- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Zorluk derken aldatmaktan bahsetmiyosunuz dimi
Pişkin bide millete akil veriyor.Unutmak icin 2 ayri adamla yattim unutamadim diyordu. Zor cok zorrr..
dalga geçiyorum sanıyor bir deUnutmak icin 2 ayri adamla yattim unutamadim diyordu. Zor cok zorrr..
dalga geçiyorum sanıyor bir de
Başka bir konuda yorumunuzu beğenmedim diye gelip burada beğenmedim atmanız... Diyecek bir şey bulamıyorumLaRisaCca bu yorumun nesini yanlış buldunuz?
ÜslubunuzuLaRisaCca bu yorumun nesini yanlış buldunuz?
Bir de bana saf diyordalga geçiyorum sanıyor bir de
He ya bir de bana akıl veriyorPişkin bide millete akil veriyor.
Ayy bu nasıl mutlu bir sonTek suçlu asitte kadınlar değil. Erkekler öyle bir tablo çiziyor ki ımkanin olsa adamı yurda yerlestirirsin. Benim terliksi eski kocam sevgilisine destanlar yazmış. Karım kadın hastalıklarından çok hasta aşırı kilolu tikaniyor aciyorum yazmış. Cok cahil arkadaş ortamına sokamıyorum ailem istedi evlendik yazmış. Ulen terliksi 1.70 boyunda 52 kıloyum hayat boyu. Hamileyken 63 oldum en fazla. Doktora yapmış makina mühendisiyim. Nasıl soysuz pislik kocam varmış pes yarabbim. Ama boşandık ya o sevgilisi eski kocamın tüm eşyalarını parasını çalıp kacmis
Hassas olan insan bedenini birilerinden intikam almak için meta olarak kullanmaz kusura bakma.Herkes aynı değil kisiliklerimiz ruhsal durumlarımız farklı. Aynı seyi birsuru kadına yaşatıp deney yapsan hepsi farklı tepkiler verir. Sabrımız kinimiz olgunluğumuz aynı derecelerde değilki hepimizin. Sen cabuk topladın cabuk ayaga kalktın belki ben cok duygusal ve hassas oldugum ıcın bu kadar yaralandım belki sen daha guclu ayagı yere daha saglam basan daha katı sert mizaclısındır
Sonuc olarak iyileşmeyi ve onu artık hiç düşünmemeyi umuyorum
ay pandemideki doktorla evlendin miOnunla çocuğum yok. Hamileydim 8 aylık aldatınca bebeği dusurdum kanlar içinde. Kendisi mali müşavir entrikalar tonla. Sonra avukat biriyle evlendim. Ondan kizim var. O öfke kontrolü yoktu agresif vs vs. Onunla da ayrıldık. Şimdi doktor kuzumla evliyim. Cok şükür bin şükür
yüzyılın tespitiIyi baban super densin. Hanımefendi zaten bu tarz serefsizler çocuk önemsemiyor rahat olun!
işlevi değil kilosu diyosuuuun150kglik herif sevişse ne olur sevişmese ne olur allasen konuşturmayın şimdi beni hffsdhhddff
Üslubum neden yanlış? Ağzı bozuk olan kişi konudaki adam, ben değilim. Kusura bakmayın.Üslubunuzu
Allah kahretein o kadıni pislik birde boyle diyerek vijdan mi rahatlatiyro cehenneme odun olsun insaallahBen anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Bir insana ezik demek benim açımdan hatalı. Üyeliğim boyunca demedim benzer bir söylemde de bulunmadım. Yoo kusura bakacak birşey yok ,rica ederim. Sordunuz diye söyledimÜslubum neden yanlış? Ağzı bozuk olan kişi konudaki adam, ben değilim. Kusura bakmayın.
Bir insana ezik demek benim açımdan hatalı. Üyeliğim boyunca demedim benzer bir söylemde de bulunmadım. Yoo kusura bakacak birşey yok ,rica ederim. Sordunuz diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?