- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Şimdiden yolun açık olsun,herşey gönlünce istediğin gibi evlatlarınla birlikte olursun,yeni hayatın sana mutluluklar getirsin ..Merhaba arkadaşlarım. Güzel, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Birbirimizi hiç tanımasakta, hayatınızdan benim için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız, oldunuz da
Adımlarımı atmaya başladım bugün
Ev kira burdan çıkmaya karar verdim
Eşyalarımı ( çocukların odası vs hariç)
İnternetten satışa çıkardım
Annem yalnız ev bize ait orada devam edeceğim hayatıma
Çocukluk hayalim ve yarım kalan isteklerim oldu hep isterdim resim öğretmeni olayım
Kitaplarımın siparişi verdim üniversite sınavına girip hayallerimi gerçekleştireceğim
Evlatlarım, gözümün nurları için mutlu ve sağlam bir anne olacapım
O kişi ile anlaşmalı boşanma da anlaştım
Velayet ve nafaka dışında bişey talep etmiyorum
Hukuki olarak bir çok yola başvurabilirim
İnanın bunlar için bile uğraşmak midemi bulandıracak
Uğraşamam defolup gitsin
Gitti de
Hakkımda hayırlısı buymuş
Şükürler olsun
Anlaşmalı en iyisi. Bu pisliklerle tüm bağını koparmış olacaksın. Ama nafaka konusunda özverili olma lütfen. Fazla fazla iste. Şu durumda istediğini kabul etmek zorunda.Merhaba arkadaşlarım. Güzel, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Birbirimizi hiç tanımasakta, hayatınızdan benim için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız, oldunuz da
Çocukluk hayalim ve yarım kalan isteklerim oldu hep isterdim resim öğretmeni olayım
Kitaplarımın siparişi verdim üniversite sınavına girip hayallerimi gerçekleştireceğim
Uğraşamam defolup gitsin
Gitti de
Şükürler olsun
İyi ol insalllah herşey istediğin gibi olsun, elbet bugünlerde geçerMerhaba arkadaşlarım. Güzel, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Birbirimizi hiç tanımasakta, hayatınızdan benim için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız, oldunuz da
Uğraşamam defolup gitsin
Gitti de
Şükürler olsun
yolunuz açık olsun kuzularınız ile birlikteMerhaba arkadaşlarım. Güzel, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Birbirimizi hiç tanımasakta, hayatınızdan benim için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız, oldunuz da
Uğraşamam defolup gitsin
Gitti de
Şükürler olsun
Yolunuz açık olsun. Hayatınızın bundan sonrası aydınlık ve huzur içinde olsun inşallah. Kendiniz için attığınız her adım sizi daha sağlam yapacak evlatlarınız da sizi görüp sağlam adımlarla ilerleyeceklerdir.Merhaba arkadaşlarım. Güzel, samimi yorumlarınız için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Birbirimizi hiç tanımasakta, hayatınızdan benim için vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız, oldunuz da
Uğraşamam defolup gitsin
Gitti de
Şükürler olsun
geçmeyen acı olmazGeçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Kabullenmesi çok zor keşke olmasaydı diyorum tabi içimden allah kolaylık versinNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Hanımlar rica ediyorum birbirinizin yorumları ve beğendim/beğenmedim'leri üzerinden polemiğe girmeyin lütfen.
İnşallah bunları yazmam.Buraya yazmak istediğim tek şey resim öğretmenliğini kazandım kızlar olacakBi gün bu konuya eski eşim köpek gibi pişman oldu o gittiği kadın kicina tekmeyi bastı diye yazmanızı çooookkk istiyorum
İnşallah bunları yazmam.Buraya yazmak istediğim tek şey resim öğretmenliğini kazandım kızlar olacak
İnş. kazanırsınız bir zamanlar benimde hayalimdi resim öğretmenliği maddi imkansızlıklardan ötürü gerçekleştirememiştim benim hayalimi siz yaşarsınız umarım.İnşallah bunları yazmam.Buraya yazmak istediğim tek şey resim öğretmenliğini kazandım kızlar olacak
Aynı durum yüzünden yarım kalmıştı. hayalim bu kez yarım kalmayacak bu sene şansımı kaybettim çok isterdim bu yıl hemen girmeyi kısmetİnş. kazanırsınız bir zamanlar benimde hayalimdi resim öğretmenliği maddi imkansızlıklardan ötürü gerçekleştirememiştim benim hayalimi siz yaşarsınız umarım.
Size bilerek yapmış zaten yolunu hazırlamış siz yakalayınca da işi çirkefliğe vurmuş. Bence hiç umursamayın. O kötü enerjiyle başlarına gelecek var onların.20 gündür şehir dışındaydı iş için şüpheli bazı durumları yakaladım uzun uzun konuşmaları oldu onu her aradığımda vakitli vakitsiz hep başkasıyla görüşüyordu en son Eve geleceği akşam gece 12 de neredesin Eve yaklaştın mı diye soracaktım aradım yine başkasıyla görüşüyor sonra aradı yaklaştım Ahmet abi aramış peki dedim gel
Beni salak sanıyordu sanırım
Hemen aldım telefonunu tabi Ahmet abi hikaye arama yok o saatte sadece benim cevapsız aramam var
Ağzıma geleni söyledim hissettiğimi söyledim bu şekilde gece 1.30 da evden kovdum
Hemen gitmiş sevdiceğinin yanına demiş karım beni kovdu artık seninim
O da demiş ki sonsuza kadar başımın üstünde yerin var
Ve bizim yaratık o sözün gazıyla her şeyi çok gevşek gevşek anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?