eninde sonunda onlar için yüz yüze bakmak zorunda kalacaksınız. Şu an sakin kalmaya ve bir an önce kurtulmaya bakın. Hakkınızda hayırlısını dilerim

Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
O erkekliği de biter üzülme. Hayırlısı olsun, belki daha güzel yarınları yaşaman için bugün buna ağlaman gerekiyor. Çook zor, yazarken çok kolay yazmış olabilirim ama inan yaşayana acı, karşıdan böyle yazmam çok kolay. Kelimelerim karıştı. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın Sümsük, aklı uçkurunda üzülmeye değmez biri için değmez. Kalk ayağa ve sen onu hiç tanıma. Sakın affetme...

Ya bi git ne acayip insanlar var burda ya insanın ustune ustune gelmeye amma meraklısınız be
lütfen arkadaşım bu konuya yorum yapacak son insansın, yap yorumunu tabi ki şu konuya yorum yapabilirsin ya da yapamazsın diye bir kural yok ben karışamam buna ama eşini aldatmış bir kadın, aldatılmış bir kadına akıl verince hoş olmuyor gerçekten. Elini vicdanına koy
Ben dalga geçmiyorum geçmem de çünkü burada konu sahibinin yaşadığı çok acı şeyler var ve dalga geçeceğim son konu burası olur

Bazılarındaki cesarete çok şaşırıyorum ilginç yani yıllardır takıkmış kadın adama güya adam hep reddetmiş. Belki kadın sapık takıntılı bir manyak? Normal olmadığı boşanma ben seni böyle sevdim demesinden belli bir kere. Cinsel problemi olan birinin gecede 5 kere yapması için ilaç vs alması gerekir zaten yakında mortu çeker sen merak etme arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…