Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Bu metresler adamın eşini kadın olarak görmüyorlar mı ben anlamıyorum. Bu konuda, başka konularda ve reel hayatta birkaç defa daha denk geldim. Adamın evli olduğunu bilip ilişkiye başlıyorlar sorun yok ama adam bir sevgili daha yaparsa kıyamet kopuyor. Metres aldatıldım diye ortalarda geziyor. Aklım almıyor bu mantığı

Minimal akıllarınca evdekini kadın olarak görmüyorlar evet. Onlara göre evdeki kadın olsa adam sokağa düşmez. Rakip olarak da görmüyorlar evdeki kadını, çünkü o kadın o evdeki küçük bir biblo hükmünde yine onlara göre. Aslında evdeki de onlar da böylesi adamın hayatında ufak detaylardan ibaretler, ufak bir akıl karışıklığına bağlı adamın hayatındaki akıbetleri. Adam dedim, lafın gelişi.

Bak dedin kendin..

O evdeki kadın, pis, bakımsız, kilolu, çirkef, kendine bakmaz,anca çocuk doğurmuş...

Ama metres...oooo hoş , bakımlı,adamı seviyor,temiz,diğeri evdeki kadın ama bu yatakdaki kadın manken gibi nedense paraya hiiiiiicc ihtiyacı yok aşık var para yok
Adam giderse para kaynağı biter

Başkasını sevemez evdeki kadın sevilmeyi hak etmiyor
Metres bu hiç sevgisiz kalır mi

Bi de onu benle aldattı ama beni kimse ile aldatmaz diyorlar. Kendileri aşk ve seks tanrıçası çünküne.

Bende babamın evinde otururken kocamla buluşmaya fönlü saclarim ve full makyaj giderdim. Şimdi ev işi, iş, çocuklar, okul derken yüzümü zor yıkıyorum . Sanki kocalarda bekar iken bizden farklıydı, evlendikten sonra onlara da bir rahatlama geliyor. Kadın, kocası kendini saldı diye aldatıyor mu?

Zaten bu metreslerin amacı aşk evlilik değil ki maddiyat. Adamın pisliğini başkası temizleyecek bu da parasını yiyecek.

Bi de onu benle aldattı ama beni kimse ile aldatmaz diyorlar. Kendileri aşk ve seks tanrıçası çünküne.

Biliyor musun hepsinde çok büyük korku var

Hepsi biliyor yani böyle hayat yaşıyan herkes günün birinde biteceğini

Adamın ya eski eşe yada yeni birine gideceğini biliyorlar hepsinde şey korkusu var çünkü ne savunacak bir durumları nede yarın için teminatları yok

Adamda para varsa gidene kadar nasıl yolarız
Para yoksa ki.parasi olmayanın metresi olmaz o adama da bu zihniyette kimse bakmaz

Terk edilince belki tepkileri buyuk oluyor sırf bu yüzden korktukları başlarına geliyor

Kocalarımızın sokağa düşmemesi için ne yapmalıyız acaba boyunlarına yular filan mı takmalı . Ne hikmetse adam sevgilisine karısını sürekli kötülüyor ama iş boşanmaya gelince türlü bahaneler uyduruyorlar ve bu çilekeş adamların karılarida genelde hamile oluyor çünkü hain karıları adamları zorla yatağa bağlayıp spermlerini çalıyor.

Ooo kadın yapsa bunu o kadının adı me belli o..pu olur
Belki karısını aldatmıştır ama.namus abidesi olur
Yazdim yukarda sırf para başka bir sey değil adamda sever belki ama vazgeçer eninde.sonunda
Ha karısını boşar gider o kadınla evlenir o ayrı
Ama bir sey unutuyorlar o ah varya o ah bir gün mutlaka çıkar

Kocam beni aldatırsa, o kadın da karşıma geçer yok sen kendine bakmamışın, kadın olsan kocan sokağa düşmez, yok saçını bile taramıyon, kocan bana geldi kadın gördü derse saçını başını yolmam onun. Herifin donuna kadar da almam, az biraz bırakırım ki adam çulsuz kalınca metres kaçar çünkü. Evlensinler, evlensinler ki biraz da o kadının eli çamaşır suyu üstü de kızartma koksun, çocuk doğursun vücudu bozulsun. Allah' ım çok kötüyüm.

Bekaret kemeri takacaksın , ev haricinde başka bir çözüm yok gibi

O metreslerin lafları çoğu öyle der evdeki kadın için bakımsız bakmamış pis vb...

Erkekte o zihniyet varsa evinde muhteşem karısı olsa dahi gider yapar yapıcağını

Metreslere gidilecek gün bellidir kadın o gelecek diye full bakım yapardır mutlaka

Onlar da öyle evde topukluyla makyaj saç sahneye çıkıcak gibi dolaşmıyorlardır

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Gerçekten geçecek üzülme bende yaşadım biliyorum o hayal kırıklığının acısını şimdi en zor dönemindesin zamanla hepsi sanki kötü bir kabustu ve bitti artık uyandım durumuna geliyor insan benim ex sonra çok pişman oldu çok kapıya gelip ağladı birbirlerine girip rezil oldular üç sene oldu bugün bile mesaj attı barışmak için ama artık benden çoktan geçti saygım kalmadı çocuklar için görüşmek gerekiyor çocukları ile görüşüyor hepsi bu...bütün bu olanlar geçince her gün şükür edeceksin öyle bir ahlaksızdan kurtulduğuna

Metreslerin unuttuğu bir şey var bu adamlar eşlerini de zamanında çok sevmişti. Bu adamın yarın seni de aldatmayacagi ne malûm

Merhaba arkadaşlarım. Güzel, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Birbirimizi hiç tanımasakta, hayatınızdan benim için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız, oldunuz da

Adımlarımı atmaya başladım bugün
Ev kira burdan çıkmaya karar verdim
Eşyalarımı ( çocukların odası vs hariç)
İnternetten satışa çıkardım
Annem yalnız ev bize ait orada devam edeceğim hayatıma
Çocukluk hayalim ve yarım kalan isteklerim oldu hep isterdim resim öğretmeni olayım
Kitaplarımın siparişi verdim üniversite sınavına girip hayallerimi gerçekleştireceğim
Evlatlarım, gözümün nurları için mutlu ve sağlam bir anne olacapım

O kişi ile anlaşmalı boşanma da anlaştım
Velayet ve nafaka dışında bişey talep etmiyorum
Hukuki olarak bir çok yola başvurabilirim
İnanın bunlar için bile uğraşmak midemi bulandıracak
Uğraşamam defolup gitsin
Gitti de
Hakkımda hayırlısı buymuş
Şükürler olsun

En güzeli anlasmali su an anlastiysaniz mesele yok cekismeli minimum 5 sene aşırı yipranilir anlaşan çıksın kasıyor cidden adliyeleri :)

yolunuz açık olsun, siz ve çocuklarınız o adamın arkasından ağlamaktan çok daha iyisini hak ediyorsunuz.

Dik duruşunuza hayran kaldım. Bundan sonra her şey dilediğiniz gibi olsun inşallah. Çocuklarınız ve annenizle birlikte huzurunuz, mutluluğunuz eksik olmasın

nekadar güçlüsün sana çok dua edeceğim daha da çabuk yaranı sar diye ..çok etkilendim çok umarım pişman olur umarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…