Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Herkes de gecede 5 kereye takilmis. Yeni tanistigin tutkunun maksimum oldugu biriyle 5 degil 10 kere de yaparsin. Sıkıysa 15 senedir yattigin insanla günde 5 kere yap asıl zor olan o görürüm onları 2-3 sene sonra en baba aşk maksimum 30 ay sürer zaten. O zaman iki haftada bire şükrederler.

Hem günlük hayatta hem burada bir çok ş..efsiz gördük ama bu adam öyle sıradan değil ,üst düzey ş..efsiz. Yarışması olsa ilk ona girer , okulu olsa dereceyle mezun olur yani öyle bir ş..efsiz. Metres ama çok içten ,çok anlayışlı canım benim karını bırakma onunla beraber ol ,ben kıskanmam demiş ne kadar tatlı metres Süper bir avukat bul , bunların iliğine kadar sömür. Allah aşkına şu herife yaşattığın her bir şeyi de gel buraya yaz , bizim de içimiz soğusun

Ayy bu nasıl mutlu bir son Allah'ım lütfen bütün terliksilerin sonu böyle olsun

Hassas olan insan bedenini birilerinden intikam almak için meta olarak kullanmaz kusura bakma.

ay pandemideki doktorla evlendin mi
Iyi baban super densin. Hanımefendi zaten bu tarz serefsizler çocuk önemsemiyor rahat olun!
yüzyılın tespiti
erkekler sevmediği kadının çocuğunu da sevmez
çok küçük istisna elbette vardır küçücük
150kglik herif sevişse ne olur sevişmese ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff
işlevi değil kilosu diyosuuuun

konu sahibi bu adam bu lafları edebildiyse muhtemel ki sizinle beraberken çok büyük bir ezikti bunu fark etmemeniz mümkün değil
ben bu durumda kendimden utanırım böyle bir ezikle beraber olduğum için,kendime saygım kalmaz
şimdi kaçan balık büyük olur gibi görünüyor ama bir sene sonra iyi bu asalak hayatımda değil diyeceksiniz
bu kadar ezik haysiyetsiz bir insanı sevmeniz zor bence alışkanlık olmuştur en fazla o da geçecek emin olun

Cok zor bir durum.sizin icin bol sabir ve gonul ferahligi diliyorum.ancak bu adamin size soyledikleri bana gercekci gelmedi.sirf sizin caninizi acitmak icin konusmus gibi.

Allah kahretein o kadıni pislik birde boyle diyerek vijdan mi rahatlatiyro cehenneme odun olsun insaallah

Üslubum neden yanlış? Ağzı bozuk olan kişi konudaki adam, ben değilim. Kusura bakmayın.
Bir insana ezik demek benim açımdan hatalı. Üyeliğim boyunca demedim benzer bir söylemde de bulunmadım. Yoo kusura bakacak birşey yok ,rica ederim. Sordunuz diye söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…