Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Şimdiden yolun açık olsun,herşey gönlünce istediğin gibi evlatlarınla birlikte olursun,yeni hayatın sana mutluluklar getirsin ..

Anlaşmalı en iyisi. Bu pisliklerle tüm bağını koparmış olacaksın. Ama nafaka konusunda özverili olma lütfen. Fazla fazla iste. Şu durumda istediğini kabul etmek zorunda.

İyi ol insalllah herşey istediğin gibi olsun, elbet bugünlerde geçer

yolunuz açık olsun kuzularınız ile birlikte
Rabbim tüm hayatınızı güzel etsin inşallah

Çocuklarınıza babaları hakkında sakın kötü bişey söylemeyin
biz boşandık o sizin babanız diyin
görsün etsin çocuklarını tabi görmek isterse
çünkü bunu yapmak en çok çocukları yaralıyor kendimden biliyorum

Yolunuz açık olsun. Hayatınızın bundan sonrası aydınlık ve huzur içinde olsun inşallah. Kendiniz için attığınız her adım sizi daha sağlam yapacak evlatlarınız da sizi görüp sağlam adımlarla ilerleyeceklerdir.

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
geçmeyen acı olmaz

Evliyken başkasıyla ilişki yaşayanları da evli çocuklu kişilerle ilişki yaşayanları da Allah bildiği yapsın.

İkisi de ahlaksızdır benim gözümde hiç bir fark yok

Hanımlar rica ediyorum birbirinizin yorumları ve beğendim/beğenmedim'leri üzerinden polemiğe girmeyin lütfen.

Mune hanım, beğenmeme seçeneği mevcut sonucta ve ben bazı yorumlara cvp vermeden sadece beğenmediğim zaman mesela,o kişi beni tagleyip nesini beğenmedin acabaaa diye ters bi tavırla sorguluyor...Bunu yapanların da banlanması lazım bence

Pislik herif. Pişmanlıktan köpek gibi süründüğü günleri de görün inşallah.

İnş. kazanırsınız bir zamanlar benimde hayalimdi resim öğretmenliği maddi imkansızlıklardan ötürü gerçekleştirememiştim benim hayalimi siz yaşarsınız umarım.
Aynı durum yüzünden yarım kalmıştı. hayalim bu kez yarım kalmayacak bu sene şansımı kaybettim çok isterdim bu yıl hemen girmeyi kısmet
İnşallah sizde yarım kalan hayallerinizi tamamlarsınız

Size bilerek yapmış zaten yolunu hazırlamış siz yakalayınca da işi çirkefliğe vurmuş. Bence hiç umursamayın. O kötü enerjiyle başlarına gelecek var onların.

Evli erkeklerden midem bulanmaya basladi. Kadin olarak evli olduklari halde flortlesme cabalarindan midem bulandi. Sanki biz bilmiyoruz evli olduklarini. Yuz bulsalar hemen atlayacaklar. Taciz edilmekten bunaldim artik. Lutfen arastirmadan kimseye kapilmayin. Guya yenilik ariyolar kendilerine madem oyle yasamak istiyosun evlenme ozaman. Ozur dilerim suan bunlari dile getirmek istemezdim ama gercekten bunaldik bu erkeklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…