- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Muhtemelen oradan da tekme yedi sığınacak liman arıyor öküzHani çok aşık olduydu? Çok aşık olduğu kadın biliyor mu seni çok ama çok özlediğini?
Şimdiden çok mutluyum esaretten kurtulmuş gibiyimYeni hayatın da çok ama çok mutlu ol inşallah
Hiç yüz verme o aşkıyla cooook mutlu yaşasinAvukatım da hazır hemen protokol hazırlanacak vekaleti de avukata vereceğim hiçbir şeyle uğraşmayacağım
Hani kabul etmişti her haliyle?Muhtemelen oradan da tekme yedi sığınacak liman arıyor öküz
Teşekkür ederim iki dünya bir araya gelse asla ama asla kararımdan geri dönmeyeceğimHiç yüz verme o aşkıyla cooook mutlu yaşasin
Böyle dimdik durdugun için alkışlıyorum seni
En güzeliTeşekkür ederim iki dünya bir araya gelse asla ama asla kararımdan geri dönmeyeceğim
Çok zavallı çok öylesine karaktersiz ki kendi hayal aleminde yaşadıHani kabul etmişti her haliyle?
15 yıldır aynı kadınla olduğu yalandır bi kere. Öyle büyük aşkmış, yalanın daniskası. O kadınla hiç konuşmadın değil mi.?Çok zavallı çok öylesine karaktersiz ki kendi hayal aleminde yaşadı
Vallahi şu an gerçek mi canımı acıtmak için mi söyledi kısmı var ya umurumda değil
Ben böyle son derece mutluyum
Kendi elleriyle hayatımı geri sundu bana daha ne isterim
Ay helal olsun size güçlü kadınlara bayılıyorumVar var olmaz mı beni çok özlemiş bizsiz yapamazmış
Çoktannn bitti dedim hattımı da değiştirdim çoğu eşyamı sattım Perşembe günü abim gelecek Cuma günü yeni yuvama döneceğim inşallah
Buldum buldum kadını da buldum15 yıldır aynı kadınla olduğu yalandır bi kere. Öyle büyük aşkmış, yalanın daniskası. O kadınla hiç konuşmadın değil mi.?
Anlamadım, evden kovduğun akşamdan önce 4.gün mü? Yenidir diyordum ama baya tazeymiş nfnfnfnfjfjcnBuldum buldum kadını da buldum
Neler yaptım bir bilseniz
Öküzün hattı benim üzerindeydi hemen hattını iptal ettirdim yedek hat çıkarttırdım
Dökümandan kadını buldum aradım hakkınızda yasal süreç başlayacaktır bilginize dedim
Başka hiçbir şey söylemedim bunlar tutuştu
Ama öyle böyle değil
Sonra bu öküz meğer evden kovduğum akşamdan 4 gün önce tanışmış bizim ki de kendini bi b..k sanmış o ezik bi tarafıyla unutulmaz bir aşk hikayesi tasarlamış küçük beyinli
Velhasıl o s.....tı ben sıvadım kendi pisliğini kendi temizleyiversin artık
Kendini size ispatlamak için tutkulu aşık rolü yapmış güya. Am ispatlamanın sonu boşanmaya gidecek bunu akıl edemiyor muBuldum buldum kadını da buldum
Neler yaptım bir bilseniz
Öküzün hattı benim üzerindeydi hemen hattını iptal ettirdim yedek hat çıkarttırdım
Dökümandan kadını buldum aradım hakkınızda yasal süreç başlayacaktır bilginize dedim
Başka hiçbir şey söylemedim bunlar tutuştu
Ama öyle böyle değil
Sonra bu öküz meğer evden kovduğum akşamdan 4 gün önce tanışmış bizim ki de kendini bi b..k sanmış o ezik bi tarafıyla unutulmaz bir aşk hikayesi tasarlamış küçük beyinli
Velhasıl o s.....tı ben sıvadım kendi pisliğini kendi temizleyiversin artık
Şöyle ki bu salak 23.03.2021 de görüşmeye başlamış 27.03.2021 gece 1:30 sıralarında ben bunu evden kovdumAnlamadım, evden kovduğun akşamdan önce 4.gün mü? Yenidir diyordum ama baya tazeymiş nfnfnfnfjfjcn
Ay 4 günde yakalanmış, hahshshdhd. Beceremeyen aldatmasın abi, otursun yerinde. Yok yere rahatından oluyorlar.Şöyle ki bu salak 23.03.2021 de görüşmeye başlamış 27.03.2021 gece 1:30 sıralarında ben bunu evden kovdum
Bu kadar çoooook aşığım o benim kadınım dediği kadın daha o zamanlar 4 güncükmüş
Kendi ayağına sıktı bana da elleriyle hayatımı hayallerimi sunduKendini size ispatlamak için tutkulu aşık rolü yapmış güya. Am ispatlamanın sonu boşanmaya gidecek bunu akıl edemiyor mu
Sizin için sevindim. Bunca yıl nasıl belli etmedi karaktersizliği. Bir yaştan sonra mı bozuluyor bu adamlar yaKendi ayağına sıktı bana da elleriyle hayatımı hayallerimi sundu
Öyle güzel şeyler oldu ki aslında
Bunlar yaşanırken Berat kandiliydi
Canım acısa da o gün söylediğim ilk cümlem Allahım şükürler olsun bu adamın hayatından beraat ettim dedim
Hala aynı fikirdeyim
Ha canım yandımı hem de çooook ama geçti gitti ve BİTTİ
Aslında belli etmedi değil belki en başında belliydi ne mal olduğu konduramadım mı bilmiyorum ki bi salaklık benim kiSizin için sevindim. Bunca yıl nasıl belli etmedi karaktersizliği. Bir yaştan sonra mı bozuluyor bu adamlar ya
O kadın da dört gündür tanıdığı adamın iftirasına uğradı yani. Arada hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?