- 8 Mart 2019
- 7.584
- 37.081
- 548
- 40
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Kusura bakmayın, anneniz çokta matah birşey yapmıyor... Büyük konuşmayayım ama öyle adama ölüyorum dese 1 damla su vermemDaha önce farklı bir konuda da yazmıştım. Babamda bize aynı şeyleri yaşatmıştı kadını eve bile getirdi bizi kovup tabi o zaman küçüktük. Şimdi ama annemin merhametine muhtaç, hasta ve annem bakıyor ve de anneme aşkından ölüp bitiyor
Kusura bakmayın, anneniz çokta matah birşey yapmıyor... Büyük konuşmayayım ama öyle adama ölüyorum dese 1 damla su vermemgebersin pislik, sanki tohumuna para mı saydım?
Burda bir yanlış anlaşılma ihtimalini düzelteyim; lafım babanıza değildi. Anneniz bana göre matah bişey yapmıyor o konuda hala aynı düşünüyorum ama diğer kısım benim başıma gelse kocama yapacağım şey bu olur anlamında yazmıştım. Babanıza laf söylemek haddim değil.
Çok sevindimYeni durumları açıklayayım
Köpek gibi her yerde beni arıyor
Aramadığı kimse kalmadı ama geçti artık
Evin eşyalarını satışa çıkardığımı duymuş bana dava açacakmış
Tam bir salak Allahım şükürler olsun
Öyle mutluyum ki kızlar daha şimdiden
Utanmadan neyin davasını açacakmıs acaba?Yeni durumları açıklayayım
Ne yapacakmış evin eşyalarını, hanımefendi ona evinde yer açmamış mıydı, başının üstünde yeri vardı haniYeni durumları açıklayayım
Hep mutlu ol inşallah...O daha çoook peşinde koşacak, sürünecek. Hiç oralı olma canım.Yeni durumları açıklayayım
Sizi tebrik ederim Allah bundan sonraki hayatınızda iyi insanlarla karşılaştırsınTeşekkür ederim daha iyi olacağım inşallah
Karar vermek kadar huzur verici bişey yok
Çok canım yandı
İyi ki yandı iyi ki
Ayyy ne kadar da ıyı kadınmış neler neler düşünmüş tovbe yarabbım bu erkekler gerçekten aptal aldatıyorsun hadi onca yıl kahrını cekmıs esıne bunları nasıl anlatıyorsun yazık be cok yazık boyle bı serefszden kurtulup sızınde kendınızı ıyı hıssettırecek bırının ömürluk sevmesı dılegımle Allah acınızı dındırsın sabır versın çok zorBen anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Müthiş tespitSizin eşiniz aslında sadece yaptığı ihanet değil yani aslında size karşı büyük ezikliği var ve yetersiz gelmiş size bunun o kadar farkında ki, tamamen oynadığı bir kadınla da kendince erkekliğini ispat etmiş bunu da kırıcı şekilde ifade etmeye çalışmış yani ezikliğini kendince böyle göstermiş ve aslında size iyilik yapmış ben böyle bakıyorum bazen belki yanlış, belki doğru. Yani bakıyorum mesela adam çok sorunlu hani kadın ayrılmak isterse arıza çıkaracak çok net ama gidiyor ihanet ediyor ve söz hakkı kalmıyor böylece işiniz kolaylaşıyor. O da size iyilik yapmış farkında olmadan, siz ayrılmak isteseniz bu eziklikle çok uğraşırdı çok zorlanırdınız ama şimdi kendince ispatladı o büyük erkekliğini. Nefret ediyorum şu erkeklerin her gücü şeylerindeymiş gibi davranmalarından.
Anlık hevesi çabuk geçmiş belli ki. daha beter olacak ki olsun daYeni durumları açıklayayım
Neyin davasını açacakmış öyle.Yeni durumları açıklayayım
Var var olmaz mı beni çok özlemiş bizsiz yapamazmışGelişme var mı yakamoz :)
Hani çok aşık olduydu? Çok aşık olduğu kadın biliyor mu seni çok ama çok özlediğini?Var var olmaz mı beni çok özlemiş bizsiz yapamazmış
Çoktannn bitti dedim hattımı da değiştirdim çoğu eşyamı sattım Perşembe günü abim gelecek Cuma günü yeni yuvama döneceğim inşallah
Yeni hayatın da çok ama çok mutlu ol inşallahVar var olmaz mı beni çok özlemiş bizsiz yapamazmış
Çoktannn bitti dedim hattımı da değiştirdim çoğu eşyamı sattım Perşembe günü abim gelecek Cuma günü yeni yuvama döneceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?