Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Hani kabul etmişti her haliyle?
Çok zavallı çok öylesine karaktersiz ki kendi hayal aleminde yaşadı
Vallahi şu an gerçek mi canımı acıtmak için mi söyledi kısmı var ya umurumda değil
Ben böyle son derece mutluyum
Kendi elleriyle hayatımı geri sundu bana daha ne isterim

15 yıldır aynı kadınla olduğu yalandır bi kere. Öyle büyük aşkmış, yalanın daniskası. O kadınla hiç konuşmadın değil mi.?

15 yıldır aynı kadınla olduğu yalandır bi kere. Öyle büyük aşkmış, yalanın daniskası. O kadınla hiç konuşmadın değil mi.?
Buldum buldum kadını da buldum
Neler yaptım bir bilseniz
Öküzün hattı benim üzerindeydi hemen hattını iptal ettirdim yedek hat çıkarttırdım
Dökümandan kadını buldum aradım hakkınızda yasal süreç başlayacaktır bilginize dedim
Başka hiçbir şey söylemedim bunlar tutuştu
Ama öyle böyle değil
Sonra bu öküz meğer evden kovduğum akşamdan 4 gün önce tanışmış bizim ki de kendini bi b..k sanmış o ezik bi tarafıyla unutulmaz bir aşk hikayesi tasarlamış küçük beyinli
Velhasıl o s.....tı ben sıvadım kendi pisliğini kendi temizleyiversin artık

Anlamadım, evden kovduğun akşamdan önce 4.gün mü? Yenidir diyordum ama baya tazeymiş nfnfnfnfjfjcn

Kendini size ispatlamak için tutkulu aşık rolü yapmış güya. Am ispatlamanın sonu boşanmaya gidecek bunu akıl edemiyor mu

Anlamadım, evden kovduğun akşamdan önce 4.gün mü? Yenidir diyordum ama baya tazeymiş nfnfnfnfjfjcn
Şöyle ki bu salak 23.03.2021 de görüşmeye başlamış 27.03.2021 gece 1:30 sıralarında ben bunu evden kovdum
Bu kadar çoooook aşığım o benim kadınım dediği kadın daha o zamanlar 4 güncükmüş

Ay 4 günde yakalanmış, hahshshdhd. Beceremeyen aldatmasın abi, otursun yerinde. Yok yere rahatından oluyorlar.

Kendini size ispatlamak için tutkulu aşık rolü yapmış güya. Am ispatlamanın sonu boşanmaya gidecek bunu akıl edemiyor mu
Kendi ayağına sıktı bana da elleriyle hayatımı hayallerimi sundu
Öyle güzel şeyler oldu ki aslında
Bunlar yaşanırken Berat kandiliydi
Canım acısa da o gün söylediğim ilk cümlem Allahım şükürler olsun bu adamın hayatından beraat ettim dedim
Hala aynı fikirdeyim
Ha canım yandımı hem de çooook ama geçti gitti ve BİTTİ

Sizin için sevindim. Bunca yıl nasıl belli etmedi karaktersizliği. Bir yaştan sonra mı bozuluyor bu adamlar ya
O kadın da dört gündür tanıdığı adamın iftirasına uğradı yani. Arada hiçbir şey yok

Aslında belli etmedi değil belki en başında belliydi ne mal olduğu konduramadım mı bilmiyorum ki bi salaklık benim ki
Ama öyle bi cesaret geldi ki yüreğime
Eee yeter artık ne iki çocuğu 10 çocuğum olsa karnımda 11. de olsa artık kendi ayaklarımın üzerinde durma vakti
Kim için ne için daha fazla fedakarlık yapacaktım ki anlamsızdı
Sevgi yok adam yok koca yok baba yok
Hep ben hep ben
Niye ve ne için
Bunun cevabını verme zamanım şimdi gelmiş geç oldu ama güç olmadı çok şükür

Bu güçlü durusunuz icin sizi tebrik ediyorum yeni okudum konunuzu. siz böyle mutlu oldukca ben de gülümseyerek okudum mesajlarınızı her şey gönlünüzce olsun cocuklarinizla birlikte cok daha mutlu güzel bir hayat nasip etsin Rabbim size eşinizide Rabbim bildigi gibi yapsın yanina kalmaz asla Allaha dua etsin daha beter olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…